Şimdi Ara

GE72 6QD Hoparlor Cızırtı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her ne olduysa 25/09 Pazar günü Windows 10, sürüm 1607 özellik güncelleştirmesinden sonra cihazımın hoparlorlerinden inanılmaz derece kulak tırmalayıcı cızırtılar gelmeye başladı.
    Tabi bunun üzerinde Realtek driver ve nahimic güncelleştirmesi yaptım fakat yapmama rağmen sorun aynı şekilde devam etti.
    Ancak ve ancak bilgisayarı yeniden başlattığım zaman düzeliyor fakat üzerinden bir kaç saat geçmeden veya oyun oynadığım sıralarda tekrar başlıyor.
    Güncellemeden önce böyle bir sorunum yoktu ne denediysem çözemedim, konu ile ilgili bilgisi olan veya daha önce başına gelmiş biri varsa yardımlarını bekliyorum.

teşekkürler.

• Windows sürüm 1607 güncellemesini kaldırıp tekrar denedin mi? Muhtemelen güncelleme, yazılım tarafında bir uyumsuzluk sorunu yaptı.
  • Windows 10da yeniyim açıkcası bilgisayarı alırken 10dan aşağısını kurmamamı söylediler, mecburen kurmak zorunda kaldık.
    Sürümü kaldırmayı öğreten, gösteren bir döküman var mıdır acaba? Çok cahil kaldım sanırım.
  • Denetim Masası - Sistem Güvenlik - Windows Update - Güncelleştirme Geçmişini Görüntüle - Yüklü Güncelleştirmeleri Kaldır

GE72 6QD Hoparlor Cızırtı Sorunu
  • Mo-Cuishle kullanıcısına yanıt
    Bende aynı problem vardı 2 3 gündür dedim herhalde hoparlör patladı demek bundan sorun çözülürse buraya yazar mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sanırım dün bir güncelleme geldi. Güncellemeden herhangi bir sorun yaşamadım. Hoparlörlerle donanımsal olarak ilgisi yok tamamen yazılımsal bir sorun.

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mo-Cuishle -- 2 Ekim 2016; 0:02:06 >
  • arkadaşlar sorunu çözebilen oldu mu ya?
  • senmahmut S kullanıcısına yanıt
    Dostum bu sorun benımde basıma geldı yazılımsal msı sıtesınden modelının audıo suruculerını gunceller sorunun duzelıcektır.
  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, bir kaç gün önce çözdüm sorunuda buraya yazmayı unutmuşum. Nahmic i tekrar kurunca düzeldi bendede. True color sorun çıkıyor şimdi birde onu güncellicem bakalım. Sağolun bu arada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.