Şimdi Ara

Gear Fit mi? Jawbone Up mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S3 telefonum var. Arkadaşlar ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? İki markanın da kendine göre artıları eksileri var önerilerinizi bekliyorum.Sizce Samsung Gear Fit mi? Jawbone Up mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crukosu -- 3 Eylül 2014; 23:39:54 >

• galaxy gear uygulaması s3 ile uyumlu mu yani gear i s3 ile birlikte kullanmak mümkün mü araştırırdınız mı hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

galaxy gear uygulaması s3 ile uyumlu mu yani gear i s3 ile birlikte kullanmak mümkün mü araştırırdınız mı hocam?

Evet Gear Fit galaxy s3 te çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crukosu -- 4 Eylül 2014; 21:18:16 >
  • Şahsen fit'in tasarımını beğenmiyorum. Ne amaçla aldığına bak ona göre karar ver bence. Düzgün bi saatin varsa jaw al bileklik niyetine tak. Yok tasarımı beğendim saat olarak da kolumda dursun dersen gear.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Şahsen fit'in tasarımını beğenmiyorum. Ne amaçla aldığına bak ona göre karar ver bence. Düzgün bi saatin varsa jaw al bileklik niyetine tak. Yok tasarımı beğendim saat olarak da kolumda dursun dersen gear.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.