Bildirim
Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar, ekran sürekli açık değil, açıp çekmiştim. Saatinizi yüzünüze doğru yönlendirince görüntünün gelmesi gerek. Bende yaklaşık 5 sn. sonra görüntü kayboluyor. Ekran zaman aşımından ayarlar yapabilirsiniz, isterseniz devamlı açık bile kullanabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: sasomelih
hocam ekranınız böyle sürekli açıkta mı duruyor yoksa ekranı aydınlatıp mı çektiniz ben ekranı aydınlattığımda fotoğrafı çekemeden kapanıyor o derece bi ayarı var mıdır bunun -
-
-
2-2.5 saat arası full doluyor dostum -
Teşekkürler. Dolduğunda yeşil ışık yanıyor galiba değil mi? -
evet aynen zaten görmüşsündür yeşiliquote:
Orijinalden alıntı: Quidditch06
Teşekkürler. Dolduğunda yeşil ışık yanıyor galiba değil mi? -
Evet kurdum başladım kullanmaya. Güzelmiş gerçekten. Öneriniz var mı acaba genel olarak?quote:
Orijinalden alıntı: Thai-Fun
evet aynen zaten görmüşsündür yeşili
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
samsung health i telefonunuza kurun ve ileride sistemlerin sağlığımızı nasıl kontrol edeceğini dehşetle görün,
yine telefondaki samsung gear uygulaması içinden çok sayıda ücretsiz veya ücretli saat ekranlarından (watchface) bir kaç tane indirip arada değiştirerek keyfini sürün.
Kayışına istediğiniz ortanda kullanmak üzere mesela 1 adet deri 1 adet spor olarak alternatif alın.
Saati 0.7A gibi çok düşük bir akım ile bile şar edebiliyorsunuz. Bu demektir ki şarj istasyonunu yanınıza alabilir power bank ile doldurabilir, hatta OTG özelliği olan tablet veya telefonlardan bile şarj edebilirsiniz.
Kayış hakkında bilgi isterseniz detay verebilirim. -
Saati 2 gün önce aldım ama dönen çerçeve sanki ittirince hafif iceri giriyor gibi. Sadece dikkatli bakinca belli oluyor ve ses geliyor. 2 gündür kafami kurcaliyor. Herkesde mi böyle yoksa benimkinde bir sorun mu var?
Beyler bu saati bluetoothsuz her özelliğini kullanabiliyo muyuz mesela whatsapp bildirimi falan -
Dostum bende 2 adet var saatten ve hiçbirinde böyle bir durum yok. -
Saatin telefondan alması gereken bilgiler için bluetooth suz kullanamazsınız. Ancak wifi özelliği bağımsız olup, hava durumu güncelleme vb. işleri kendisi yapar. -
Hocam şimdi denemedim whatsapp veya sms bildirimi için bluetooth a gerek yok bluetoothsuzda geliyo bildirimler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yani telefona bağlı olmadan nereden alıyor ki bildirimleri anlayamadım ben ? -
Yanlış yazmisim denedim yazicaktim bilmiyorum valla nerden ama isterseniz denedin telefnumuzdan bluetooth kapatın mesaj geldiginde bakin bildirim geliyor neyle bagli bi fikrim yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bluetooth u telefondan kapatıp whatsup tan mesaj yazdım gelen giden uyarı yok -
Samsung hesabiniz bagliysa, telefonda internet ve saatte wifi aktifse bildirim o sekilde geliyor olabilir.
Hmm evet samsung hesabım bağlıydı saatin wifi da otomatikte yani açıktı ama gelmedi.
Bu arada samsung hesabının izinleri arasında whatsup ve email yada sms izinleri olmaması lazım. Kimse bu mesajlarının Samsung dan geçmesini istemez. Ama tabii teknik olarak mümkün, Samsung un izinlerini bir kontrol edeyim önemli konu.
Hadi kalp atışı, adım sayısı, içtiğimiz su ve kahve, çıktığımız merdiven falan anladık ta mail ve whatsup mesajlarımla ne işi var Samsung un
İzinleri inceledim hem health hem galaxy wear da sms izni var. wearable de e mail ekleriniokuma da var. Bunları dikkatle inceleyip istediklerimizi kapatmamız lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 12 Ekim 2018; 12:52:2 > -
Dostum sanirim arkadas ittirirken derken ustten bastirdiginiz zaman aradaki yarim milimlik bosluktan bahsediyor. Sag taraf tuslarin oldugu tarafta sanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X