Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
14
Favori
49.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabii ki sorun olmaz dostum ben öyle yaptım. Zaten şarj cihazının 0.7 A veya 1.0 A olması bir şey değiştirmez bu değerler minimumdur. Yani cihaz ne kadar ihtiyacı varsa o kadar akım çeker. Ama ihtiyacı olandan az akım verebilen bir şarj cihazı ile de şarj edersen şarj zamanı uzun daha sürer.
    Bir de bu şarj zamanının uzun veya çabuk yapılması pil ömrünü etkiliyor tartışması var ama hangisi pile daha yararlı emin değilim.
  • Thai-Fun kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam zaten ufacık cihaz. 300mah bataryası var. Şarj olması 2 buçuk saatten fazla sürüyor.

Telefonlarda hızlı şarja alıştık, kocaman bataryalı telefonlar daha kısa sürede şarj oluyor.

Akşam 5V 1A ile deneyelim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dostum, bu şekilde 2.5 saatten daha hızlı şarj olursa buraya yazarsanız sevinirim, yararlı bir bilgi olur.
  • Hocam cihaz kablosuz bobin kullanarak şarj olduğundan fazla akım cihazın çok ısınmasına sebep olabilir. Bence kutudan çıkan şarj aleti en mantıklısı şuan için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Hocam cihaz kablosuz bobin kullanarak şarj olduğundan fazla akım cihazın çok ısınmasına sebep olabilir. Bence kutudan çıkan şarj aleti en mantıklısı şuan için.
    Samsung telefonlarda da kablosuz şarj özelliği var. QC2 şarj cihazlarıyla hızlı kablosuz şarj oluyor.
    Bilemedim ki..

Samsung TR'nin düzgün cevap vereceğini sanmam da, USA ya da Global'e mesaj atıp sorsak mı?
  • Usa yada global mantıklı olur tr den düzgün cevap çıkacağını düşünmüyorum

• Arkadaşlar yukarıda yazmıştım tekrar yazıyorum, voltajı adaptör veya şarj cihazı verir alıcı cihaza sormaz. Ama amperi alıcı cihaz ne kadar isterse o kadar olarak adaptör yada şarj cihazından talep eder. Cihaz kapasitesi mesela 0.7A karşılıyorsa verir yoksa bizim kablosuz cihazda turuncu ışık yanar. Adaptör yada elektrik kaynağı isterse 2 A olsun alıcı cihaz ne kadar talep ederse o kadar alır. Bu elektronik bilgi, samsunga veya başka markaya göre değişmez.
  • Arkadaşlar fiyat daha da düşmüş takip edenler alabilir 33 tl de kupon veriyor.

• Buralar her an dolabilir :)

2.Gear Sport'umu aldım biri mavi biri siyah bakalım sağ salim teslim alayımde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

• Arkadaşlar şarj %100 olunca şarj standı kırmızı dan yeşile dönüyor mu, %100 oldu ama hala kırmızı, çıkartmalımıyız 100 Olunca

• 346 liradan alabilenler kervanına katıldık biz de. Arkadaşlar cihazı %100 sorunsuz bir şekilde samsung harici android telefonlarda kullanabiliyor muyuz?
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Çıkartsanız da bir şey olmaz ama, bir süre daha beklerseniz yeşile dönüyor zaten
  • KilliKarpuz kullanıcısına yanıt
    Ben mesela Blackview adlı çin malı telefon ile sorunsuz kullanıyorum. Ama Samsung marke çeşitli modellerde sorun yaşayanlar da var.

346 Lira mıııııı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 6 Ekim 2018; 23:22:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Ben mesela Blackview adlı çin malı telefon ile sorunsuz kullanıyorum. Ama Samsung marke çeşitli modellerde sorun yaşayanlar da var.

346 Lira mıııııı ???

Aynen hocam sıcak fırsatlar bölümü 2 gündür çalkalanıyor. Birkaç şanslı arkadaş alabildik bu fiyattan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KilliKarpuz kullanıcısına yanıt
    Sorun derken sorun yaşamazsın ama %100 uyum sağlamıyor ama yinede %100 degilde 70 80 uyum diyelim. Bir ara Gear S3 ve 6s ikilisini kullanmıştım ondan biliyorum.

Şuan Android e geçtim yine boyle bir saat arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

346 Lira mıııııı ???

Aynen hocam sıcak fırsatlar bölümü 2 gündür çalkalanıyor. Birkaç şanslı arkadaş alabildik bu fiyattan

Alıntıları Göster
    Demek ellerinde daha stok var, az ürün kalmış olsa bu rakama vermez rahat rahat 800-900 lere satarlardı.
    arada bir eritme hareketi uyguluyorlar. hayırlı olsun bu rakama bedava bu saat.

• Merhaba arkadaşlar. iOS ile kullanırken ciddi fonksiyon kaybı var sanırım. Konunun başından beri okudum. Yine de kullananların son fikrini alayım dedim. Sizce kullanmak mı yoksa kapalı kutu haliyle apple watch yanda airpods ile takasa sokmak mı mantıklı?

• İşeyarar programlar varmı arkadaşlar, browser yükledim, youtube yükledim, başka ne önerirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qeep kullanıcısına yanıt
    Uygun fiyata alanlardansınız sanırım. İphone ile kullanacaksanız hiç açmayın derim. Memnun kalmayacaksınız ve o hali ile satacağım yada takas edeceğim diye uğraşacaksınız.
    APPLE ürünleri kullanmak demek o ekosistemden çıkmayacaksınız demektir. Yada eksik veya dengesiz kullanımlara razı geleceksiniz demektir. Bu tür zorlayıcı markaları bedava verseler kullanmam. Apple watch da Bit kadar ekranda parmağımla bir şeyler yapacağım diye uğraşmak ve neredeyse 2 kat para vermek çok manasız geliyor artık bugünün teknolojisi ile.

Yine de siz bilirsiniz ben sadece bakış açımı anlatmaya çalıştım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.