Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
14
Favori
49.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorunsuz geliyor.Telefon Galaxy S8.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyrano_13

Telefonu yeni aldım. Android 8.0 güncelleştirmelerinden sonra hard reset yapmamıştım, bu sabah formatladım ama sonuç değişmedi.

Önceki telefonum htc e8 idi onda böyle bir problem yoktu. Gear Sport ile daha uyumlu olsun (çağrıları saat üzerinden yanıtlama) diye samsung aldım ama hiç beklemediğim bir problem çıktı.

Galaxy s8 in stok sms programı sorunlu anlaşılan, Çözüm önerisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Aksi taktirde ya 3. parti yazılım kullanacağım ya da servise bir danışacağım.
    Ayarlar/ uygulamalar / gear s plugin / izinler / sms

kontrol edernisiniz kapaliysa acin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busonartik

Ayarlar/ uygulamalar / gear s plugin / izinler / sms

kontrol edernisiniz kapaliysa acin

Alıntıları Göster
    Kontrol ettim, sms izni açık

• Gear s plugin in eski versiyonlarından birini yükledim ve sorun çözüldü. Güncel versiyon sorunun kaynağı.
  • Yalnız galaxy wearable uygulamasına giriş yaptığımda, güncelleme yapmamı istiyor. Güncellemeden devam edemiyorum uygulamaya.

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü
  • Güncelle yi tıkladıktan sonra sorunsuz kullanmaya başladım.
  • %20 kala guc tasarufunu actim.Aslinda full guc tasaruflu bile kullanilir normal bildirim atmaya titremeye devam ediyormus sadece saat ustunden alarm vs kurulmuyor yeni ogrendim bunu bugun mecbur guc tasarufunu actim yarin oglene kadar gotursun diye :)

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın beyler,

Galaxy Watch alan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: erbil21

Arkadaşlar 31.05.2018 tarihinde samsung gear sport cihazı aldım.

huawei Honor 7 cihazımla eşleştirdim mesaj bildirimleri geliyor içeriğinde ne yazdığı da gözüküyor fakat cevaplama işini telefondan yapmaya izin veriyor.,wahsapp, instagram bildirimleri hiç gelmiyor. telefon aramada kimin aradığı gözüküyor fakat sadece reddet seçeneği çıkıyor.

Daha sonra LG G5 ile eşleştirme yapmtım. mesaj bildirimi geliyor mesajda ne yazdığı gözükmüyor cevaplama işini telefondan yapmaya izin veriyor. wahsapp, instagram bildirimleri geliyor içeriğini de okuyabiliyorum wahsapp da cevap da verebiliyorum instagram da cevap olayına bakmadım. Aramalar gözüküyor fakat sadece reddetme seçeneği çıkıyor.

Samsung telefonla eşleştirme yaptım onda bütün özellikler açık telefondaki tüm mesajları görebiliyorum ve istediğme cevap verebiliyorum diğer uygulamalarda öyle.

Samsung Müşteri hizmetleri ile konuşmam da samsung telefonlarla tam uyumlu fakat diğer marka telefonlarda uyumsuzluk gösterebileceğini bununda sebebinin diğer marka telefon üreticilerinin uygulamalara izin vermediğinden dolayı uyumsuzluk gösterdiğini söyledi.

bu sorunları yaşayıp çözüme ulaşabilen var mı acaba
    Saati yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Sportif aktivitelerden ziyade sadece saat olarak kullanmak için almıştım. Kişiselleştiriliyor olması en çok ilgimi çeken yönüydü ancak telefonumla eşleşmemesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Telefonum Lenovo P70 ve Android 4.4.4 sürümü yüklü. Play Store de yayımlanan "Samsung Gear" uygulama açıklamasında android 4.4. ve üstü ile uyumlu olduğu yazdığı halde "Bu uygulama android sürümüzüzle uyumlu değil" diyor. bu nedenle uygulamanın son sürümünü telefonumna yükleyemedim. Bende eski sürümlerin apk uygulamalarını bularak tek tek denedim ve 2.2.16022241 sürümünü kurdum. ancak bluetoooth eşleşmesi yapamıyorum. Telefon normalde eşleşiyor ama gear uygulaması üzerinden eşleştiremiyor. Arkadaşın Samsung telefonu ile denedim hemen bağlandı. Bu durumla karşılaşan ve çözüm bulan varmıdır? paylaşırsa sevinirim. youtube da izlediğim ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilen 3. parti uygulamaların bir çoğunu da denedim ama Malesef onlarlada olmadı...

• arkadaşlar,

1 ay önce gear sport mavi aldım.şimdilik memnununm, yalnız bir sıkıntım var yardımcı olursanız çok sevinirim.

fabrika ayarlarına dönüyorum, depolama alanı 1,6 gb boş görünüyor.Hiçbir şey yüklemiyorum fakat depolama alanı kendi kendine doluyor.neden olur böyle birşey.

saygılarımla.
  • elturko33 E kullanıcısına yanıt
    Saatteki sistem dosyalarından ve kurulu uygulamalardan kullanıcıya kalan depolama alanı o. Bende de 1.4 gb boş alan var şu an. Gayet normal.
  • cyrano_13 C kullanıcısına yanıt
    öncelikle yardımın için teşekkürler.

yalnız bendeki sorun hiçbir şey yüklememe rağmen doluyor.

şu an mesala 20 mb. yer var diyor ama ne müzik yüklü, ne ekstra bir uygulama nede resim.

belkide 5 kere sıfırladım. hep aynı.
  • yok mu yardımcı olacak kimse...ne yapmalıyım..
  • elturko33 E kullanıcısına yanıt
    1.6 gb boş alan var demişsiniz bu gayet normal bende de 1.2 gb boş alan var. 1.6 gb alan nasıl 20 mb olarak kalıyor bu konuda hiçbir fikrim yok
  • Arkadaşlar saai spor aktivitelerimi takip etmek ve günlük saat kullanımı için almayı düşünüyorum. Sizce 900 Tl gibi fiyata değer mi?
  • Fazlasıyla değer. Tek eksik nokta saat üzerinden telefon görüşmesi yapılamaması, onun dışında hiçbir eksiği yok. Ben ocak ayından beri kullanıyorum ve çok memnunum.
  • Hbden 898e aldım 75 bonusla. Gear fit 2den memnunum. Umarım saati de severim. Herkese hayırlı geceler.

• eyvahnecdet kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın
  • hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Hb den aldım mavi rengi. Aksama doğru elimde inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venus94 -- 21 Eylül 2018; 11:0:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam, fiyatlar değişmeden almakla iyi ettiniz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.