Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
14
Favori
49.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam link atabilirmisiniz bulamadım da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyatı 899 tl yapmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkanbesyo G kullanıcısına yanıt
    insallah gönderirler. süreçten haberdar ederseniz sevinirim.

Hocam gelişme var mı?
  • Ben de 2 hafta önce Hepsiburada'dan 799tl'ye saati almıştım. Kargom hala gelmedi. Hepsiburada'yı elli kere aradım. Sanırım ürünü değil parayı verecekler. Şimdi 900'den aşağı da yok. Acaba yeni Samsung Galaxy Watch'u beklemek daha mı sağlıklı...

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü
  • Ürünüm onaylandı bundan sonra iptal ederler mi bilmiyorum bnm aldığım mağaza samsung turkiye resmi satıcı n11 bakalım yarın kargoya verirler diye umuyorum

• Saat geldi arkdaslar hiç bir n11 'den almama rağmen oraya kargo bilgisi girilmedi ama özel kurye ile geldi ürün ve sıfır kapalı kutu haber veren arkada tekrar tesskkurler

Hayırlı olsun, çok şanslısınız :)
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Benm aldığım fiyattan başka alanlarda var sanırım hocam ara ara kontrol edin teşekkür ederim

• Hocam güneş altında lacivert tarzı bir şey oluyor. Ben beğeniyorum hoş duruyor. Ama kordonu değiştirmeyi düşünüyorum. Siyah alıp bi deneyeceğim nasıl duruyor diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun hocam müthiş bir fiyattan almışsınız
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 aydır saatimi telefona bağlamadan kullanıyordum. Güncelleme falan gelmiş diye bağlayım onları halledeyim dedim ama bağlayamadım. Sürekli bu hatayı alıyorum. Saat için gerekli 3 uygulama da en güncel sürğmde. Sizden ricam versiyon numaraları aynı mı diye kontrol edebilir misiniz? Gear uygulamasında en alttan Samsung gear uyg hakkında kısmından bakabilirsiniz Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam bi an denk geldi bu kur yüzünden odaklamıştım denkndustu şuan saat 200 dolar civarı dışarda 899 hâlâ kötü bi rakam degil

• Arkadaşlar bu saat için ekrana koruyucu kullanıyor musunuz? Önerir misiniz?

Aliexpressten sipariş verdim, o da temperliymiş. Pişman oldum kalındır diye

• butters01 B kullanıcısına yanıt
    Ben kullanmıyorum. Ufak bi çizik oluştu ama dikkatli bakmadıkça görünmüyor bile. Çokta takmamak lazım
  • Gear sport saatime sms bildirimleri gelmiyor. Telefonum samsung galaxy s8, android sürümü güncel, gear uygulaması güncel, bildirimler açık, saatin firmaware i de güncel. Aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
  • cyrano_13 C kullanıcısına yanıt
    SMS olarak Samsung'un kendi yazılımını mı yoksa 3. parti bir yazılım mı kullanıyorsunuz?
  • Samsung un kendi yazılımını kullanıyorum. 3.parti bi yazılımla deniyeyim bir de

• Google in sms uygulamasını kurdum, bildirimler sıkıntısız geliyor. Sorun Samsung un sms uygulamasında galiba. Format atmadan çözülebilir mi acaba?

• Telefonu yeni aldım. Android 8.0 güncelleştirmelerinden sonra hard reset yapmamıştım, bu sabah formatladım ama sonuç değişmedi.

Önceki telefonum htc e8 idi onda böyle bir problem yoktu. Gear Sport ile daha uyumlu olsun (çağrıları saat üzerinden yanıtlama) diye samsung aldım ama hiç beklemediğim bir problem çıktı.

Galaxy s8 in stok sms programı sorunlu anlaşılan, Çözüm önerisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Aksi taktirde ya 3. parti yazılım kullanacağım ya da servise bir danışacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.