Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
14
Favori
49.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saolun hocam . Sanırım zam kapıdaydı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geç bile kalındı. Şimdiye kadar zamlanır diye bekliyordum. Şuan ne alınsa kardır hocam.
  • hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazılıma güncelleme geldikçe telefonlarda olduğu gibi kasma yapma problemleri vs oluşur mu?

• Dostum bu üreticiler öyle şeyler yapıyorlar ki (apple ın yaptığı ve kabul ettiği günceleme ile cihazı yavaşlatmayı duymuş olabilirsiniz)
    Burada kimse çıkıp ta oluşur veya oluşmaz derse alnından öperim.
  • Bu arada ürün de yok satmaya başladı sitelerde. Herkes zam yapıyor birde üstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Bu arada ürün de yok satmaya başladı sitelerde. Herkes zam yapıyor birde üstüne
    Alan arkadaşlar foruma katılın biraz canlansın buralar
  • Bugün yeni bulduğum çoğunlukla paralı ama bir kaç da parasız güzel watcface ler olan bir site;
    Phone Arena
    Check out these watchfaces for your Gear Sport, Gear S3, or Gear S2!
    https://www.phonearena.com/news/best-watchfaces-gear-s3-sport-s2_id104454
    Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

İlgilenenler için şu an 899 tl;

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 25 Eylül 2018; 14:26:1 >

• Bende siyah alarak aranıza katıldım.

• İyi günlerde kullanınız kaça aldınız ve yorumlarınız varsa sevinirim.
  • Thai-Fun kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 950 liraya hbden aldım. Güzel kibar hoş bir cihaz. Huawei P20 pro ile kullanıyorum. Bildirimler seri şekilde geliyor aktiviteleri algılıyor vücut indeks ine göre program çıkarıp hedefler koyuyor. En hoş kısmı motive edici mesajlar ve tebrik ediyor (= pil dün akşam 7 de yüzde 80 civarı idi çok kurcaladım sanırım şu an yüzde 25. Ben sevdim sadece saat niyetine bile kolumda kalabilir sıkılıp kenara atacağımı sanmıyorum. Asıl ihtiyaç bildirim olayıydı fazlasında görebiliriz sanırım. Huawei health ile uyumlu değil bu arada.

• windshair kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    Ben de hb’dan satın aldım, yarın elimde olacak umarım.
    Ben de Huawei p20 ile kullanacağım.
    Samsung Health’i kurdunuz mu P20 Pro’nuza acaba, uyum sorunu var mı?
    Bu arada Samsung şubeleri artık Gear Sport’un gelmeyeceğini söylüyor.
    Bu fiyata son telefonları almış olabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten de bu rakama bu özellikler ile gear s3 ün bile satışını etkiliyordu bence,
    Kim arada 500 tl ye değecek fark olduğunu söyleyebilir s3 ile ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 28 Eylül 2018; 16:4:11 >
  • tanoc T kullanıcısına yanıt
    Huawei in pil tasarrufunda katı tedbirlerinden Samsung health de nasibini alınca programı pil tasarruf program listesi gibi bir liste var oradan çıkardım. Telefonun pil tüketiminde yüzde 10 civarı bir kayba neden olsada sorunsuz çalışıyor. Galaxy wear programı ilk bağlantıda bir donmaya sebep oldu Hard reset atmak zorunda kaldım. Sonrasında bir sıkıntı olmadı. WhatsApp aramalarında bildirim gelmedi bunun bir ayarı var mı bilmiyorum. Birde bazen bağlantı mesafeden dolayı koptuğunda otomatik geri bağlanmıyor. Sanırım yine Huawei in kabahatidir. Sizede hayırlı olsun.

• İphone kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. WhatsApp dan bildirim geldiğinde dokunup cevap yazabiliyor musunuz? Uyum sorunu var mı güncel sürümlerle? Şuan kullandığım Android telefon bozuldu. Evdeki iphone 6 ya geçmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet maalesef o sorun var. I Phone kullanmadığım halde başlığın önceki sayfalarında bu sorunu yaşayan çok arkadaş olduğunu okudum.

Bu arada bir çok alanda birbirinin en büyük rakibi olan Apple ve Samsung un ürünlerinin bazı uyumsuzluklar yaşamamasını ummak hata olur. Birbirlerine vermedikleri yazılım ve uygulama lisansları ile paylaşmadıkları komut ve sürücü dosyaları ne kadar çoktur kimbilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 30 Eylül 2018; 13:13:44 >
  • Galaxy Weareble uygulamasında sıkıntı mı var? Cihazda 1.2 gb boş yer var, cihaz alanında yeterli bellek yok hatası veriyor sürekli. telefon üzerinden saat arayüzü yükleyemiyorum ya da uygulama güncelleyemiyorum. Ama saat üzerinden arayüz indirebiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat üzerinden yapılabilen işlemler telefondaki uygulamadan yapılamıyorsa muhtemelen orada sıkıntı vardır. Yada bağlantı zayıflığı veya kopması olabilir anlık kısa olarak.
  • Thai-Fun kullanıcısına yanıt
    az önce denedim problem düzelmiş, dün sunucularda bi sıkıntı vardı herhalde.

• Kutudan çıkan 5v 0.7A şarj cihazı beni deli ediyor. Sanki tuşlu Nokia telefon var da sabaha kadar şarja takmak şart gibi.

Ne yapmak lazım? 1A, 2A şarj aletiyle doldursak sıkıntı olur mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.