Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
14
Favori
49.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizden sonra baktim, yalniz bende ek bir program bulunmuyor. Buna ragmen malesef sadece eserse cevapsiz cagriyi gosteriyor. Saati sifirladim tekrar ayarladim ama fayda etmedi. Tuhaf tarafi yabanci forumlarda da aradim ama sanki benim haricim bu sorunu yasayan yok gibi :)
  • Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü Gear sport dan arama yaptığımda direk telefona yönlendiriyor resimdeki gibi ekran gelmiyor telefonum yakında telefonun hoparlörü duyabileceğim bir mesafede cağrıyı saatten cevaplayıp telefonun hoparlörü ile konuşmayı devam ettirmek istiyorum veya saatten resimdeki gibi mikrofonu sustarmak istiyorum.Ne yapmam gerekiyor uygulaması varmı acaba ?
  • RosweL 61 kullanıcısına yanıt
    Saatten aramayı açma özelliği yok telefondan konuşacaksanız bile. Ayrıca denemedim emin değilim ama telefonu açtıktan sonra zaten saatin mikrofonu devrede olmaz. Hem saatin hem telefonun mikrofonu konuşma için açık olursa teknik anlamda sıkıntı çıkar diye düşünüyorum.
  • butters01 B kullanıcısına yanıt
    merhaba saatten iphone u nasıl buluyorsunuz acaba ben telefondan saati bulabiliyorum sadece ?
  • Thai-Fun kullanıcısına yanıt
    Saatten aramayı açabiliyorum. Birkaç mesaj önce baska bir arkadaş da ' saatte telefonumu bul' özelliği yok demişti. O da var bende. Acaba farklı versiyonlar mı kullanıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evet başka bir saatten söz ediyor olmalısınız. yada telefon çalarken, açma seçeneğinin göründüğü ekranı yollayabilir misiniz.

Bu arada saate bluetooth hoparlör yada kulaklık bağlımı ?
  • Arkadaşlar ürünler geldi. Herhangi bir kar amacı gütmüyorum, aldığım fiyattan verebilirim. Kordonlar baya kaliteli görünüyor.
    1,39 + 3,19 + 4,9 = 9,48 dolar x 5,5 = 52,14 tl

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 16 Kasım 2018; 14:39:36 >

Başlık gear sport. Ben de gear sport kullanıcısıyım:)

Bluetooth kulaklık bağlıylken denemiş olabilirim. Aksam kontrol edip, bilgi vereyim.

Bluetooth kulaklık bağlı değil.

Arama gelince solda yeşil açma tuşu, sağda kırmızı red tuşu çıkıyor.

bi resim alsak ?
    Gelen aramayı aç-reddet-sms i le cevapla ve saaten telefonu bulma bendede var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Denedim de arama sırasında kamerayı açamadım. Tlf s7edge

• Ekranda gelen aramayı aç özelliği olan arkadaşlar galaxy wear ve saatin yazılım sürümlerini gönderebilir mi acaba ?
    resim çekebilen de olursa iyi olur.

Uygulamalar içinde turuncu renkli telefonumu bul bende de var ve çalışıyor. ama çağrı cevaplamayı çözemedim bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 16 Kasım 2018; 19:25:55 >
    hocam tek yaşadığım için kendimi aratacak birini bulamadım şuan fakat

https://www.youtube.com/watch?v=STSeWiJdRPU

bu videonun 02:00 anında görebilirsiniz aynen bu şekilde
  • Evet gördüm, yazılımlarınızın versiyonları nedir ?

Video ekim 2017 tarihli. acaba eski versiyon yazılımlarda vardı ve güncelleme ile kaldırıldı mı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 17 Kasım 2018; 8:49:44 >
    Saatin :
    Tizen sürümü: 3.0.0.2
    Yazılım sürümü : R600XXU1ARG1

Telefonda:
    Uygulama: 2.2.21.18080361
    Gear S Plugin : 2.2.03.18083051

• Sadece telefonda gear-s plug in bende 18083041N acaba bundan mı
    Sanmıyorum hocam telefonunuz samsung mu?

• Telefonum Blackview BV7000proGear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

Sizce telefon ile mi ilgili ? başlıkta bu şekilde cevaplama ekranı çıkan çok az kişi var yanılmıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 17 Kasım 2018; 18:19:13 >
    Hocam telefonla ilgili olabilir. Arama ekranı çıkan arkadaşlar hangi marka telefon kullanıyor acaba benim her iki cihazda samsung bütün özellikleri tam verimli şekilde kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.