Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
14
Favori
49.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar saat 1 saat ileri gösteriyor, başına gelen var mı ?
    kapatıp açtım, telefondan ve kendi üzerinden farklı watchface yükledim olmuyor.
    Hatta saat üzerinden saat ayarına dahi giremiyorum pasif olmuş durumda. Çok defa kapatıp açtım saati, şarja koydum, telefondan denedim olmuyor hep bir saat ileri, yardım edebilecek varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Arkadaşlar saat 1 saat ileri gösteriyor, başına gelen var mı ?
    kapatıp açtım, telefondan ve kendi üzerinden farklı watchface yükledim olmuyor.
    Hatta saat üzerinden saat ayarına dahi giremiyorum pasif olmuş durumda. Çok defa kapatıp açtım saati, şarja koydum, telefondan denedim olmuyor hep bir saat ileri, yardım edebilecek varsa sevinirim.
    Saatler normalde ileri alınması gerekiyordu ya ondan olmuş olabilir telefondan saat ayarlarını bi kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    Evet telefondan hallettim. Saati bile telefondan alıyor yavu.
  • Su bez kayislar guzelmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatin ios ile uyumluluğu nasıl? İphone kullanıyorum, Alınır mı sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burakay27 kullanıcısına yanıt
    Samsung dışında ki telefonları kullananlar bile sıkıntılar yaşayabiliyor. İlerde de Iphone kullanmayı düşünüyorsanız Appple Watch alın bence.
  • Merhaba , saati alalı bir hafta oldu ve yeterince deneyimleme fırsatım olduğundan İphone sahibi olup da ürünü edinmek isteyenlere rehber olabilmesi adına görüşlerim aşağıdaki gibidir ;

- En baştan belirteyim satın almadan önce tüm ewatch modellerini inceledim iş yerinde ve spor salonunda kullananların fikirlerini de aldım, galaxywatch ve gear s3 modellerini hakeza ayrı ayrı koluma taktım. Youtube videolarını ve yabancı sitelerin forumlarını uzun uzadıya takip ettim. Bu güne kadar hiç akıllı saat&bileklik kullanmamış biriyim. Saati takım elbiseyi tamamlama maksadı dışında hiç kullanmamıştım. Son dönemde armani ve diesel marka şık saatler kullanmakta iken iş kıyafeti ile kullanabileceğim ( formal bir kayış ile ) aynı zamanda spor bir kayış ile spor yaparken de kullanabileceğim bir saat almaya karar verdim. Haftanın 7 günü spor yapıyorum, bisiklet, tenis , yüzme, fitness, ... İş yerinde mavi&siyah hybrid , sporda orjinal mavi kayış ile kullanıyorum. Aslında iphone 6s ile tam uyum göstermeyeceğini bilmeme rağmen sıralamış olduğum tüm saatlerden koluma daha çok yakıştığı için bu modeli tercih ettim. ( burası tamamen zevk meselesi )

- Gelelim realiteye , saatde hopörlör yok, benim için sıkıntı değil zaten herkesin içinde o şekilde konuşmayı tercih etmem, normalde de kullandığım wireless kulaklıkla gayet net bir şekilde görüşmelerimi yapabiliyorum. saate müzik indirebiliyorsunuz samsungun vermiş olduğu bir link üzerinden biraz zahmetli olsada , yani galaxy telefon sahipleri gibi direkt telefondakileri saate otomatikman aktaramıyorsunuz. spotify uygulaması sıkıntısız calışıyor ayrıca. Adım ölcer, nabız, kalori ölcer, hareketsizlik gibi bildirimler ( merdiven hariç ) sağlıklı çalışıyor.

- mesajlar, whatsup dahil sorunsuz geliyor ancak cevap veremiyorsunuz. Benim için buda sıkıntı değil çünkü o küçük tuşlarla zaten uğraşmak istemem.

- telefonunuz saati buluyor ancak saatinizde telefonu bul özelliği yok.

- gsp den faydalamadım henüz herewego diye bir uygulama indrdim telefona ancak saatle entegre edemedim.

- samsungun kendi store undan uygulama çeşitleri bizim telefonlar için sınırlı.

- alarm ve hatırlatıcılar uyumlu çalışıyor.

- uyku takip modu sıkıntısız çalışıyor.

- pil ömrü wireless ve bluetooth açıkken elinizde sürekli telefonun üzerinde ise 1 gün anca gidiyor. Telefonu kolunuzda unutmaya başlayınca 2bck gün gidiyor ve 2bck saate şarjı full olarak dolduruyor.

- spor faaliyetlerini eğer siz aktive etmediyseniz 10dk içinde algılayıp kayıt bilgisi vermeye başlıyor, bunları ayrıca health programıyla entegre bir şekilde saklıyor.

Çok uzatmışım kusura bakmayın, kısacası iphone kullanıcılarının beklentileri doğrultusunda değerlendirip karar vermesi gereken bir konu. Umarım faydam dokunmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazdıklarınız iphone kullanıcısı olarak oldukça olumlu. Aslında saatten ne beklediğini iyi bilerek alınca sonuç daha güzel oluyor. İphone ile geçerli olmayan bir fonksiyon zaten size lazım değilse bu olumsuz bir şey olmuyor.
  • Kayış almak istiyorum bende ama hangisi güzel durur karar veremiyorum aliexpress'i araştırıyorum.Aslında strap studio kayışları güzel gözüküuor fakat malesef ki pahalı.

• Arkadaşlar daha önce gear sport aldım ve aynı anda aliexpressten de kayış, ekran koruma filmi sipariş vermiştim. Gear sportu iade edip galaxy watch aldığım için bunlar daha bana gelmeden boşa çıkmış oldu

Şuan yolda olan ürünler bunlar, almak isteyen varsa aynı fiyattan verebilirim. 10 güne kadar gelirler diye düşünüyorum.

aliexpress.com
    US $1.04 5% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Akıllı Aksesuarlar'de 3 adet Yumuşak Ultra Clear koruyucu film Guard Samsung Dişli Spor akıllı saat Ekran Koruyucu Kapak Koruma (Cam) Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/3-adet-Yumu-ak-Ultra-Clear-Koruyucu-Film-Guard-Samsung-Di-li-Spor-Ak-ll-zle/32892999754.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3dbf4c4dwtuP7S

aliexpress.com
    US $2.49 38% OFF|Saatler'ten Saat kayışları'de Yeni saat kayışı 2018 Spor Yumuşak Silikon saat kayışı Yedek Bileklik Bilek Kayışı Samsung Dişli Spor 20mm saat kayışı Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/Yeni-saat-kay-2018-Spor-Yumu-ak-Silikon-saat-kay-Yedek-Bileklik-Bilek-Kay-Samsung-Di/32851329849.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3dbf4c4dwtuP7S

aliexpress.com
    US $3.92 20% OFF|Saatler'ten Saat kayışları'de MEIHANGHUI Watchband Deri Siyah Koyu kahverengi saat kayışı 16mm 18mm 20mm 22mm 24mm Yedek Kayış Cilalı pin Toka Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/Watchbands-Black-Brown-Genuine-Leather-Soft-Watch-Strap-Pin-Buckle-Wrist-its-Mens-2016-18-20mm/32735670341.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3dbf4c4dwtuP7S

• oktaysar O kullanıcısına yanıt
    Oktay Bey , merhaba İstanbulda iseniz ben ürünleri almak isterim.
  • bursadayım ama eşimin ailesi istanbulda olduğu için sık sık geliyorum. ürünler gelince buraya yazayım tekrar iletişime geçelim isterseniz.
  • Arkadaslar herkese merhaba, saatten cok memnunum yalniz bir sorunum var. Herkeste ayni sekilde mi merak ettim. Whatsapp mesajlar geliyor guzel, yalniz cagrilari goremiyorum. Cevaplamak degil derdim sadece gostersin yeter.
  • kunduns K kullanıcısına yanıt
    bende gözüküyor
  • Thai-Fun kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz nedir acaba? Ben android 8 note 8 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunduns -- 9 Kasım 2018; 18:46:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunduns K kullanıcısına yanıt
    Telefonum Blackview BV7000PRO
  • leventby L kullanıcısına yanıt
    saatte "telefonumu bul" özelliği var ve çok sık kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunduns

Arkadaslar herkese merhaba, saatten cok memnunum yalniz bir sorunum var. Herkeste ayni sekilde mi merak ettim. Whatsapp mesajlar geliyor guzel, yalniz cagrilari goremiyorum. Cevaplamak degil derdim sadece gostersin yeter.
    W-History kullaniyorsaniz malesef gostermiyor.

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    W-History nedir? Ekstra kurulan birsey ise kurmadim. Ihtiyacim da yok aslinda, bana sadece mesaj ve cagrilari gosterse yeterli whatsapp icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunduns

W-History nedir? Ekstra kurulan birsey ise kurmadim. Ihtiyacim da yok aslinda, bana sadece mesaj ve cagrilari gosterse yeterli whatsapp icin.
    Eski mesajlarida gosteriyor.Yani saatte en son bildirimi gosteriyor whatsapp saf hali ile.W-Historyde tum bildirimleri gorebiliyorsun.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.