Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
14
Favori
49.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar size bir şey danışacağım acilen cevaplarsanız sevinirim. Şuan Gear Sport ve Galaxy watch arasında kaldım. Evet hiç arada kalınmayacak modeller ama benim amacım aslında telefondan bildirim almak, gps özelliğini kullanmak vs değil.

Sadece kalp ritmi, adım sayısı ve saat özelliği açık şekilde diğer her şeyi kapatıp telefonla bağlantı kumazsam şarjı ne kadar gidiyor?? Yine de 2-3 günü görmüyorsa galaxy watch alacağım. Akıllı bileklik mantığında kullanacağım muhtemelen ama saat gibi şık görünmesini istediğimden bilekliklerle ilgilenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 25 Ekim 2018; 3:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktaysar O kullanıcısına yanıt
    galaxy watch ile sport arasındaki farklar 1 tane değil ve hangileri sizin için olmazsa olmaz bilemediğimiz için, cevabım yetersiz kalırsa kusura bakmayın.

Galaxy watch ın küçük modelini düşünüyorsanız (alternatifiniz zaten o boyda olan sport olduğu için) pil ömrü sport tan az olacak gibi çünki amperi daha düşük.
    Galaxy watch da gerektiğinde saat üzerinden arama ve konuşmayı cevaplayarak sürdürme özelliği var, sport da bu yok.
    Galaxy watch ın işlemcisi biraz daha iyi (ikisini de aynı anda kullanmış olsanız bile gözle görülür fark olacağını sanmıyorum. Belki uygulama ve/veya başka işlemler ile ikisi de zorlandığında ortaya çıkıyordur.
    Tamamen kişisel ama mesela Galaxy watch bana göre biraz daha şık ve estetik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

Arkadaşlar size bir şey danışacağım acilen cevaplarsanız sevinirim. Şuan Gear Sport ve Galaxy watch arasında kaldım. Evet hiç arada kalınmayacak modeller ama benim amacım aslında telefondan bildirim almak, gps özelliğini kullanmak vs değil.

Sadece kalp ritmi, adım sayısı ve saat özelliği açık şekilde diğer her şeyi kapatıp telefonla bağlantı kumazsam şarjı ne kadar gidiyor?? Yine de 2-3 günü görmüyorsa galaxy watch alacağım. Akıllı bileklik mantığında kullanacağım muhtemelen ama saat gibi şık görünmesini istediğimden bilekliklerle ilgilenmedim.
    Dostum sürekli Bluetooth açık - ki aldığımdan beri - hiç kapatmadan kullanırım. 2 günden aşağı şarj süresi almadım. 3. Günüde görüyor aslında gün ortasında %15 civarı düşük pil uyarısı verip tasarruf moduna almamı istediği için 2. Gün akşam üstü şarja takarım. Sadece GPS kapalı en ağır kullanımlar 2 gün garanti anlayacağınız. Bluetooth kapalı denemek isterdim sizin için ancak ben bildirim olayına ihtiyaç duyuyorum maalesef. Ama bazen telefonda Bluetooth kapalı oluyor farketmiyorum bir pazar günü sanırım tüm gün bağlantı olmamıştı 3. Günü çıkarttığı I hatırlıyorum.. Muhakkak bir tüketim söz konusudur . İhtiyacınız kalp ritmi ve aktivitelerinizi kaydetmek ve izlemekte bence doğru yerdesiniz. Fazlasında bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: windshair

Dostum sürekli Bluetooth açık - ki aldığımdan beri - hiç kapatmadan kullanırım. 2 günden aşağı şarj süresi almadım. 3. Günüde görüyor aslında gün ortasında %15 civarı düşük pil uyarısı verip tasarruf moduna almamı istediği için 2. Gün akşam üstü şarja takarım. Sadece GPS kapalı en ağır kullanımlar 2 gün garanti anlayacağınız. Bluetooth kapalı denemek isterdim sizin için ancak ben bildirim olayına ihtiyaç duyuyorum maalesef. Ama bazen telefonda Bluetooth kapalı oluyor farketmiyorum bir pazar günü sanırım tüm gün bağlantı olmamıştı 3. Günü çıkarttığı I hatırlıyorum.. Muhakkak bir tüketim söz konusudur . İhtiyacınız kalp ritmi ve aktivitelerinizi kaydetmek ve izlemekte bence doğru yerdesiniz. Fazlasında bulursunuz.

Alıntıları Göster
    hocam dediğim gibi ben aslında akıllı bileklik özelliklerinde bir saat arıyorum, telefondan bildirim almak istemiyorum çünkü öyle bir ihtiyacım yok. teşekkürler cevabınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

galaxy watch ile sport arasındaki farklar 1 tane değil ve hangileri sizin için olmazsa olmaz bilemediğimiz için, cevabım yetersiz kalırsa kusura bakmayın.

Galaxy watch ın küçük modelini düşünüyorsanız (alternatifiniz zaten o boyda olan sport olduğu için) pil ömrü sport tan az olacak gibi çünki amperi daha düşük.
    Galaxy watch da gerektiğinde saat üzerinden arama ve konuşmayı cevaplayarak sürdürme özelliği var, sport da bu yok.
    Galaxy watch ın işlemcisi biraz daha iyi (ikisini de aynı anda kullanmış olsanız bile gözle görülür fark olacağını sanmıyorum. Belki uygulama ve/veya başka işlemler ile ikisi de zorlandığında ortaya çıkıyordur.
    Tamamen kişisel ama mesela Galaxy watch bana göre biraz daha şık ve estetik.
    hocam cevabınız için teşekkür ederim. Sport ile Galaxw watch arasındaki farkları kısmen biliyorum ama benim saatten beklentim bildirim almak veya görüşme yapmak değil. Aslında Diesel Saat aldım 800 tl'ye sonra düşününce çok saçma geldi sadece saat özelliği olan bir cihaza o parayı vereceğime en azından biraz daha fazla özelliği olan bir şey alayım dedim.

Telefondan gelen bildirimleri görmeden, gps kapalı olarak güzel bir kadran görüntüsüyle sadece kalp ritmi adım sayar benim için yeterli. Müzik vs gibi işlemler yapmayı bile düşünmüyorum.

Bu durumda dostum galaxy watch a 2 kattan fazla para vermenize hiç gerek yok. sport tan çok memnun kalırsınız. Hatta sahibinden.com da bir süre önce alınmış kutusu bile açılmamış çok daha uygun rakamlara var.
    Gear Sport alın o zaman hocam. Fazladan para vermeye gerek yok.
  • Gear sportta kafamı kurcalayan küçük olması, galaxy watch biraz daha gösterişli duruyor. Haklısınız fiyat farkı çok fazla ama sıfır kapalı kutu 1700e bulduğum için biraz da bu ikileme düştüm. 2100 Tl olsa düşünmem bile
    Gear Sport şuan 790 tl civarlarında. Arada neredeyse 1000 tl fark var. Karar sizin :)
  • bu arada sahibinden.com'dakiler işi abartmış, hepsiburada'da 789 tl samsung türkiye satışlı cihaza 1050tl yazan var ve geneli 750 yazmış. Sıfır fiyatından haberleri yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

Gear Sport şuan 790 tl civarlarında. Arada neredeyse 1000 tl fark var. Karar sizin :)
    dün geceden beri düşünüyorum 1000 tl ekstradan vermek çok saçma gerçekten, benim gibi saatten beklentisi olmayan biri için. keşke 46 mm olsaydı hiç düşünmezdim.
    Tercih hususunda bilek kalınlıklarınızı da göz önünde bulundurun.Bilekleriniz inceyse gear sport çok ideal.
    Kişisel olacak ama kusura bakmayın bileğinizin kalınlığı ve duruşu ile samsung mağazası veya olan başka bir yerde deneyerek emin olun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Öncelikle btk ile samsung un anlaşıp, samsung un samsung pay i Türkiye'de devreye sokması lazım.
    hem böyle olabilir hemde şu şekilde garanti bonus flashı saatte'de yaaprsa ödeme yapılır yada axess yada işbank yada ing artık ne ise ama hiçbirinin saate app'ı olmadığı için kullanamıyoruz.Samsung Pay'den ben ümidi kestim artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Kişisel olacak ama kusura bakmayın bileğinizin kalınlığı ve duruşu ile samsung mağazası veya olan başka bir yerde deneyerek emin olun bence.
    sağ olun ilginiz için, bileğim ince ama kalın saatler daha albenili duruyor. gear sporta karar verdim yine de şuan sipariş veriyorum
    Hayırlı olsun bence iyi bir seçim. sorularınız olacaktır bekleriz buraya.
  • Siz günlük mü kullanacaksınız özel zamanlarda kullanacağınız klasik bir saat yerine mi düşünüyorsunuz? Benim bilek pek ince sayılmaz ama yinede gear sport boyutundan dolayı tercih ettim. Günlük kullanım için tercih edene saygı duymakla beraber bileğime varlığını unutturacak cihaz tercih ederim. Aradığınız gösterişe belki unuttuğunuz bir detayı hatırlatayım. Bu saatler sürekli ekran açık kullanılmaz. O yüzden kolunuzda siz bakarken açılan, bir yerde sadece sizin görebileceğiniz bir kadran söz konusu. Çoğunlukla kolunuzda boş bir ekran görüntüsü olacak.

• evet ekran boş görünecek onu fark ettim ama modeller yukarı çıktıkça kasaları da güzelleşiyor gibi geldi.bakalım hayırlısı, sonuçta fiyat kıyası yapınca diğerleri değmez gibi bence. Bu tabi ne beklediğine bağlı insanın, ben çok bir fonksiyon beklemiyorum, hele ki saatten telefon görüşmesi yapmak hiç ihtiyacım olmayan bir şey.
  • teşekkür ederim
  • Merhaba , hafta sonu galaxy watchı incelemek için gittiğim awm de satıcı bayanın kolunda sport modelini gördüm.
    Su anda n11 ekranım acık sipariş verip vermemekte kararsız kaldım acaba mavi olanı alsam yukarıdaki arkadasın kullandığı mavi&siyah kordon ile kullandığımda takım elbise ile çok mu sırıtır? Acilen yorum yapabilecek olursa cok memnun olurum. saat 799 + kordon 119TL. Kuponlarım ile 883 liaraya gelecek. Tesekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.