Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
14
Favori
49.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Venus94

Yabancı forumlardan bulduğum eski sürüm 2.2.03.18083041N sürüm gear s plugin kurdum bakalım yarına ne durumda olacağız. Şarja taktım %100 şarjla yatıcam bu akşam
  • cagataybas kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan samsung premium nayo kayışları gittigidiyorda 80 tl den satılıyor. Bir bakının isterseniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KilliKarpuz kullanıcısına yanıt
    Benimki bahsettiğiniz 2.2.03.18083041N versiyon ve bu problemi yaşamadım.

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

Hocak kayis deri mi silikon mu. Birde hangi siteden satin aldiniz acaba 94 tlye geldi?
    Merhabalar, üst tarafı deri, alt tarafı silikondur. GittiGidiyor sitesinden indirim çeki ile aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.arslan -- 18 Ekim 2018; 21:2:52 >
  • tanoc T kullanıcısına yanıt
    Bakalım ne olacak sonuç merakla bekliyorum o zaman
  • Eski sürüm gear s plugin'le normale döndüm sanırım ben %100 şarjla yattım 23.30da ve şuan %94 şarjım var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben hiç birşey yapmadım, %70 lerde yattım aynı şekilde kalktım.

• Çağrı geçmişi vs bende hiç güncellenmiyor 8 ekimde kaldı.neden böyle anlamadım yardımcı olacak arkadaş varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: hsinan93

Hocam ben hiç birşey yapmadım, %70 lerde yattım aynı şekilde kalktım.
    Hocam Gear S Plugin versiyonunuzun sonu 41N mi 51 mi?

Yabancı forumlardaki araştırmalarım sonucu Samsung'un 17 ekimde yani 2 gün önce yeni bir Gear S Plugin versiyonu çıkardığını gördüm ancak şimdilik sadece apk sitelerinde mevcut ve kullanıcılara otomatik olarak dağıtılmamış. Bende 51 vardı apk ile 41N kurdum ve şimdi 61 çıktığını öğrendim. Sorunum 41N ile çözülmüştü ancak 61'i deneyeceğim bu akşam

Bahsettiğim versiyon Gear S Plugin 2.2.03.18101561
    Baktım hocam 51 sonu
  • Arkadaşlar bende de iki gündür bt eşitlemeyi iptal ediyor. Böyle bir sorunu olan var mı

• Merhaba arkadaşlar sormak istediğim bir şey var . Saat şekilleri olarak daha önce hep samsung un kendi programını kullanıyordum orada indiriyordum (Galaxy Wearable) ... Şimdi Facer diye bir program buldum buradan saat arayüzleri kullanan var mı bu pil durumunu çok etkiler mi ve bunun benzeri başka saat şekilleri olan program var mı?
  • oist O kullanıcısına yanıt
    Hocam birde watchfaces ve mr.time diye programlar var. Bence aşağı yukarı hepsi ayni miktarda şarj yiyecektir.

• quote:

Arkadaşlar bende de iki gündür bt eşitlemeyi iptal ediyor. Böyle bir sorunu olan var mı
    Hocam android cihaz kullanıyorsanız gear wear uygulamasını kitlemeyi deneyin. Benim Xiaomi Mi5S'te bellek temizlediğimde anlık bir kopma oluyor ancak 1-1.5 saniyede tekrar bağlanıyor hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

Hocam android cihaz kullanıyorsanız gear wear uygulamasını kitlemeyi deneyin. Benim Xiaomi Mi5S'te bellek temizlediğimde anlık bir kopma oluyor ancak 1-1.5 saniyede tekrar bağlanıyor hemen.

Alıntıları Göster
    Hocam note 8 kullanıyorum diye saati de samsung aldım. sorun şöyle bt açık ama saat ve telefon birbirine daha önce eşlenmiş olmasına rağmen baglanmıyor. bt ayarlarından saati seçtiğimde Gear wear uygulamasının bu dönen galaxy eşleşme ekranına gidip 5sn sonra bağlanıyor. 2 gündür yeni başladı.

• quote:

Hocam note 8 kullanıyorum diye saati de samsung aldım. sorun şöyle bt açık ama saat ve telefon birbirine daha önce eşlenmiş olmasına rağmen baglanmıyor. bt ayarlarından saati seçtiğimde Gear wear uygulamasının bu dönen galaxy eşleşme ekranına gidip 5sn sonra bağlanıyor. 2 gündür yeni başladı.

Alıntıları Göster
    Tavsiyem gear uygulamasından saati unpair edip uygulamanın cache'ini temizlemeniz, saatten de bluetooth'u kapatıp temiz bir şekilde iki cihazı tekrar eşlemeniz. Kalıcı bir problem olmadığına eminim

• Dun gece saati kapatip sarja takili biraktim bu gece baktim bir sorun olmadi sarj eskisi gibi gece her saat %1 gidiyor

2 gun sapitmisti duzeldi herhalde bugun bakalim nolucak.Suanda 24 saat oldu %65 sarji var ortalama zaten bana 2-2.5 gun gidiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 20 Ekim 2018; 8:30:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gecedir benim sorunum da ortadan kalktı. Nazar değmesin

• Benim saatte ekran açıkken, avuç içiyle ekranı kapatıp ışığı söndürme olayı olmuyor, böyle bir sorun yaşayan var mı?

Sarj sorunu bende de çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 20 Ekim 2018; 14:1:36 >
  • Temassız ödeme yapabilen var mı? Destekliyor diye biliyorum saat.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.