Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
14
Favori
49.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü
  • Bu en son yazılım zaten sanırım daha yenisi yok
  • Benim yazılım sürümü de bu. Bazılarımızın bu problemi yaşayıp bazılarımızın yaşamaması ilginç. Problemin dünya geneli yaşanması daha da ilginç. Yeni yazılım için test mi ediliyoruz yoksa kişisel verilerimiz mi elden gidiyor insan şüpheleniyor. Yoksa gece bildirimlerin o kadar şarj yemesinin mümkünatı yok.
  • Anormal bir durum olduğu kesin, yakında anlaşılır. ABD kullanıcısı bize benzemez tüketici hakları duman eder ortalığı, öğreniriz bakalım neymiş mevzu.
  • Bugun saat kafayi yemis aksam yatmadan once sarj %37 idi sabah alarm kurdum.Neyse saat 6 gibi falan uyanmisim saat kac diye bakayim dedim saat tepki vermiyor pili bitmis.Bir gecede 6 saat hatta pili bitmis kalkmasam alarmda calmayacak.Niye boyle yapmis anlamadim 4 aydir kullaniyorum ilk defa yapti.

Ayni anda 4 kisinin ayni sorunu yasamasi raslanti degildir herhalde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 17 Ekim 2018; 10:44:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Gear sport ile ilk bisiklet turum
    Yol bisikletimi hocam bana yakinsin baya bende atasehirdeyim

Benim ortalamalarla ayni trafik oldugu icin ortalama dusuyor sahilde ortalama 30-40 en azindan 30 dk surduruyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet dostum SEDONA 721 den melez tur bisikleti sayılır.26x2.00 lastikler falan. Bagaj aksesuarlar vs yaklaşık 20 kg alet.
    Bisikletinin ağırlığı ile mutlu olan başka sürücü var mıdır bilmiyorum

Yenişehirdeyim bendei
  • Sabah evden çıkmadan %53 e kadar şarj ettim şimdi %15 kaldı. Ilk defa mağdur ediyor beni bu saat. Çıkardım koydum kenara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Bu gece de deneyeceğim ben yine aynısı olursa factory reset atıp yarın yine deneyeceğim. Devam ederse biryerleri aramanın vakti geldi demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece telefonu wifi ve bt ile bağlı mı kullanıyorsunuz? Ben telefondan bt yi kapatıyorum saate wifi hep kapalı yapmıştım. Acaba bunun için şarj tüketiyor olabilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sürekli bağlı durumda benimki. İlk günler normaldi sonradan başladı problem

• Arkadaşlar,

Hava durumu uygulaması güncelleme yapmıyor.

En son 2 gün önce yapılmış olarak kaldı.

Manuel olarak güncellemeye çalışıyorum, yine de güncelleniyor.

Benzer sorun yaşayan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanoc T kullanıcısına yanıt
    Bu benim de gözlemlediğim başka bir problem

• KilliKarpuz kullanıcısına yanıt
    Sürekli bağlı benimde
  • tanoc T kullanıcısına yanıt
    Ben bu güncellemeyi wifi üzerinden yapıyorum ve sorun görmedim şu ana kadar
  • samsung gear kullanmak kadar berbat birşey yok, mikrofonu olsun ses kalitesi olsun sürekli değişkenlik gösteriyor. Sırf karşı tarafın sesini duyacağım diye kaza yapıyordum az daha..

Yukarıda bu şekilde bahsetmiştim ancak arkadaşın birisi "Gear sport'da hoparlör yok, telefon görüşmesi saat üzerinden yapılamıyor" şeklinde cevap vermiş. Bu bağlamda inceleyecek olursak sanırım ben sports olarak incelememişim. :)

Gearların tamamı hemen hemen sportif faaliyetlerde kullanıldığını düşünüyorum.

Instagram hesabınızı gizli olarak tutmanızda her zaman fayda vardır. Gerek sizin kişisel bilgilerinize ulaşmak isteyen saldırganlar olsun, ister hasımlarınız olsun instagram profil.
    instagram gizliliği kaldırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medgen -- 24 Ekim 2018; 14:36:27 >

• medgen M kullanıcısına yanıt
    Gear sport'da hoparlör yok, telefon görüşmesi saat üzerinden yapılamıyor
  • KilliKarpuz kullanıcısına yanıt
    İşin kötü tarafı, Hava Durumu uygulamasını kaldıramıyoruz da. Güncellemeyen, atıl bir uygulama halini alıyor böyle de maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanoc -- 17 Ekim 2018; 14:23:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a.arslan kullanıcısına yanıt
    Bence de güzel yakışmış. Ayrıca eski mavi silikon kayışın tokasını bu kayışa da takabilirsiniz. Kasa rengine göre uyumlu o toka da.
  • Arkadaşlar merhaba, ben cihazı pazartesi akşamı aldım. İlk şarjını o gece yaptım. Saat 10 da şarja taktım, 12 ye doğru dolmuştu ve bende şarjdan çıkarıp masaya koydum ve uyudum. Ertesi sabah kalktığımda 8 civarları şarj %60 seviyelerindeydi. Nitekim saat 12 olmadan şarj inanılmaz bir hızla boşaldı ve kapandı. Dün akşam fabrika ayarlarına sıfırlayarak yine gece taktım ve 12 gibi çıkardım. Saat gece 12 den sabah 8 e kadar boştaydı, GPS ve Wi-Fi kapalı halde. ancak bugünde sadece saat 2'ye kadar dayanabildi. Artık bir anormallik olduğunu düşünüyorum ve servise vereyim diyorum. Başına böyle bir şey gelen oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.