Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
14
Favori
49.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Tizen 4 USA dan Tizen 4 TR ye geçmek için ( başlamadan önce baştan sona bir kez okuyunuz)
    Arkadaşlar bundan ötürü saatin başına bir iş gelirse sorumluluk kabul etmiyorum. Yapmak yada yapmamak sizin seçiminiz

Gerekenler az biraz odin bilgisi ve wifi özellikli bir pc

Gerekli Dosyalar :https://drive.google.com/drive/folders/1pRIrq3fpJ5stlsAG73rJc3kDuIC0CL6x?usp=sharing

Adım 1 : Linkdeki 2 dosyayı indirip çıkartıyoruz.
    Adım 2 : İndirdiğimiz net odin e yine indirdiğimiz rom dosyalarının
    -AP ile başlayan dosyayı odinin AP bölümüne
    -BL ile başlayan dosyayı BL bölümüne
    -CSC ile başlayan dosyayı da csc bölümüne ekleyip saate geçiyoruz.

Adım 3 : Saatin ekranında rebooting yazana kadar güç tuluna basılı tutup rebooting yazdığı zaman güç tuşuna 3 kez basıyoruz. burada açılan menüden güç tuşu ile aşşağı geçiyor ve Download (Wireless) olan sıraya geldiğimizde güç tuşuna basılı tutuyoruz.
    Adım 4 : ekrana Rüzgar gülü geldi ise doğru ise yerdesiniz demektir. ekranda WPS mode yazısını AP moode yazana kadar güç tuşuna basıyoruz(basılı tutma değil).
    Adım 5: Ekranda Ap mode yazdığı zaman bilgisayarınızın wifi bağlantısını kapatıp wifiden saate bağlanıyoruz.
    Adım 6 : Net odinde 192.***.***.*** şeklinde bir ip yazılı mavi buton açıldı ise saatiniz bağlandı demektir. Start ile yazılımı başlatabilirsiniz.
    Adım 7 : Saat yazılım yükleme sonrası yeniden başlar. Tizen 3 olarak açılır Telefon üzerinden Tizen 4 e Güncelleyebilirsiniz.
    teşekkürler bende kurdum

• quote:

Tizen 4 USA dan Tizen 4 TR ye geçmek için ( başlamadan önce baştan sona bir kez okuyunuz)
    Arkadaşlar bundan ötürü saatin başına bir iş gelirse sorumluluk kabul etmiyorum. Yapmak yada yapmamak sizin seçiminiz

Gerekenler az biraz odin bilgisi ve wifi özellikli bir pc

Gerekli Dosyalar :https://drive.google.com/drive/folders/1pRIrq3fpJ5stlsAG73rJc3kDuIC0CL6x?usp=sharing

Adım 1 : Linkdeki 2 dosyayı indirip çıkartıyoruz.
    Adım 2 : İndirdiğimiz net odin e yine indirdiğimiz rom dosyalarının
    -AP ile başlayan dosyayı odinin AP bölümüne
    -BL ile başlayan dosyayı BL bölümüne
    -CSC ile başlayan dosyayı da csc bölümüne ekleyip saate geçiyoruz.

Adım 3 : Saatin ekranında rebooting yazana kadar güç tuluna basılı tutup rebooting yazdığı zaman güç tuşuna 3 kez basıyoruz. burada açılan menüden güç tuşu ile aşşağı geçiyor ve Download (Wireless) olan sıraya geldiğimizde güç tuşuna basılı tutuyoruz.
    Adım 4 : ekrana Rüzgar gülü geldi ise doğru ise yerdesiniz demektir. ekranda WPS mode yazısını AP moode yazana kadar güç tuşuna basıyoruz(basılı tutma değil).
    Adım 5: Ekranda Ap mode yazdığı zaman bilgisayarınızın wifi bağlantısını kapatıp wifiden saate bağlanıyoruz.
    Adım 6 : Net odinde 192.***.***.*** şeklinde bir ip yazılı mavi buton açıldı ise saatiniz bağlandı demektir. Start ile yazılımı başlatabilirsiniz.
    Adım 7 : Saat yazılım yükleme sonrası yeniden başlar. Tizen 3 olarak açılır Telefon üzerinden Tizen 4 e Güncelleyebilirsiniz.
    Hocam 6. Adımda saate wifi ile bağlanırken "connection timed out" hatası alıyorum. Kısacası saate bağlanamıyorum dolayısıyla odinde bağlı olarak görünmüyor. Nedeni ne olabilir?

• Tallha10 kullanıcısına yanıt
    Hocam saatin ekranında Ap yazması gerekiyor bundan eminseniz. Xda bilgisayarın güvenlik duvarını kapatın demişler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar benim saati şarja koyduğumda bazen şarj olmuyor. Sürekli elektrik gidip geliyormus gibi şarj gelip gidiyor daha sonra kendini korumaya alıp şarj almayı bırakıyor. Sizde böyle bir sorun var mı?

• Tallha10 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de çok "timed out" yazdı. Bağlı olduğunuz Wi-Fi'dan "Bağlantıyı kes" dediniz mi?

Ben bağlantıyı kestim, sonra saate bağlandım. "Connected" yazdı.
  • hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Ben saati ilk aldığımda 5. Şarjda böyle bir şey yaptı saati şarjdan çekip güç tuşuna 7 saniye basılı tuttim rebooting yazdı açıldıktan sonra tekrar şarja taktığımda sıkıntısız şarj oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trex9413 -- 10 Mart 2019; 19:6:16 >
  • Tizen 4 ile Türkiye ROM kurulu cihazlarınızda Samsung Pay gözüküyor mu?

• omeeeeer kullanıcısına yanıt
    Hayır gözükmüyor.

• quote:

Hayır gözükmüyor.
    Peki saatteki "Kişiler" uygulamasında bazı kayıtların gözükmediği oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeeeeer -- 12 Mart 2019; 8:21:1 >
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Defalarca denedikten sonra bağlandı, ama neyi düzelttiğim hakkında bi fikrim yok 🤷‍♂️

• Nihayet bağlanıp saatimi TR de güncelledim. Ama güvenlik duvarı başından beri kapalıydı, sanırım WiFi bağlantı kısmında bir hata yapmış olmam gerek. Nasıl bağlandığımı bilemiyorum 🤷‍♂️

• Samsung 2 yeni kadran eklemiş arkadaşlar.

• Arkadaşlar Galaxy Store'da Spotify'ı gören oldu mu içinizde :)
  • Gear sport saatim gece 100 den 80 e düştü.gün içinde telefona bağlamadım şimdi kalktım 19 neden böyle olmuş olabilir

• turkay23 kullanıcısına yanıt
    Aynısı bana da oldu ama sonradan düzeldi tekrar şarj ettim kullandı 3 gün sıkıntı olmadı

• Trex9413 T kullanıcısına yanıt
    3 gün evden uzaktım şarj aletinide almamıştım pili bitti kapandı hiç iyi olmadı eve gidince şarj edicem bakalım

• turkay23 kullanıcısına yanıt
    Bende son güncellemeyi yaptım, ve cihazın performansı düştü resmen. samsung gear sport kullanıyorum. Önceden kısa uyumaları bile sayıyordu, 45 dk ile 1 saat 20 dk lik uyuma periyotlarını hep sayardı. 14 mart da güncelledim ve o günden beri kısa uyku aralıklarını hiç saymıyor. Gece %100 olan pil sabah hep %80 lere düşmüş oluyor. Pil performansı çok çok kötü olmuş.

NOT: Güncelleme yapmamış olan arkadaşlara tavsiyem sakın güncellemeyin.

Bu durumda bir önceki sürüme nasıl döneriz bilgisi olan var mı ?
  • Şu yeni çıkan active watch'ın arayüzlerini nerden edinebiliriz. Resmi olarak ya da satıcılarda yok maalesef. Ama güzel arayüzleri var.

• Tizen 4.0.0.2'de Galaxy Wearables içinde SPOTIFY'ı kayıp olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.