Bildirim
Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (39. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tomcat linki
apps.samsung.comTomcat - Galaxy Store Applicationhttp://apps.samsung.com/gear/appDetail.as?appId=com.samsung.watchface-tomcat-g
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Linke tikladigimda Gear uygulaması anasayfa açılıyor yalnızca. Sanirim telefondan telefona fark ediyor uygulamalar...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bir zamandır Gear Tracker kullanıyorum. Harika yapmışlar. Spor yapan arkadaşlar mutlaka denemeliler.
-
-
A kadaşlar son gelen güncellemeden sonra su gibi şarj içiyor saat Bluetoothsuz 1 günü zor çıkarıyor sizdede durum aynı mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1) Kullanmıyorsanız konumu kapatın.
2) Kullanmıyorsanız otomatik antrenman algılamayı kapatın.
3) Otomatik kalp ritmi ölçmeyi 10dk'da 1 olarak ayarlayın. -
Bende de oldu 3 4 sarj sonra duzeldi
Arkadaşlar samsung accountun beyaz ekran sorununu yaşayan var mı?
Düzelttiler diye biliyorum. Haberini görmüştüm.
Ben hiç yaşamadım. Xiaomi Mi Max 3, Android Pie yüklü. -
Arkadaşlar merhaba..
Samsung akıllı saatleri için Watchface tasarlıyorum.
Profilim:https://galaxy.store/rkwatch
Bir grup kurdum. Bu grupta ücretsiz saatleri ve kupon dağıtımlar yapacağım.
Gelmek isteyen arkadaşları davet ediyorum..
link:
instagram :https://www.instagram.com/rkwatchface/
Facebook :https://www.facebook.com/RKWATCHDESIGN/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmesek -- 26 Nisan 2019; 14:5:53 >
-
Hocam selamlar. Özellikle Garmin'in watchface'lerine bayılıyorum. Size yaklaşık 7 aylık Samsung Gear Sport kullanıcısı olarak nacizane tavsiyelerimi vereyim.
1) Hava durumu / minimum-maksimum sıcaklık gösteren watchface yok çok fazla.
2) Günlük kalp ritmini ufak bir grafik halinde gösteren watchface yok.
3) Bütün watchfacelerinizde adım/kat ve pil yüzdesi göstermeye çalışmışsınız. Bence adım yerine kaç km yürüyüş yaptığımız daha önemli. Pil ömrü olarak hepimiz neredeyse günlük şarja takıyoruz. Ürünü biraz kullanınca zaten ne zaman şarja takacağımızı tahmin edebiliyoruz.
Size başarılar dilerim. -
Arkadaşlar galaxy store a tomcat geldi sonunda
tizen 3 varken söyledikleriniz açıkken 3 gün gidiyordu. Tizen 4 ile 1 gün zor gidebiliyor. Yani bunları kapatmadan şarjı uzun gitmesi lazım. Ama nasıl becerdilerse 1-2 gün gidiyor en fazla.quote:
Orijinalden alıntı: LGatakan
1) Kullanmıyorsanız konumu kapatın.
2) Kullanmıyorsanız otomatik antrenman algılamayı kapatın.
3) Otomatik kalp ritmi ölçmeyi 10dk'da 1 olarak ayarlayın. -
Şöyle birşeyi farkettim. Şart %100 olduktan sonra saati aç kapat yapınca şarjı 2 gün gitmeye başladı. Bunu yapmadığımmda 24 saat gitmiyor. Bu sorunu yaşayıp da 3-4 şarj sonra düzeliyor diyenlerde kaç gün gidiyor şarj onu çok merak ediyorum..quote:
Orijinalden alıntı: kullanıcı1232
A kadaşlar son gelen güncellemeden sonra su gibi şarj içiyor saat Bluetoothsuz 1 günü zor çıkarıyor sizdede durum aynı mı -
Hocam ben apple watch da kullanan biriyim. İnanın pil ömrü apple watch'dan daha iyi bu saatin.
Şunu denediniz mi?
Ayarlar - Bağlantılar - Wifi - Her zaman kapalı (Otomatik'te sürekli şebeke arıyor.) -
Benim tizen 3 iken tam 3 gün gidiyordu( tam 3 gün olmuyordu 61-62 saat) güncelleme sonrası art arda 2 kez 36 saat gitti ve sonrasında 50-52 saat gitmeye başladı. Ve bu arada nabız ölçme sürekli açık
Teşekkürler bilgi için :) -
Şu anda dün akşama doğru şart ettim, dediğiniz gibi wifiyi kapattım. Hatta konumu da kapattım ama ben genelde konum açık kullanmak istiyorum. Kat çıkarken, adım sayarken belki daha doğru sayım yapar diye. Konum açık kapalı hakkındaki fikirlerinizi almak isterimquote:
Orijinalden alıntı: LGatakan
Hocam ben apple watch da kullanan biriyim. İnanın pil ömrü apple watch'dan daha iyi bu saatin.
Şunu denediniz mi?
Ayarlar - Bağlantılar - Wifi - Her zaman kapalı (Otomatik'te sürekli şebeke arıyor.)
Bluetooth her zaman kapalı sadece günde 1 de defa adım uyku verilerini telefona alayım diye aç kapat yapıyorum.
12 saat 20 dk dir kullanımda. Şu anda şarj : %87
Kalan süre 1 gün 22 saat. Sanki wifi kapalı olunca şarj süresi normale döner gibi oldu. @mertt.g arkadaşımızın dediği gibi 72 saat olmasa da 60 saat civarında gidecek gibi duruyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X