Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
15
Favori
49.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saat'in yeni arayüzü çok güzel olmuş.One Ui 1.0 Tizen 4.0.0.4 sürümü.Artık şarj olurken ekranda şarj resmi var ekranda geziniyor ilginç bir özellik olmuş.Galaxy S10'da ters şarj yaparken en azından şarj olduğunu anlarız gerçi telefonun kalp ritimlerinin olduğu arkadaki led kırmızı yanıyordu şarj olunca ama böyle bir özellik gelmeside iyi olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

Ben telefondan kontrol ediyorum ama yazılımınız güncel diyor. CSC ve XAR nedir bilmiyorum açıkçası
    arka sayfalarda bulabilirsin hocam çok basit bir yöntem.1 kere değiştir öyle kalsın XAR candır :)

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl csc değiştirebiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

hocam nasıl csc değiştirebiliyoruz
    XDA Developers
    Changing Region on Samsung Gear Sport R600 to make Samsung Pay work
    https://forum.xda-developers.com/smartwatch/gear-sport/changing-region-samsung-gear-sport-r600-t3771324

XAR yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 20 Mayıs 2019; 14:35:31 >

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Saatin hata ayıklama modunu açıp geliştirici seçeneklerini de açın ve yeniden başlatın saati. Ve bağlanmaya çalışırken bluetooth kapalı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bir türlü baglanamadım hata veriyor devamlı
    Hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata ayıklama modu açık, bluetoth kapalı ve wifi'a bağlı şekilde denedim ben zaten. Saatteki geliştirici seçenekleri nereden açılıyor onu bilmiyorum?
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    Bende aynı hatayı alıyorum hocam.
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Ayarlar》Saat Hakkinda 》Yazılım 》yazılım sürümüne birkaç kez tıklayınca açılıyor.

Ayrıca bağlanırken ip adresini xxx.xxx.xxx.xxx:26101 şeklinde
    Yani sonuna :26101 ekleyip deneyin.

• Şimdi oldu pc kapatıp açtım saati kapatıp acınca oldu ama restlendi herşey 😀😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcrow -- 20 Mayıs 2019; 16:38:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yakalamadı bir türlü güncellemeyi

• Daha önce CSC değiştirmiş biri olarak güncellemeyi OTA'dan bekleme kararı aldım. CSC değiştirildiğinde GPS'i kararsızlaşıyor.
  • Cihaz aşırı hızlanmış çok tepkisel olmus.Genel arayuzde cok kullanisli guzel bir guncelleme olmus.Galaxy Watch Active'i N10 alanlara bence hediye verecekler on siparis hediyesi.Watch Active'in tasarimi cok guzel fakat bezel ve pil suresi can sikici yoksa active dusunuyordum

Bezel benimde canımı sıktı hocam. Bezel o kadar rahatlatıyor ki kullanımı. Tek kötü tarafı kolay çizildi bende bu bezel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Bezel benimde canımı sıktı hocam. Bezel o kadar rahatlatıyor ki kullanımı. Tek kötü tarafı kolay çizildi bende bu bezel.
    Kozmetik olarak bir çizik yok bende tam 1 yıl oldu.
    6.3 saatte %5 şarj gitmiş gece.Normaldede zaten 2.5-3 gun sarji gidiyordu bakalım 1 tam sarj ile kac gun kullanim suresi verecek

• Arkadaşlar csc ye ne zaman gelir fikri olan var mı?

• Şuan 17.5 saattir kolumda saat %76 Pili var.Telefona bağlı titreşim açık uzun güçlü parlaklık 2.seviyede.Bakalım 3 gün çıkarsa yeterli zaten.

• Arkadaşlar güncellemeyi almak için Csc yi XAR yaptım ancak hala güncelleme gelmedi bana. Böyle birşey mümkün mü yapmam gereken başka birşey var mi? XAR bölgesi içinde sırayla mi dağıtılıyor güncelleme yoksa XAR olan herkese güncelleme verildi mi?

• cchacalls kullanıcısına yanıt
    Hocam bence takrar tr ye dönüp bekleyin. Çünkü tr güncellemenin yapım numarası abd nin yapı numarası ile aynı değil. Bundan ötürü güncellemeyi görmeye biliyor. Ben tizen 3 e dönüp csc yi xar yapıp xar da önce tizen 4 e sonra one ui sürüme güncelledim.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.