Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
15
Favori
49.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen muhtemelen dediginiz gibi bir problem var. Peki nasıl tizen 3 e dönebilirim. Csc işi kolayda 3 e dönmek nasıl yapılır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cchacalls

Arkadaşlar güncellemeyi almak için Csc yi XAR yaptım ancak hala güncelleme gelmedi bana. Böyle birşey mümkün mü yapmam gereken başka birşey var mi? XAR bölgesi içinde sırayla mi dağıtılıyor güncelleme yoksa XAR olan herkese güncelleme verildi mi?
    bende de aynı xar yaptım ama güncelleme gelmedi
  • black100 B kullanıcısına yanıt
    Yukarıda arkadaş bahsetmiş. Sanırım Tr yapım numarası ile Abd farklı olduğu için güncelleme gelmiyor. Çözüm 3 e dönüp 4 e çıkarken xar ile çıkıp. Sonra One Ui güncellemesi almak Xar den.

• Hocam daha eski mesajlarda tizen 3 e donmeyi anlatmistim aksam bulunca editlerim

• biraz geç kaldı üzgünüm.One ui ya güncelleme rehberi:
    ( başlamadan önce baştan sona bir kez okuyunuz)

Arkadaşlar bundan ötürü saatin başına bir iş gelirse sorumluluk kabul etmiyorum. Yapmak yada yapmamak sizin seçiminiz.

Gerekenler az biraz odin bilgisi ve wifi özellikli bir pc

Gerekli Dosyalar :https://drive.google.com/drive/folders/1pRIrq3fpJ5stlsAG73rJc3kDuIC0CL6x?usp=sharing

Adım 1 : Linkdeki 2 dosyayı indirip çıkartıyoruz.
    Adım 2 : İndirdiğimiz net odin e yine indirdiğimiz rom dosyalarının
    -AP ile başlayan dosyayı odinin AP bölümüne
    -BL ile başlayan dosyayı BL bölümüne
    -CSC ile başlayan dosyayı da csc bölümüne ekleyip saate geçiyoruz.

Adım 3 : Saatin ekranında rebooting yazana kadar güç tuluna basılı tutup rebooting yazdığı zaman güç tuşuna 3 kez basıyoruz. burada açılan menüden güç tuşu ile aşağı geçiyor ve download (Wireless) olan sıraya geldiğimizde güç tuşuna basılı tutuyoruz.

Adım 4 : Ekrana Rüzgar gülü geldi ise doğru ise yerdesiniz demektir. ekranda WPS mode yazısını AP moode yazana kadar güç tuşuna basıyoruz(basılı tutma değil).

Adım 5: Ekranda Ap mode yazdığı zaman bilgisayarınızın wifi bağlantısını koparıp saatin oluşturduğu wifi ağına bağlanıyoruz. (tavsiyem diğer wifi ağlarını unutun ki saate kurarken internet yok diye kendisi wifiyi kesmeye çalışmasın.

Adım 6 : Net odinde 192.***.***.*** şeklinde bir ip yazılı mavi buton açıldı ise saatiniz bağlandı demektir. Start ile yazılımı başlatabilirsiniz.

Adım 7 : Saat yazılım yükleme sonrası yeniden başlar. Tizen 3 olarak açılır.

Adım 8 : xda da ki rehber ile csc yi xar yapın.

Adım 9 : Saat sırası ile tizen3,tizen4,ve one ui güncellemelerini alacaktır. Güle güle kullanın.

Edit: xda csc değiştirme konusuhttps://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/smartwatch/gear-s3/guide-how-to-change-gear-s3-r760-csc-t3784226/amp/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venus94 -- 24 Mayıs 2019; 19:36:11 >

• Hocam ellerine sağlık bende dönmeyi düşünüyorum xda daki csc yi xar yapma konusu linki yukarıda var mıdır kolayda

• quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

biraz geç kaldı üzgünüm.One ui ya güncelleme rehberi:
    ( başlamadan önce baştan sona bir kez okuyunuz)

Arkadaşlar bundan ötürü saatin başına bir iş gelirse sorumluluk kabul etmiyorum. Yapmak yada yapmamak sizin seçiminiz.

Gerekenler az biraz odin bilgisi ve wifi özellikli bir pc

Gerekli Dosyalar :https://drive.google.com/drive/folders/1pRIrq3fpJ5stlsAG73rJc3kDuIC0CL6x?usp=sharing

Adım 1 : Linkdeki 2 dosyayı indirip çıkartıyoruz.
    Adım 2 : İndirdiğimiz net odin e yine indirdiğimiz rom dosyalarının
    -AP ile başlayan dosyayı odinin AP bölümüne
    -BL ile başlayan dosyayı BL bölümüne
    -CSC ile başlayan dosyayı da csc bölümüne ekleyip saate geçiyoruz.

Adım 3 : Saatin ekranında rebooting yazana kadar güç tuluna basılı tutup rebooting yazdığı zaman güç tuşuna 3 kez basıyoruz. burada açılan menüden güç tuşu ile aşağı geçiyor ve download (Wireless) olan sıraya geldiğimizde güç tuşuna basılı tutuyoruz.

Adım 4 : Ekrana Rüzgar gülü geldi ise doğru ise yerdesiniz demektir. ekranda WPS mode yazısını AP moode yazana kadar güç tuşuna basıyoruz(basılı tutma değil).

Adım 5: Ekranda Ap mode yazdığı zaman bilgisayarınızın wifi bağlantısını koparıp saatin oluşturduğu wifi ağına bağlanıyoruz. (tavsiyem diğer wifi ağlarını unutun ki saate kurarken internet yok diye kendisi wifiyi kesmeye çalışmasın.

Adım 6 : Net odinde 192.***.***.*** şeklinde bir ip yazılı mavi buton açıldı ise saatiniz bağlandı demektir. Start ile yazılımı başlatabilirsiniz.

Adım 7 : Saat yazılım yükleme sonrası yeniden başlar. Tizen 3 olarak açılır.

Adım 8 : xda da ki rehber ile csc yi xar yapın.

Adım 9 : Saat sırası ile tizen3,tizen4,ve one ui güncellemelerini alacaktır. Güle güle kullanın.

Edit: xda csc değiştirme konusuhttps://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/smartwatch/gear-s3/guide-how-to-change-gear-s3-r760-csc-t3784226/amp/
    teşekkürler son adımda sanırım one ui güncellemesi için tizen 3 ve sonra 4 e yükseltemiz gerekiyor doğrumudur

• Tizen 4 1 ay sonra gelmişti. Ben beklemedeyim. Türkiye'de henüz alan yok sanırım
  • black100 B kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten saat sırası ile bulup kuruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Hocam zaten saat sırası ile bulup kuruyor
    teşekkürler önce eski versiyona döndüm ondan sonra xar a çevirdim ondan sonra gelen güncellemeleri yaptım oldu eski versiyona dönerken pc nin bağlı olduğu modemi mutlaka kapatın.. birde netodin 3 programını yönetici olarak çalıştırın pc de gelen ağ soru sunu onaylayın
  • Güncelleme Yazılımı geldi arkadaşlar
  • güncelledim oneui'ın telefona getirdiği kullanım kolaylıklarına benzer kolaylıklar ve yeni görsel dizayn sunulmuş.
  • 156 MB boyutunda bir güncelleme. Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

• Guncellemeyle baya akici olmus. Mesaj geldiginde bildirimi okumak icin kolumu kaldirdigimda goruntu daha gec gelirdi, ayrica mesaj gecmisini okurken de biraz kasiliyordu bunlar ortadan kalkmis gibi duruyor. Arayuz arasindaki gecisler de iyi. İkonlar daha belirgin, genel olarak kullanisli olmus. Bataryasi iyi gidiyorsa sahane guncelleme olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldi. Hayırlı olsun arkadaşlar
  • Orjinal kordon ile kullanıyorum hala. Yedek kordonu nerden aldınız beyler?

• Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

• Yükleniyor hadi bakalım

• 2 gündür batarya drain oluyor.9 saatte %57 şarj gitmiş gece böyle olunca kapatıp açılınca düzeliyordu 4-5 defa kapatıp açtım düzelmedi...
    Normalde 3 gün giden alet 2 gündir 1 gün gidemiyor en kötü sıfırlayacağızda niye böyle oldu nazar değdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar WhatsApp dan gelen fotoğrafları saate. Görmenin bı yolu var mı acaba

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.