Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
15
Favori
49.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce 2019 da gear sport alınır mı?
    gear sport mu watch active mi sizce?
    spor vs yapmıyorum saat takmayı seviyorum, always on modu için alacağım daha çok.
    ticwatch e2 diye de bir seçeneğim var aslında.
  • Ticwatch e2 yi bilmiyorum fakat samsung saatlerd3 Aod açık 1 gün götürür diye tahmin ediyorum. Ve saatlerin ort şarj olma süresi 2 saati geçtiğinden bu durum çok can sıkıcı olabilir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, aynı sorun benim mavi gear sportumda da mevcut. Kalıcı bir çözüm bulamadım maalesef.
  • Garmin Fenix 3 HR
  • Arkadaşlar merhaba ben de aranıza bugün katıldım. Saati kurdum güncelledim, özelleştirdim.
    Saat gayet güzel ona lafım yok , tek bir şey soracağım Galaxy store dan "Facer" adlı uygulama bir türlü yüklenmiyor. Çok daha fazla çeşit dolayısıyla istiyorum. Var mıdır bir çözümü ?
    Veya sadece Gear s2 ve s3 mü destekliyor uygulama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutcan1999 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Facer'ın iki uygulaması var. Biri saat diğeri ise kontrol etmeniz için telefonun uygulama marketinde. İkisini de yükleyin.
    Saat üzerine ekran açıkken uzun basın, çeşitli saat ekranları göreceksiniz. Facer'ınkini seçin.
    Telefon üzerinden seçtiğiniz watch face'lerin saat üzerinde görünmesi lazım.
  • İlginize teşekkürler fakat saat uygulaması yüklerken hata verip yüklemiyor. Telefon uygulaması kurulu onunla bir sorunum yok

Edit : Hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutcan1999 -- 6 Temmuz 2019; 16:20:41 >
  • Samsung watch active in diğer watchfacelerini yayınlamış

• Arkadaşlar gear sport için bezel koruma gibi bişi kulanan varmı internette var fakat s3 için mi sport için mi anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uğurtayfur

Arkadaşlar gear sport için bezel koruma gibi bişi kulanan varmı internette var fakat s3 için mi sport için mi anlayamadım
    Gerek yok o tur seyler takmaya koruyacagim derken bezeli kullanilmaz yaparsiniz zaten hassas.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 mb lik küçük bir güncelleme gelmiş

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 15 Temmuz 2019; 1:9:38 >
  • Arkadaşlar Iphone ile Samsung Gear Sport üzerinden arama yapabilen, rehberi görünen var mı ?

• MHEC kullanıcısına yanıt
    Yüzme sapıtmıştı. 2 dk yüzdükten sonra 1715kalori yaktınız falan diyordu
  • Gear Sport için şu saat ekranı çıkmış arkadaşlar.
    Galaxy Store'ye "Samsung" yazınca alt taraflarda çıkıyor.

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Evet activein bütün kadranlar geldi neredeyse. Resimdekini kullanıyorum. Çok beğendim.

• Bizim bu gear sport saatler de bir türlü deep sleep yani derin uyku takibini yapamadım arkadaşlar. Benim için çok önemli bir özellik ama galiba bizim saatler de bu özellik yok. Galaxy watch serisinde bu özellik mevcut. Bu konuda yapabileceğimiz birşey var mi?

• cchacalls kullanıcısına yanıt
    Gear sport sürümünü güncellediniz mi?

Uyku'yu 4 aşamalı olarak kayıt edebiiliyor.
    Evet en son sürüme güncelledim. Hatta en son 10 mb civarı bir güncelleme de aldım. Benim saat 3 aşamalı kayıt yapıyor. Telefon olarak samsung note fe kullanıyorum. Saati sıfırlamayı da denedim. Ne yapılabilir. Yabancı forumlarda nabız takibini sürekli olarak ayarlayınca 4 aşamalı kayıt yaptığından filan bahsetmişler. Sürekli nabız takibini açarak da gece uyudum değişen bisey olmadı . Başka ne yapılabilir . Sırf bu yüzden saati satmayı bile düşünüyorum.

• cchacalls kullanıcısına yanıt
    Peki uyku takibinin genel olarak doğru olduğunu düşünüyor musunuz? Ben pek inanmıyorum. Sonuçta içindeki hareket sensörleriyle alakalı ve ben çok dönen biriyim :)

TAMAMEN HAREKETSİZ genelde 1 saat falan benim.
    Rica etsem bir tane ekran görüntüsü koyar mısın şuraya.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.