Şimdi Ara

GearBest Alışveriş Fırsatları-Kampanyalar-Kuponlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
72
Favori
60.008
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birer adetmiş maalesef hocam. Eğer botlar olmazsa, internet hızınızda iyiyse kapılabilir belki.
  • http://www.gearbest.com/home-gadgets/pp_168281.html

Arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum ancak en son denediğimde kargo çıkıyordu diye hatırlıyorum alırken. Acaba kargosu ücretli mi bu ürünün?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 doların altındaki alışverişlerde kargo ücretli olması lazım hocam. Alışverişe teşvik amaçlı olarak yapyıyorlar maalesef.
  • Türkiye saati ile 14:00'da indirimler uygulanacak değil mi ,?

Bi de aynı evden farklı pc'ler ile aynı adrese aynı üründen söyleyebilir muyuz ?

Mesela bugün 9 dolara tablet yazıyor.Ciddiler mi ? (inanamıyorum da )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

30 doların altındaki alışverişlerde kargo ücretli olması lazım hocam. Alışverişe teşvik amaçlı olarak yapyıyorlar maalesef.

Hocam ürün yüzünden galiba başka ürünlerde yapmıyor. Niye acaba?

• Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    türkiye saati ile 15:00 olmuyor mu? gmt+3 biliyorum.
  • 1.35 dolara kargo sigortası seçeneği var. Bunu yapmazsak kargo kaybolduğu takdirde herhangi bir hakkımız olmuyor mu? Bir de ortalama kaç günde Türkiyeye ulaşıyor kargo?
    Daha önce gearbestten alışveriş yapanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casti El

http://www.gearbest.com/home-gadgets/pp_168281.html

Arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum ancak en son denediğimde kargo çıkıyordu diye hatırlıyorum alırken. Acaba kargosu ücretli mi bu ürünün?

kargo ücretsiz fakat 30 usd altında olduğu için takipsiz. Satın alırken 1.99 usd daha verip takipli alırsanız veya alışverişinizi 30 usd tutarına tamamlarsanız kargonuzun nerede olduğunu takip edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: Casti El

http://www.gearbest.com/home-gadgets/pp_168281.html

kargo ücretsiz fakat 30 usd altında olduğu için takipsiz. Satın alırken 1.99 usd daha verip takipli alırsanız veya alışverişinizi 30 usd tutarına tamamlarsanız kargonuzun nerede olduğunu takip edersiniz.

Hocam başka ürün almaya çalışıyorum kargo ücretsiz çıkıyor dediğiniz gibi ama bu üründe her şekilde ücretli kargoyu seçtiriyor. Ürünün ücretinden fazla kargo ücreti çıkıyor.

• @devyedzoko
    Hocam ya o an beynim yanlış algıladı ya da saat değişmiş. Ben 12.00 olarak gördüğümü hatırlıyorum ancak tekrar baktım. Saat 03:00 da fırsat sayfası yenilenecek ve ürünler değişecek, saat 05:00 da flaş indirim başlayacakmış. 9 dolara bir tane tablet vermeleri çok zor olmasa gerek, bence verirler ama yakalamak zor olan. Tam anlayamadım ama gümrükte sıkıntı çıkarmayacak ürünleri söylediğiniz sürece sorun çıkmaz sanırım.

@Casti El
    Tam bilemiyorum hocam, dediğiniz gibi ürün kaynaklı bir problem olabilir. Support kısmına başvurursanız daha hızlı cevap alırsınız sanırım.

@kerbuga
    Evet hocam yaz saati olduğu için GMT+3. Ancak gündüz 12 değil gece 12 imiş kastedilen saat. Hatalı yazmışım o kısmını.
  • Chuwi vi7 tablet alsak gelir mi acaba,3gli ama fark edilir mi gümrükte?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ardaalisahin
    Gözden kaçmadığı sürece girmesi zor. Para iadesi vs ile uğraşmak istiyorsanız deneyebilirsiniz ama yinede gümrük sıkıntı çıkarır çok yüksek ihtimalle.
    Göz atmak isterseniz tablet kampanyası vardı. Çift işletim sistemli Chuwi Hi8 ve Onda V820W modelleri 89 dolardı sanırım.

http://www.gearbest.com/promotion-oukitel-a28-sale-special-188.html
    http://gearbestturkiye.blogspot.com.tr/2015/07/oukitel-a28.html

Oukitel A28 Akıllı Saatler 27-29-31 Ağustos ve 2 Eylül saat 15.00'de 1 adet $ 9.90 sonraki ürünler $ 39.99 olarak satışa sunulacak.

GearBest Alışveriş Fırsatları-Kampanyalar-Kuponlar

GearBest Alışveriş Fırsatları-Kampanyalar-Kuponlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıkörtıl -- 27 Ağustos 2015; 3:01:31 >

• Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    9,90$ olanı denk getirmek imkansız sanırım. Sırf şu akıllara saatlere merakımdan alsam mı bi tane diyorum ama karar veremiyorum.
  • Bu nedir arkadaş çinden çıktı çıktı çıkamadı hangi yolu izlemeliyim

http://i.hizliresim.com/AqD0dp.png
  • SAMET/ kullanıcısına yanıt
    Hocam olay ne pek anlayamadım. Sipariş mi gelmedi?
  • quote:

Hocam olay ne pek anlayamadım. Sipariş mi gelmedi?

Takipte gözüktüğü gibi sürekli 4 5 gün arayla güncellenip çinden çıkış yaptı diyor
    Local date/time Activity Location Remarks
    07-Aug-2015 19:43 Received by Post Office 518103
    08-Aug-2015 13:55 Departure export customs SHENZHEN
    12-Aug-2015 08:31 Departure export customs SHENZHEN
    21-Aug-2015 09:02 Departure export customs SHENZHEN
    26-Aug-2015 13:33 Departure export customs SHENZHEN
  • SAMET/ kullanıcısına yanıt
    Hocam takip kodunu mesajla atabilir misiniz?
  • quote:

Hocam takip kodunu mesajla atabilir misiniz?

gönderdim
  • Arkadaşlar selamlar, ben ilk defa gearbest'den tablet siparişi verdim, 3 gün oldu hala sipariş durumu processing olarak gözüküyor, 2 gündür support kısmından mesaj atıyorum cevap bile vermiyorlar, sizce bu normal mi? hata mı yaptık gearbest'ten alışveriş yaparak?
  • Stundmanmike kullanıcısına yanıt
    Bazen gecikmeler olabiliyor, ben de yaşadım bir süre hiç cevap alamadım, sonra yenileme çalışması nedeniyle geç cevap verdik vb dediler. Bence biraz daha bekleyin, dönüş yaparlar durum hakkında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.