Şimdi Ara

Gearbest sipariş işleniyor problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

19 Aralıkta verdiğim siparişim 2 gün içerisinde onaylanarak işleme alındı. Fakat işleme alınıyor süreci hala devam etmekte ve ürün kargolanmamaktadır. Sebebi müşteri temsilcilerinin söylediğine göre stok durumu bilgi amaçlıdır ve elde bulunmayan ürün (yanlış anlamadıysam). Bir çok destek kısmından yardım talep ettim ve bu müşteri temsilcileri ile görüşmelerim ekte mevcut. Gelelim yaşadığım sıkıntıya ve bulunamayan çözüme:

1- Stok problemi olan ve ürün olmadığı için işleme alınıp kargolanmayan siparişim hala satışta yeni satın alımlar için stoklar mevcut görünüyor. Stok sıkıntısı varsa yeni müşteri bu ürünleri tedarik etmekte sıkıntı yaşamayacak mı? Stoğu yoksa neden hala satışı yapılıyor? Stok varsa benim ürünüm neden kargolanmıyor?
    Ürün: https://tr.gearbest.com/cutting-tools/pp_362661.html

2- Ürün için ödediğim kargo ücreti 85 TL iken 2 hafta içinde Türkiye kargo eklenip ücreti 7,69 TL olarak güncellenmiş. Zaten ödenen ücretle gelme süresi geçmiş iken bu farkı neden ödemiş oldum? Siparişi iptal edip yeniden satın alsam 80 TL'ye yakın ücreti geri almış oluyorum. Bu konuda mağdur olmak istemiyorum lütfen yardımcı olun.

3- Almaya çalıştığım tüm desteklerde ısrarla iptal edebilirsiniz seçeneği sunuluyor. Müşteri tabi ki iptal edebilir ama parayı geri almak değil amaç ürünü almak iptal çözüm olarak nasıl değerlendirilir? Eğer ürün gönderilmeyecekse neden benden talep edilen iptal seçeneğini site değerlendirmiyor?

Ayrıca görüşmelerde ki tutarsızlıklar standart cevaplarla idare ediliyormuşum gibi hissettiriyor.

Mutlaka aksilikler olacaktır bu tarz aksilikler her yerde yaşanır ama çözümlerle telafi edilebilir. Sayın GearBest yetkilisi lütfen bana yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_onur -- 4 Ocak 2018; 1:41:5 >

• Merhaba,

Aldığınız ve stok yok denilen ürünü global sitemizden kontrol edebilirsiniz:https://www.gearbest.com/cutting-tools/pp_362661.html

Kontrol ettiğimde, maalesef ki stok olmadığını görüyorum. Tüm sorularınızın cevapları, stok sorgusunda bulunmaktadır. Aşağıdan kontrol edebilirsiniz:

*Ürün sayfasından stok durumu nasıl kontrol edilir?

Genellikle, ürün sayfasını kontrol ettiğinizde, fiyatın yanında bir ipucu olduğunu görebilirsiniz.
    Stokta gösterildiğinde, ürünün en az 10 adet stokta olduğu anlamına gelir;

Siyah renkte, stoğu " XX " olarak gösteriyorsa, ürün için sadece " xx " kadar stok kalmış demektir;

Görseldeki gibi işaretli alanda " xx " kadar stok gösteriyorsa, flaş satış fiyatıyla " xx " adet kadar satın alınabilir demektir, stokta ne kadar kaldığını ifade etmez.

Sadece tahmini Teslimat tarihini başka bir bildirim olmaksızın gösterirse, ürünün şu anda stokta olmadığı anlamına gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.