Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (2589. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52.720
Cevap
796
Favori
4.158.291
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25872588258925902591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Özelden sipariş numaranızı gönderebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Gönderdim
  • MTmy M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, gümrükte beklemede olduğu söylendi bana da. Gelişme olursa haberdar edeceğim yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, hangi gümrük Türkiye mi Almanya çıkışta mı belirttiler mi?
  • merhaba 5 haziranda gearbestten v2 pro sıparıs verdım 12 hazıranda kargoya verdiler ancak kargoda hiçbir hareket yok .

rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
  • MTmy M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, büyük olasılıkla TR tarafında.

• gmrv G kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Sipariş numaranızı gönderebilir misiniz özelden?

• S5 max vergiler dahil olduğu nerde yazıyor acaba,ürünü satın almaya çalışırken baktımda vergiyle alakalı birseyler göremedim de.

• istafana3844 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kargonun içinde alınıyor ama hepsi dahil. Sorun olmaz, merak etmeyin. Ayrıca biraz önce ilettim, yarın eklenecek vergi kısmı.

Hocam Çin çıkışlı mı almak mantıklı Polonya mı, ikisi de alınabiliyor gördüğüm kadarıyla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr.Flareon kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Özelden bir forumdaş daha sormuştu ama ben kararı kendisine bırakmıştım. Yeni faal olduğu için hangisi daha avantajlı konumda, bilmiyorum. Mesafe baz alarak değerlendirme yapabilirsiniz. Bugün gecikme gibi pürüzler çıkıp çıkmayacağını da sormuştum ayrıca; herhangi bir sorun olmaz dendi bakalım. Umarım bu sefer hayal kırıklığı yaşatmazlar.

almanya stok gelecek ve daha hesaplı olacak diyorsunuz günlerdir. onu beklersek s5 max için daha mı iyi yoksa şu anki fiyattan çok farklı olmaz mı?

ayrıca ben polonya stok seçemedim nedense boş sayfaya götürüyor seçince..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

İndirim kodları ve flaş indirimler; süre ve stoklarla sınırlıdır, alacaklarınızı lütfen ertelemeyiniz.

- İndirim kodları yalnızca linkteki ürünler için geçerlidir. Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz.

- roborock S5 Max YENİ DEPO ve Express Kargo seçeneği ile daha hızlı ve daha az maliyetle Almanya deposundan satışa sunulacak yakında.

- Viomi V2 Pro ve Viomi V3 için Almanya deposunu aktif ettirmiş bulunmaktayız. Sipariş vermek isteyenler hem "daha az vergi ödeyecek" hem de kargo maliyeti daha az olacak.

- Bu arada sizden ricam; destek olmak açısından sepetinizdeki ürünü silip, tekrar forum üzerindeki "satın almak için tıklayınız" kısmındaki linklerden sepete ekleyip öyle satın almanız ya da alacağınız ürünü konuda/mesajda paylaşıp, oradan tıklayarak, sepete ekleyerek alışveriş yapmanız yönünde. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.

roborock S5 Max - Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge - Beyaz

VERGİ + KARGO DAHİL

Toplam Maliyet: 599.99 $

Satın Almak İçin Tıklayınız

Xiaomi Mijia STYJ02YM PRO LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

VERGİ + KARGO DAHİL

İndirim kodu: X4CC3603DDDEB001

Toplam Maliyet: 459.99 $

Xiaomi VIOMI V2 Pro LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: I4AEC262F61EB000

İndirimli fiyat: 361.99 $

Xiaomi VIOMI V3 LDS Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: Q4B6B31C4C627001

İndirimli fiyat: 484.99 $

Bir arkadaşta sormuş "vergilerin dahil olduğu nerede yazıyor" diye. Gearbest'in en son bana attığı kazıktan sonra detaylı takip etmeye çalışıyorum. Gearbest gümrük vergileri dahil olarak ürün göndermiyor, Aliexpress gibi çalışıyor. Bir site için satışları arttırmada çok önemli olan gümrük vergileri dahil satış özelliğini herhangi bir yere sakladılarsa bilemiyorum ama sitede böyle bir beyan, duyuru bulamadım.
    Sizin verdiğiniz linkin dışında bir Gearbest'te bir link daha var.
    https://tr.gearbest.com/upright-vacuums/pp_3006867320798729.html
    Ürün Fiyatı : 499,99 USD
    İndirim (Uygulamadan Satın Alınırsa) : 40 USD
    kargo : 80 USD ( express kargo )
    Vergi Hesabı :
    (499,99-40 )* 0,2 = 92 USD ( Gümrük Vergisi )
    (499,99-40 )* 0,2 = 92 USD ( ÖTV )
    Toplam Maliyet:
    459,99+92+92+80 = 724 USD

Sizin Verdiğiniz linkte ;https://tr.gearbest.com/upright-vacuums/pp_3003692684760201.html
    Ürün Fiyatı : 499,99 USD
    Kargo : 100 USD ( DHL )
    Vergi Hesabı :
    499,99 * 0,2 = 100 USD ( Gümrük Vergisi )
    499,99 * 0,2 = 100 USD ( ÖTV )
    Toplam Maliyet :
    499,99+100+100+100 = 800 USD

Ürünü polonya üzerinden alsanız gümrük vergisini %18 olarak alabilirsiniz ama şuan ben polonya seçtiğimde sayfa bulunamadı hatası aldığımdan Çin üzerinden geliyor olarak hesapladım.

ÖTV çıkmıyor derseniz ki - bu tamamen kumar - 700 USD oluyor .

599 USD nin matematiğini ve gümrük vergisinin içinde olacağı kısmını açıklarsanız sevinirim.

• poopxyz P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

S5 max kampanyası dün itibariyle aktif oldu daha. Depo Çin veya HK olarak belirlenmiş. İçeriği tekrar düzenleyeceğim. Her şey dahil 599.99 dolara satın alabilirsiniz. Ekstra ücret ödemeden teslimat sağlanacak. Ödemeyi dolar olarak tamamlarsanız banka kuru üzerinden hesaplanacağı için toplam maliyet 4100-200 arasında olur. Bu arada Polonya seçilmiyorsa Çin işaretleyerek ilerleyebilirsiniz. Bir de sizden ricam; destek olmak açısından sepetinizdeki ürünü silip, tekrar forum üzerindeki "satın almak için tıklayınız" kısmındaki linklerden sepete ekleyip öyle satın almanız ya da alacağınız ürünü konuda/mesajda paylaşıp, oradan tıklayarak, sepete ekleyerek alışveriş yapmanız yönünde. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.

• V2 Pro için Kayseri de çıkan vergi 😔😔 maalesef burada gümrükleme yaptılar ve ÖTV de hesapladılar...

• N3V3R N kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de aynı yerden 24 mayısta sipariş verdim. Hala akıbeti belli değil. Defalarca gearbeste yazdım, kargoda görünüyor ancak satıcıyla bir türlü iletişime geçemedim. Hiçbir yazdığıma cvp vermediler. Siz nasıl iletişim kurabildiniz?

• devridaim D kullanıcısına yanıt
    Haftalardır kayda değer bir fırsat koparmak için uğraşıyorum. Depo yeni gönderime açıldı daha! Bugün vergi dahil ibaresi de kargo kısmına eklenecek, dün hatırlatma yapmıştım. Şu an her şey dahil olarak satılan iki ürün mevcut ayrıca; fiyatlarından da anlaşıldığı üzere büyük kırmızı puntolarla sayfada belirttim gördüğünüz gibi. Bana gönderilen kampanyayı teyit ettirerek sıcağı sıcağına yayımladım. Keza toplam maliyet diğer sitelerle rekabet gözetilerek hesaplandığından yanlışlık olacağı hususundaki varsayımınızda yanılıyorsunuz. Bu arada Polonya deposundan ilerlenemiyorsa henüz aktif olmadığı anlamını taşıyor o zaman. Sadece Çin üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GearBest.com -- 18 Haziran 2020; 1:10:44 >
  • MGES38 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ödeme ekranındaki tutar toplam vergi mi?

• Kedi82 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

25 Mayıs öncesi paketler düşük kur nedeniyle kargodan geri çekilmiş. Yani mağaza siparişi iptal etti. Özelden sipariş numaranızı gönderirseniz yarın iletirim iade için.

Geri ödemeler ne kadar sürüyor peki? Yeni eklediğiniz s5 max alacağım geri ödeme yapılır yapılmaz.yetişir umarım

ben başka bir şey sormuştum ona cevap gelmedi. almanya stok olacak şekilde bekleyelim mi yoksa fiyatta bir değişiklik olmaz mı?

çünkü hala " - roborock S5 Max YENİ DEPO ve Express Kargo seçeneği ile daha hızlı ve daha az maliyetle Almanya deposundan satışa sunulacak yakında." yazmaktasınız.
  • 
Sayfa: önceki 25872588258925902591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.