Şimdi Ara

| Gearbest Türkiye | (2590. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52.720
Cevap
796
Favori
4.158.289
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25882589259025912592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kusura bakmayın sizide yoruyorum ama bugün ayın 18 i hala geri iade ile alakalı bir şey gelmiş değil. En fazla 14 gün süre verilmiş ki sizin dediğiniz ayın 1 inde ödeme yapılmış olsa bile 18 gün oldu. Para iadesi yapmadılar yaptık diyorlar. Banka ile görüşüyorum gelen birşey yok diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 23 mayısta verdiğim sipariş 30 mayısta kargolanmış görünüyordu ancak burdan öğrendim ki sipariş iptal edilmiş. İade süreci hakkında bilgisi olan var mı? Ne zaman iade edilecek bu ücretler. Gearbest neden bilgilendirme maili atmadı bu bir nevi dolandırıcılık. Bir daha asla bu siteden alışveriş yapmam kimseye de tavsiye etmiyorum karşımızda bir muhattap da yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İndirim kodları ve flaş indirimler; süre ve stoklarla sınırlıdır, alacaklarınızı lütfen ertelemeyiniz.

- İndirim kodları yalnızca linkteki ürünler için geçerlidir. Farklı bir depo, model veya renk için kullanılamaz.

- Viomi V2 Pro ve Viomi V3 için Almanya deposunu aktif ettirmiş bulunmaktayız. Sipariş vermek isteyenler hem "daha az vergi ödeyecek" hem de kargo maliyeti daha az olacak.

- Bu arada sizden ricam; destek olmak açısından sepetinizdeki ürünü silip, tekrar forum üzerindeki "satın almak için tıklayınız" kısmındaki linklerden sepete ekleyip öyle satın almanız ya da alacağınız ürünü konuda/mesajda paylaşıp, oradan tıklayarak, sepete ekleyerek alışveriş yapmanız yönünde. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.

roborock S5 Max - Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge - Beyaz

VERGİ + KARGO DAHİL

Toplam Maliyet: 599.99 $

Satın Almak İçin Tıklayınız

Xiaomi Mijia STYJ02YM PRO LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

VERGİ + KARGO DAHİL

İndirim kodu: X4CC3603DDDEB001

Toplam Maliyet: 459.99 $

Xiaomi VIOMI V2 Pro LDS Sensör 2 in 1 Islak ve Kuru Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: I4AEC262F61EB000

İndirimli fiyat: 361.99 $

Xiaomi VIOMI V3 LDS Lazer Navigasyonlu Akıllı Robot Süpürge

İndirim kodu: Q4B6B31C4C627001

İndirimli fiyat: 484.99 $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GearBest.com -- 18 Haziran 2020; 9:0:55 >

• Kedi82 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, mağaza ile Gearbest sayfasındaki contact the seller linki üzerinden ve ayrıca Gearbest ile de messenger üzerinden görüştüm. Benim panda zg store dan aldığım ürünün iadesi iptal den sonra 1 hafta içinde yatırıldı. Ancak daha önceden Çin mağazası olan shyl storedan aldığım 25 mayısta iptal edildi, 1 haziranda iade yapıldı dedi ancak henüz kredi kartına yansımadı.
    Yani Gearbest tamamen şans işi, iadeniz 1 haftada yatabilir de 20 günde yatmayabilir de 😬 ben şu an her ikisini de yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3V3R -- 18 Haziran 2020; 9:4:56 >
  • Bu arada 1 hafta önce ne hikmetse ürünleri pandemi den dolayı kargo şirketi türkiyeye göndermiyor diyen Panda zg store fiyatı artırın aniden çok ilginç şekilde gönderebilmeye başlamış 😂

• Kedi82 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben dün iletmiştim, işlemler yakında başlar.

• Semizotlu S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İptal mağaza tarafından gerçekleşti maalesef, sitedeki düşük kur nedeniyle sevkiyatı durdurmuşlar. İadeniz yakında hesabınıza yansır. Bu arada bilgilendirme yapması gereken taraf mağaza ama pek lüzum duymuyorlar herhalde .

• poopxyz P kullanıcısına yanıt
    Son paylaşımda Almanya/Avrupa bölümünü kaldırdım, içeriği düzenleyeceğimi söylemiştim. Satışlar şimdilik Çin veya HK ile devam edecek.

• kenturk1750 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Biraz önce yine hatırlattım, tamamdır.

• N3V3R N kullanıcısına yanıt
    Almanya deposu faaliyete alınamayınca tekrar aynı mağazayla anlaşmaya gidilmiş. Kampanya gayet iyi yalnız. Toplam maliyet 599.99 dolar sadece.

• almanya deposundan alırım diyerek panda stordan iptal ettiğim sipaişimin geri ödemesi 18 gündür kartıma yansımadı. 1 haziranda geri ödendi deniliyor. bu kadar amatörlük normal değil.
  • fkfk F kullanıcısına yanıt
    Siparişi buradan mı geçtiniz?

• evet. sizin aracılığınızla sipariş vermiştim hocam, mayıs ayında.
  • fkfk F kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, sipariş numaranızı özelden gönderirseniz kontrol ettireyim.

• Sonunda benim kargo Türkiye'ye gelmiş görünüyor, sende değişiklik var mı hocam?
    18/06/2020 - 12:12:42 Gümrüğe Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
  • MTmy M kullanıcısına yanıt
    Sonunda... Gerçi Bende hala edi-received

Öğlenden sonra belki sıra benim alete gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 18 Haziran 2020; 13:15:17 >
  • MTmy M kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlısı, vergi de kararında hesaplanır umarım.

• Benimde an itibari ile gümrüğe giriş yapıldı. Şükür. 🙏🏻

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydın, bu arada dediğim gibi sırayla gümrüğe alınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Hadi hayırlısı, vergi de kararında hesaplanır umarım.
    Umarım öyle olur.
  • 
Sayfa: önceki 25882589259025912592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.