Bildirim
| Gearbest Türkiye | (2624. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Kampanya süresi dolmuş olabilir, hafta içi tekrar güncelleme alacaktır. -
S5 max 3600₺ yurtdışı diyor. Eksisi nedir bunun?https://www.hepsiburada.com/xiaomi-roborock-s5-max-robot-supurge-pm-HB00000Q7FBK
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1000lirayi gecen kargo+vergisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Hoca -- 15 Temmuz 2020; 11:8:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
S5 max kargo vergi dahil 599 dolar diyor şu anki kur ile 4107tl olması gerekirken sitede en son ödeme adımına geldiğimde 5509tlye kadar ulaşıyor fiyat??
Rica ederim, bugün yine uyarı yaptım.
Merhaba,
Kampanyanın süresi dolmuş, az önce bildirdim; tekrar güncelleme alacaktır yakında.
-
Merhaba,
PİM veya dağıtım merkezini arayıp bilgi alabilirsiniz. Bazı arkadaşlar işlemi hızlandırmıştı bu şekilde.
Keske acsalar teli:((( denedim ama mlsff
Arkadaşın satış yeri... Bozmayalım. Mesajımı "Robot Süpürgeler Hakkında" adlı konuda bulabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 16 Temmuz 2020; 16:2:50 > -
Bunlar da ayrı uğraştırıyor ne yazık ki...
Evet, yeri burası değil. Direkt yurt dışı alışveriş forumuna konu açabilirsiniz.
Basaksehır dagıtım merkezıne gitsem yarın sonuc alırmıyım bilemedim
Merhaba,
Avrupa depolarından sipariş ne zaman açılır bir tahmininiz var mı? S5 max için soruyorum.
Dağıtım kesinleştikten sonra gitmenizi tavsiye ederim, bu şekilde sonuç alacağınızı pek sanmıyorum.
Merhaba,
Şu an viomi serileri gönderiliyor sadece, şimdilik s5 max teslimatı gündemde yok maalesef.
benim s5 max şu anda gümrükte görünüyor. j-net diye bir firma getiriyor. sitesinde çince ya da rusça seçenekleri var, ingilizce bile yok. türkiye'de bunların işini kimler hallediyor bilmiyoruz. umarım gümrük ücreti çıkartmazlar..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X