Oyun arayıorum ama hiç bulmuyor searching de kalıyor neden bunu sebebi bilen var mı acaba
Rezil mp sistemi ... 30 dk beklediğimi bilirim oyuna girmek için
Yapman gereken tek şey beklemek
Olay modemde bitiyor aslında. AirTies modem kullanın derim.
Ayrıca; konsolun ayarlarından bölgesini United Kingdom yapın. Ben de böyle bütün ayarlar ve anında oyuna girebiliyorum. En fazla 2-3 dakika bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Ayrıca; konsolun ayarlarından bölgesini United Kingdom yapın. Ben de böyle bütün ayarlar ve anında oyuna girebiliyorum. En fazla 2-3 dakika bekliyorum.
Yavuz 45 dk kıng of the hıll le gırmek ıcın ugrastıgımız gunlerı unutmus galıba :)
quote:
Orijinalden alıntı: IsaaCcC
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Yavuz 45 dk kıng of the hıll le gırmek ıcın ugrastıgımız gunlerı unutmus galıba :)
E tamamda işin komik yanı ben tek başıma girince anında buluyor. Oyunuma birini çağrınca oyun bulması zorlaşıyor. Hasan'a sor istersen kurduğum oyunda nasıl King Of The Hill'de arka arkaya oyun bulduğunu. :D
zaten airties kullanıyorum united kingdom Location da
quote:
Orijinalden alıntı: jokerbow
zaten airties kullanıyorum united kingdom Location da
+1 listemde evil türk diye bir arkadaş var onu eklemeni tavsiye ederim arkadaş yurtdışından sabah akşam geow2 oynuyor onunla rahat girersin oyuna başka türlü yok arkadaş