Şimdi Ara

Gears of War 3 Private Maç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar akşamları toplanabilirsek 4v4 ya da 5v5 private maç yapalım..Katılmak isteyenler varsa GT'lerini paylaşsınlar ya da pm atsınlar:

Katılanlar:
    Ashes2Bashers
    bluelabel78
    lazseyfo
    berkyDeckard
    IP O W IE I2
    Y s F tR( Weekends only :)
    humdrumfiddle5
    burkiburks
    TGB Murat
    yasinsulun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 8 Mayıs 2014; 17:07:45 >

• Uzun zaman önce yine bu grup oyuyorduk dağılınca bırakmıştım. Benide yazın haftasonları katılırım.Y s F tR
  • Bende katılabilirim gt:humdrumfiddle5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 8 kişi olduğumuzda, 4v4 Checkout'da oynayabiliriz arkadaşlar.
  • beni de yazın çok iyi değilim baştan söylüyorum

gt:burkiburks
  • Sorun değil dostum maksat beraber oynamak

@krepss45 Ekledim Kaan..
  • dün giremedim oynadınız mı =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AGE OF EMPİRES 3 KALE SORUNU !
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8 kişi olmuşuz, herkes için uygunsa bu akşam 3-5 maç yapalım.
  • Saat 10 da online oluyorum beyler uyar bana

• Beyler ekleyin benide hemen hemen her akşam 10-12 arası online'ım. GamerTag : TGB Murat
    Ben tek siz hepiniz kapışırız. (lag olmadığı sürece)
  • Hepinizi ekledim. Yalnız sizden biriyle live'da hiç karşılaştığımı hatırlamıyorum. Ben genelde team-deathmatch oynuyorum. Siz ne oynuyorsunuz?
  • Beyler konuyu baltalamak gibi olmasin k.b. fwde korsan oyunla multiplayer oynanir mi yani geow3 ü

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkStar893

Beyler konuyu baltalamak gibi olmasin k.b. fwde korsan oyunla multiplayer oynanir mi yani geow3 ü

Oynanir.

• arkadaşlar gears of war 3 veya judgement oyunlarının server durumları nasıl xbox360'ta. terkedilmiş gibi mi yoksa kalabalık mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wars123

arkadaşlar gears of war 3 veya judgement oyunlarının server durumları nasıl xbox360'ta. terkedilmiş gibi mi yoksa kalabalık mı ?

Gears 3 hala oynanıyor..Judgement zaten ölü doğdu şu anda oynayan hiç yok gibi bişey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

quote:

arkadaşlar gears of war 3 veya judgement oyunlarının server durumları nasıl xbox360'ta. terkedilmiş gibi mi yoksa kalabalık mı ?

Gears 3 hala oynanıyor..Judgement zaten ölü doğdu şu anda oynayan hiç yok gibi bişey..

Konsol alımı öncesi piyasa araştırması benimki :D online oyuncu sayısına falan bakıyorum. Halo falan nasıl sunucularda?

• quote:

Arkadaşlar akşamları toplanabilirsek 4v4 ya da 5v5 private maç yapalım..Katılmak isteyenler varsa GT'lerini paylaşsınlar ya da pm atsınlar:

Katılanlar:
    Ashes2Bashers
    bluelabel78
    lazseyfo
    berkyDeckard
    IP O W IE I2
    Y s F tR( Weekends only :)
    humdrumfiddle5
    burkiburks

senin bu konudaki görüşün ne ?
  • Hangi konu?
  • quote:

Hangi konu?

halo ve geow sunucularındaki oyuncu sayıları ? kısacası xbox 360 oyun sunucularındaki oyuncu sayıları ?
  • quote:

quote:

Hangi konu?

halo ve geow sunucularındaki oyuncu sayıları ? kısacası xbox 360 oyun sunucularındaki oyuncu sayıları ?

Dostum şu anda ve önümüzdeki yaz süresince Halo 4-Reach ve Geow 3'de oyuncu bulma sorunu yaşamazsın.Ancak sonbahar döneminde yeni nesile sağlam oyunlar gelmeye başlayınca millet yavaş yavaş yeni nesile geçer diye düşünüyorum..Kısaca 5-6 ay sorunsuz oyuncu bulursun ancak ondan sonra yavaş yavaş azalmaya başlar..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.