Şimdi Ara

Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
6
Favori
15.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Oynayan arkadaşlar Geow 3'ün multisiyle kıyaslayıp fikirlerini belirtirse sevinirim.Sırf bu oyun için Xbox One almayı düşünüyorum.

Aynı kafadanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

oyunun kutulu versiyonu hiçbiryerde yok ön-sipariş bile açmamışlar; bütün elektronik mağazaları aradım yada gezdim (Teknosa,D&R,Bimeks,Vatan vs..) adamların haberi bile yok ben şimdi kime kızayım oyun çıkmış Xbox TR mesaj atıyorum cevap bile vermiyorlar sadece fiyatı belli 119 tl kutulu sürümün ama oyun yok Xbox TR daha çok fırın ekmek yemesi lazım insan biraz Sony TR örnek alır ne oyuna Türkçe altyazı koyarsın dublajı geçtim bile nede oyunu zamanında çıkartırsın zaten bir elin parmağını geçmeyecek EXC oyunun var onlarıda adam gibi çıkart şu ülkede

ben aldım kutulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

oyunun kutulu versiyonu hiçbiryerde yok ön-sipariş bile açmamışlar; bütün elektronik mağazaları aradım yada gezdim (Teknosa,D&R,Bimeks,Vatan vs..) adamların haberi bile yok ben şimdi kime kızayım oyun çıkmış Xbox TR mesaj atıyorum cevap bile vermiyorlar sadece fiyatı belli 119 tl kutulu sürümün ama oyun yok Xbox TR daha çok fırın ekmek yemesi lazım insan biraz Sony TR örnek alır ne oyuna Türkçe altyazı koyarsın dublajı geçtim bile nede oyunu zamanında çıkartırsın zaten bir elin parmağını geçmeyecek EXC oyunun var onlarıda adam gibi çıkart şu ülkede

ben aldım kutulu

nereden aldınız mağazadanmı gittigidiyor yada spotçudanmı fiyat ?

• Beyler geow için kardeş arıyorum. P1 veya P2 farketmez. Satmak isteyen veya beraber satın almak isteyen olursa pm atsın
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    hocam konsoloyun dan aldım.başka yerde yoktu zaten.ps4 ten yeni geçtim xbox a oyun piyasası çok kötü.oyunlar çok zor bulunuyor ve ps4 e göre biraz daha pahalı oluyor malesef
  • Gears 1 Gnasher'a 6-7 yıl sonra geri dönmek biraz garip olsada alışınca baya zevkli oluyor. Ama tam anlamıyla alışmak biraz zaman alacak gibi. Çok fazla da alışmak da ayrı problem bu sefer Gears 4'de zorlanıcaz

Longshot'da Gears 3'e oranla baya bi zor, normalde leblebi gibi kill alacağım yerlerde şimdi kill alamıyorum iyice unutmuşuz eski Longshot'ı ama tekrar Geow 1'i oynadıktan sonra Gears 3'ün Longshot'ının en iyisi olduğunu birkez daha anladım.İlerde daha iyilerini koyarız : )

• Yalnız oyun gerçekten farklı olmuş ara sahnelere çok eklenti yapmışlar bu iyi olmuş eskisini oynamama rağmen yenisinden zevk aldım parasını hakediyor bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

Yalnız oyun gerçekten farklı olmuş ara sahnelere çok eklenti yapmışlar bu iyi olmuş eskisini oynamama rağmen yenisinden zevk aldım parasını hakediyor bence

hocam ben özellikle online görüntüyü beğendim.haritalar cam gibi olmuş.gerçekten uğraşmışlar
  • Oyuncu eşleştirme sistemi adamı deli ediyor hangi squad'a girsem benim takıma noob ları, karşı takıma 25+ level adamları atıyor adi oyun sinirlendim kapattım bir daha yuzune zor bakarım bu oyunun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyuncu eşleştirme sistemi adamı deli ediyor hangi squad'a girsem benim takıma noob ları, karşı takıma 25+ level adamları atıyor adi oyun sinirlendim kapattım bir daha yuzune zor bakarım bu oyunun.

şansıma oyunun birinde üç tane 20 level oyuncu vardı.geleni geçeni biçtiler üst üste 10 maç aldık.karşıyada hep garibim 1 leveller vardı.biraz daha oynasaydım tüm istatistiklerde tavan yapacaktım.yanlız karşı taraftaysanız dediğiniz gibi çekilecek iş değil
  • Multisi beş para etmez zaman kaybı çöp oyun. Haa yarın Mad Max ve MGS V de çıkıyordu değil mi dur ben sileyim şu oyunu

• Sadece tek bir oyunumu yenilemişler yoksa tüm seriyimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Multisi beş para etmez zaman kaybı çöp oyun. Haa yarın Mad Max ve MGS V de çıkıyordu değil mi dur ben sileyim şu oyunu

Beceriksiz seni. Oyunu oynayamayanlar lütfen silsin.
  • Kitabını yazdım bu serinin ben D&R da satılıyor alıp okumanı öneririm.

• Kitabını seveyim senin.Alican okurum daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 31 Ağustos 2015; 19:16:14 >
  • Eski oyunlar hediye olarak geldi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: J.A.Cooper

Eski oyunlar hediye olarak geldi mi?

eski oyunlar geriye uyumluluk özelliği geldiğinde hediye olarak verilecek (remake ya da remaster olmayacak)

• Arkdaslar oyunu dun ıtıbarıyle satın aldım g.o.w serısınden faydalanabılecekmıyım yoksa sadece pre order yapanlar ıcınmı gecerlıydı.

• Almaya değecek bir oyun değil. Multiplayer rezalet. Bu kadar dandik bir eşleştirme sistemi olamaz. Coop single bitti. Multi ile işim yok konsoldan sildim. Sonuç olarak 7 lik oyun, fazlası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 1 Eylül 2015; 13:20:16 >
  • Eşleştirme de ciddi sıkıntı var, yani bu kadar basit birşeyi nasıl yapamazlar anlamıyorum. En kötü bir takımın ort sını al, sonra kar takımları, onu damı yapamıyorsunuz ?

Ha tps multi de rakibi var mı ? Bence yok, her türlü akar. Bazen öyle sahneler oluyorki multi de tam şenlik, biri testereyle dalar, öbürü uzaktan sniper çakar, kalanlar ortada gnasher kapışır, tam cümbüş
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.