< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 24 Ağustos 2015; 19:10:02 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 24 Ağustos 2015; 19:10:02 > |
Evet dengesizliği gidermek 4.7 gb tutuyor ama yeteneksizliği gidermek için bi patch yayınlamadılar henüz yani seni ilgilendiren bi durum yok..
|
oyunun kutulu versiyonu hiçbiryerde yok ön-sipariş bile açmamışlar; bütün elektronik mağazaları aradım yada gezdim (Teknosa,D&R,Bimeks,Vatan vs..) adamların haberi bile yok ben şimdi kime kızayım oyun çıkmış Xbox TR mesaj atıyorum cevap bile vermiyorlar sadece fiyatı belli 119 tl kutulu sürümün ama oyun yok Xbox TR daha çok fırın ekmek yemesi lazım insan biraz Sony TR örnek alır ne oyuna Türkçe altyazı koyarsın dublajı geçtim bile nede oyunu zamanında çıkartırsın zaten bir elin parmağını geçmeyecek EXC oyunun var onlarıda adam gibi çıkart şu ülkede
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 25 Nisan 2015; 17:32:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|