Şimdi Ara

Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
6
Favori
15.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun on numara olmuş. Single'ın act III'de bıraktık arkadaşla. Akşama devam edeceğiz. Multisini zaten biliyoruz uzun süre oyalar oynayanı zevkten dört köşe yapar. Özlemişim Gears'ı...
  • Oyun mağazada 28inde başlıyor diye görünmeye başlamış.ben de bir hevesle konsolu açtım bugün ama sonuç hüsran oldu.oyuna giren arkadaşlar nasıl girdi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multisini pek anlamadım ama single gerçektende çok çok iyi olmuş

• Oyun Avrupa'da 28'inde çıkıyor arkadaşlar.
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu TR marketten aldım ama şuan oynayabiliyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

Oyun mağazada 28inde başlıyor diye görünmeye başlamış.ben de bir hevesle konsolu açtım bugün ama sonuç hüsran oldu.oyuna giren arkadaşlar nasıl girdi acaba?

tr mağazasından almıştık dün gece 12:00 itibari ile oynamaya başladık. Sizin dediğiniz tarih başka bir bölge için geçerlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Nasıl oynayabiliyorsunuz hocam , bölgeniz mi farklı yoksa ayarlardan bir şey mi yaptınız , oyuna 28 inden önce girme şansım var mı?

@alpert86 meslektaşım cevap için sağol,oyunu arkadaşım aldı tr store dan diye biliyorum 110 liraya almıştı. Oyunu açmaya çalıştığımda mağazaya yönlendiriyordu orada 25 i yazıyordu.bugün girmeye çalıştığımda 28i yazıyor.çözemedim malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawolverine -- 25 Ağustos 2015; 14:23:50 >
  • Ben Hong Kong dan aldım dün 9dan beri oynanıyor.

• quote:

Region'un ve konsolda kullandığın market ne oyuna girerken ? İkiside TR' mi ?
  • sawolverine kullanıcısına yanıt
    Oyunu TR den aldıysan konsolun bölge ayarlarından yasadığın yeri US yap ve restart at oyun aktif olacak.

Bu sistem eskiden işe yaramıyordu Microsoft halletmiş boşuna Avrupa çıkışını beklemenıze gerek kalmıyor.

• quote:

Oyunu TR den aldıysan konsolun bölge ayarlarından yasadığın yeri US yap ve restart at oyun aktif olacak.

Bu sistem eskiden işe yaramıyordu Microsoft halletmiş boşuna Avrupa çıkışını beklemenıze gerek kalmıyor.

Konum us yaptım dil de ingilizce oldu.konsolu baştan başlattım ama oyuna yine giremedim.bu sefer ingilizce olarak çok erkencisiniz dedi.market us oldu markette oyun çıkışı 25 göründü ama dediğim gibi maalesef oyuna giremedim.

• Oynayan arkadaşlar Geow 3'ün multisiyle kıyaslayıp fikirlerini belirtirse sevinirim.Sırf bu oyun için Xbox One almayı düşünüyorum.
  • Oyun fena olmus ama almayacagim

• arkadaşlar oyunun fiyatı ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urzais100

arkadaşlar oyunun fiyatı ne kadar ?

40 dolar sanırım,269 hkd doları hong kong da

• sawolverine kullanıcısına yanıt
    Dediğim şekilde bende aktif oldu oyun bende şaşırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun Türkiye fiyatı 110 TL

• quote:

110 tl ye aldığını söylemişti arkadaşım o yüzden tr aldığını sanıyorum.Xbox sistem ayarlarından dil ayarının yanından bölgeyi us yaptım.konsolu yeniden başlattım ama olmadı.siz de bu şekilde mi yaptınız? Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

quote:

110 tl ye aldığını söylemişti arkadaşım o yüzden tr aldığını sanıyorum.Xbox sistem ayarlarından dil ayarının yanından bölgeyi us yaptım.konsolu yeniden başlattım ama olmadı.siz de bu şekilde mi yaptınız? Teşekkür ederim.

Oyunu TR den aldım. Konsolu US yaptım sorunsuz oynuyorum. Belki farklı bölgeden almış olabilir arkadaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 25 Ağustos 2015; 21:28:48 >
  • quote:

Ben sana ne dedim dün akşam. Ya açılırsa? Sakalım da var ama boyu yetmiyor demek ki.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.