Şimdi Ara

Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
6
Favori
15.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim. aldık ultimate versiyonu. böyle aceleye getirmem sırf önceki serilere de sahip olabilmek. umarım bir aksilik çıkmaz.
  • Efsane trailer'ın yeni versiyonu

• Siparişi verdim de iş başlayacak adam gibi tadını alamayacağım.

• Resmen adamlar oyunu yeniden yapmışlar.360 ve one versiyonunda büyük bir nesil farkı var.Adamlar çok iyi bir remake yapmışlar.Bu oyun böyleyse gears of war 4'ü hayal edemiyorum.
  • PC için bir çıkış tarihi verildi mi? Steam de yer almayacak gibi oyun. Xbox store dan alacağız. Tabi bunun için windows 10 a geçmek gerekecek galiba.
    Xbox one alırım ben de hiç uğraşmaya gerek yok.
  • atsuma kullanıcısına yanıt
    PC çıkış tarihi açıklanmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kutuluvalincada onceki oyunlara sahip oluyoruz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 4 gün

• enpara ile pre-order geçeyim dedim olmadı dün :(
    bugün yine denicem
  • Yazık ediyorlar şu oyuna saçma sapan pc stratejileri için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc yedemi çıkıyo oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: berky88

enpara ile pre-order geçeyim dedim olmadı dün :(
    bugün yine denicem

Ben de alamadım

• Disk versiyonu tr de kaç tl ye satılacak?

• Horde modu yok galiba yoksa eksi birşey ama gears 3 deki modu oynayız . Buda ayrı birşey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bi 5 gün önce almıştım en para ile. Ek bilgi hesabım TR , TR marketinden aldım.
  • 10 gün önce aldım ve indirdim, enpara ile 85'e geldi oyun. Artık günleri sayıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Resmen adamlar oyunu yeniden yapmışlar.360 ve one versiyonunda büyük bir nesil farkı var.Adamlar çok iyi bir remake yapmışlar.Bu oyun böyleyse gears of war 4'ü hayal edemiyorum.

Keşke remake ile remastered arasındaki farkı ogrenseniz. Bu oyun remastered. Detaylar geliştirilmiş, çözünürlük artırılmış ve diğer yapılan iyileştirmeler kısaca.

• powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Remake mi?

• Bu oyun remake olduğu bu kadar belliyken siz bu oyunu remastered zannediyorsunuz.Eklediğim videoyu izleyin çok büyük farklar var.Remake ise eski bir şeyi yeni versiyona yapmaktır.Geow xbox 360 ve xbox one sürümünde dağlar kadar fark var.Xbox 360 da çamur gibiydi.Ama xbox one geow gayet günümüze uygun efekler, kaplamalar ve detay seviyesi ışıklandırmalar, çözünürlük gibi birçok gerçekten büyük değişim olmuş.Microsoft exculesive oyunlarını remake olarak çıkartır.Sony gibi remastered yapıp çıkarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 22 Ağustos 2015; 23:33:16 >
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Yapımcı oyunun Remastered olduğunu söylemişken sen videolar da kendi gözünle gördüğün farkları Remake ilan ettin kısaca yav he he diyorum sana. Xbox fanı mısın nesin böyle fan oalcaksan hiç olma birader rezil etme kendini.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.