Şimdi Ara

Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
6
Favori
15.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pinky Demon ile ön sipariş verdik. 3 adet skin hediye ediyor + oyun 45 GB. Geriye kaldi çıkış tarihini beklemek. Monopoly alacaktık son anda bunu tercih ettik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Monopoly yi çoktan hallettim

Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evladım olsan sevmezdim seni çağlar diye boşuna söylemiyorum yıllardır. Mide değil çöplük sendeki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 25 Temmuz 2015; 11:27:36 >
  • Gears of War Ultimate Edition alanların ve yılbaşına kadar Xbox Live üzerinden oynayacak olanların geriye uyumluluk muhabbeti Xbox One'a tam olarak geldiği vakit serinin şu ana kadar çıkmış tüm oyunlarına bu sistem üzerinden ücretsiz erişiminin olacağını duyurmuş Microsoft bugün. 40 dolar karşılığında grafikleri büyük elden geçirilmiş bir biçimde serinin ilk oyununa, Remastered haline ve bunun yanında da isterseniz hala birinci, ikinci, üçüncü oyunla beraber Judgment'a sahip oluyorsunuz; 60 dolara Halo MCC'den sonra bir diğer büyük müşteri memnuniyeti de bu olsa gerek Microsoft'un sunduğu, önceki nesilde 360 almaya yeltenip sonrasında vazgeçen ama her daim Forza ile Gears'da aklı kalmış biri olarak bu Gears işine acayip sevindim açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Gears of War Ultimate Edition alanların ve yılbaşına kadar Xbox Live üzerinden oynayacak olanların geriye uyumluluk muhabbeti Xbox One'a tam olarak geldiği vakit serinin şu ana kadar çıkmış tüm oyunlarına bu sistem üzerinden ücretsiz erişiminin olacağını duyurmuş Microsoft bugün. 40 dolar karşılığında grafikleri büyük elden geçirilmiş bir biçimde serinin ilk oyununa, Remastered haline ve bunun yanında da isterseniz hala birinci, ikinci, üçüncü oyunla beraber Judgment'a sahip oluyorsunuz; 60 dolara Halo MCC'den sonra bir diğer büyük müşteri memnuniyeti de bu olsa gerek Microsoft'un sunduğu, önceki nesilde 360 almaya yeltenip sonrasında vazgeçen ama her daim Forza ile Gears'da aklı kalmış biri olarak bu Gears işine acayip sevindim açıkçası.

Harbiden öyle, her şeyi olması gerektiği gibi yapıyor microsoft phil spencer etkisi mi diyelim?

•  Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU
  • Helal olsun Microsoft a güzel bir hamle oldu gerçeten.

• Nasıl oalcak ben kutulu almayi düşünüyorum, biz de yararlanacak mıyız bundan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digital olarak alanlarında kütüphanesine otomatik olarak eklenir umarım... Gerçekten takdire şayan bir olay...
  • 6 ay sonra Xbox Ona oyun aldım. Umarım 360 günlerindeki havayı yakalarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

6 ay sonra Xbox Ona oyun aldım. Umarım 360 günlerindeki havayı yakalarız.

360 bence gelmiş geçmiş en iyi konsoldur , efsane yüzlerce oyun var ama aklımda her zaman en belirgin olarak kalacak olan şey Gears private ve multi geceleri olacak.O tadı aldıktan sonra başka hiçbir multi oyun yanına bile yaklaşamıyor.Dediğiniz gibi o havayı tekrar yaşarız İnş.
  • Geliyor gönlümün efendisi son 17 !!

Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 11 Ağustos 2015; 20:52:24 >
  • Selamlar,

Oyunu disk olarak almak istiyorum. Shopto, Mariio128...vs hangisinden almak daha avantajlı?

Ekleme: Ultimate versiyonu almak niyetim.

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duff MC ® -- 12 Ağustos 2015; 10:36:51 >
  • 10 günden az kaldı

• Peki dostlar, madem ilk sorum havada kaldı ikincisini sorayım:

İki farklı ultimate seçeneği var store'da... ama aralarındaki farkı tam anlayamadım. fiyatlar 110-165 tl. ne fark vardır acaba?

Sevgiler.
  • Duff MC ® kullanıcısına yanıt
    60$ lık versiyonda 40$ lık versiyonda olmayan silah skinleri ve multiplayer karakterler mevcut dostum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

60$ lık versiyonda 40$ lık versiyonda olmayan silah skinleri ve multiplayer karakterler mevcut dostum .

E sonuçta ikisi de ultimate ve serinin diğer oyunlarını da içerecekse 40$ olan versiyonu almak yeterli olur, öyle değil mi?

Şu fırsatı kaçırmayayım diyorum. Şimdiden satın alıp hesabıma geçsin derdindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duff MC ®

quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

E sonuçta ikisi de ultimate ve serinin diğer oyunlarını da içerecekse 40$ olan versiyonu almak yeterli olur, öyle değil mi?

Şu fırsatı kaçırmayayım diyorum. Şimdiden satın alıp hesabıma geçsin derdindeyim.

Evet hocam yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.