Şimdi Ara

Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
6
Favori
15.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ondan değil olm oynayacak çok oyun var sıraya koyduk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer oyunlar bekler geow konuşur...

• 4 kişi coop tayfa hazır mı?

• 4 kişi co-op olacağını zannetmiyorum. 2 kişi değil mi geow1 afacan seni...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

4 kişi coop tayfa hazır mı?

Yanlış yoldasın,ikiyr bölerler takımını

• Unutmuşum la 2 kişi olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

horde mode olmayacakmış

Horde modu çok keyifli oluyordu. Yazık olmuş.
  • gears 4 betası spring 2016'da geliyor.
  • Horde nasıl olmaz ya? GEOWU GEOW yapan özelliklerinden biridir.
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    ilk oyunda da yoktu bunda da eklememişler.aynı seslendirmelere dokunmadıkları gibi.

ayrıca coalition studios topluca;

Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Horde nasıl olmaz ya? GEOWU GEOW yapan özelliklerinden biridir.

Gears of War ilk çıktığında horde mode'u yoktu , şuan geliştirilmekte olan oyunda ilk oyunun remake'i ve horde mode'u bulunmamakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 13 Temmuz 2015; 22:06:48 >
  • Gündüz eski videoyu koymuşum yanlışlıkla

• Bu ayın sonu çıksaydı keşke, bir haftada tadı damağımızda kaldı adeta.

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Dramatikliği biraz kısa kesmişler sanırım , orijinal oyunda daha uzundu bu sinematik ve yanlış hatırlamıyosam Marcus'un etrafa bakıp gözünün önüne şehrin eski halini getirdiği sonra ne hale geldiği bi sahne vardı ayrıca çok fazla yavaş çekim sahneler kırpılmış fakat şu haliyle de oldukça etkileyici.Yalnız ben Baird'in yeni haline alışamadım , ilk oyunda daha badass bi şekli vardı şimdiyse çok daha genç duruyo , suratındaki o yıpranmışlıktan eser kalmamış.Herhalde modellemesini Judgment'tan mı aldılar nedir..

Eğer bu yayınlanan video sahnenin tam haliyse bilmiyorum orijinalini yüzlerce kez oynayıp alıştığım için midir nedir o ruhu tam alamadım izlerken , orijinalini izleyeyim gerilirim biraz gaza gelirim o Marcus'un dişlerini sıkıp RAAM'a baktığı kısımda ama bunda ise noluyoruz ya havasında yüzüne şaşırma ifadesini eklemişler pekte olmamış.Kötü anlamda söylemiyorum bunları tabiki , adamların o kadar verdiği emek ortada bundan daha çıtayı ne kadar yükseltebilirler hiç düşünemiyorum bile ve bu da çok büyük bir şey tabiki sadece yeniden tasarladıkları sahne ile orijinalini kıyaslayınca benim gönlüm orijinalinden yana kayıyo birazcık , eski olanı sevme sevdasından falan değil bu oyunu defalarca oynamış biri olarak söylüyorum.Queen Myrah konuşmaya başlayınca atmosfer olarak yine içine çekiyo her türlü , o havayı bozmayacaklarını biliyodum bunda eminim Rod Fergusson'un çok büyük bi parmağı vardır sonuçta neler olup bittiğini zamanında yaşamış biri olarak o zamanki havayı yaklaşık 10 sene sonra çok daha geliştirilmiş bir şekilde bu nesile taşımak o kadar kolay bir şey olmasa gerekli , o yüzden cidden helal olsun.

Son olarak aşağıdaki şu resme bakarak bile anlayabilirsiniz demek istediğimi.

•  Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU
    Çık artık be ,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan Winters -- 15 Temmuz 2015; 21:30:15 >

• Adamlara helal olsun valla, oyunu sadece cilalayıp piyasaya sürmüyorlar. Neredeyse yeni bir oyun gibi çalışıyorlar.
  • Gold üyelere aylık hediye edildiğinde indirir oynariz. 5 lira işlemez benden.

• 20$'ı hazırla şimdiden:)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.