Şimdi Ara

Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
6
Favori
15.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Gears of War :ULTIMATE EDITION -ANA KONU

An itibariyle oyun GOLD olmuştur ve pre-order/pre-download'a hazırdır .Oyunu pre-order yapanlar özel skin ve karakterlere de sahip olacaklar , ayrıca özel ıvır zıvırlar içeren Deluxe Edition da duyurulmuştur.

Standard Edition ($39.99 USD) – Dijital oyun.Pre-order yapanlara multiplayerda kullanmak üzere Adam Fenix , Civilian Anya multiplayer karakter skinleri ve Animated Imulsion Weapon Skin verilecek.

Deluxe Edition ($59.99 USD) – Standart Edition'ın yanı sıra 10 farklı Animated Weapon Skin içeren Deluxe Weapon Skin Pack ve 36 standart Weapon Skin Civilian Marcus Fenix ve Aaron Griffin multiplayer karakterleri ile beraber verilecek.

Yeni Açılış Sinematik Videosu

Aynı zamanda TC bugün Gears of War'ın efsanevi açılış sinematik videosunu da yayınladı , bizleri bu muazzam görsel şölen karşılıyor olacak.

Gears'a Özel Kamera Arkası Bakışı

Bugünden itibaren , oyunun yayınlanmasına kadar olan her hafta GearsofWar.com "Remastering Gears of War" isimli kamera arkası görüntülerini içeren yeni bir video serisi yayınlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 23 Temmuz 2015; 20:45:46 >

• Her gün kontrol ediyordum Pre-order açıldımı, diye bu iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60$ lık versiyona değmez diye düşünüyorum. 40$ kafi

• Arm the Homeless kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık Engin. Ben dayanamayıp 60$ lık versiyondan alacağım sanırım

Ayrıca Phil reyisinde Gears'la ilgili konuşması çok güzel, gelir gelmez Gears'ı MS'ye tekrar kazandıran da kendisi
  • 60$'lık paket resmen para tuzağı olmuş skinlere 20$ vereceğime 2 tane arcade oyun alırım o paraya. Kardeşlikle adam başı 20$ iyi fiyat aldık gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hayırlısı preorder geçelim
  • GEOW Ultimate edition da Hangi oyunun campaing mode var ?
  • Private-Miller kullanıcısına yanıt
    Gears of War.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Gears of War.

Yani 1. Oyunun campaign modu, keşke hepsini koysalardi

• quote:

Orijinalden alıntı: Private-Miller

quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Gears of War.

Yani 1. Oyunun campaign modu, keşke hepsini koysalardi

Gönül isterdi ki hepsini remake yapsınlar özellikle Gears 2...Ancak bu durumda da herhalde Gears 4 2026'da falan gelirdi anca , sanırım XO Backwards Compatibility ile Gears 3 oynanabilir olacak Xbox One'da bu da güzel bi şey.

Kendi görüşüm olarak Gears of War'ın hatrına remake yapmaları muazzam bir olay ve yarattıkları arasında 9 sene olan teknolojiyi getirdikleri nokta akıl almaz bi yerde şuan fakat şöyle ki ne kadar görsel şov olsa da ben birazcık orijinalinden yanayım çünkü bu oyunda karakterleri gördüğüm anda bi yapaylık sezdim lakin Gears 4'ün trailerında da öyle...Nedenini bilmiyorum ama görsel olarak gerçekçiliğe yaklaştıkça karakterler daha da gençleşip makyajlanması orijinaline göre çocuksu durmuş tek sorunum bu valla , gerçi oyunu oynama fırsatım olduğunda bu söylediklerimin oyunu oynarken ki heyecanımın yanında hiç bi önemi kalmayacak

Rod Fergusson'un da dediği gibi bu gördüklerimizin daha başlangıcı oyunun 10. senesinde 10th year anniversary adı altında daha göreceklerimizin heyecanı bile yetiyor.

• Koreden alınır mı acaba adres bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

Koreden alınır mı acaba adres bilen var mı

Hocam Kore 90 lira, TR store fiyatı US karşılığı olan 110 lira.

TR storedan Enpara ile alırsanız 85 lira olur, hem daha ucuza gelir hem de TR satışına yansır. Bilgilendirmek istedim
  • dnzprmksz kullanıcısına yanıt
    Enpara muhabbeti hangi banka bu kampanya ne zamana kadar devam ediyor?

• profxxx kullanıcısına yanıt
    Finansbank hocam, 31 Aralık 2015'e kadar devam ediyor. Xbox Live, Steam, Sportify, iOS App Store vb yerlerde 50 TL'ye kadar olan harcamanızın %50'sini iade ediyor.
    Ben ms store'dan gift card alıyorum. Us için. Bunda da iade oluyor mu?

• profxxx kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum, bildiğim kadarıyla bu marketlerden kart ile yapılan direkt alışverişte geçerli.

Zaten sanal kart gibi para atıp kullandığımız bir şey olduğu için sıkıntı olmuyor.
    Anladım.Teşekkürler

• Kutulusu ne kadar olur, fiyat belli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay öncesinden pre-load açılıyor. Xbox One ayrıcalığı, seviyorum...

Deluxe Edition akar her daim... Haydi bismillah...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.