Şimdi Ara

Gebze Teknik Üniversitesi düşünen arkadaşlara yardım edebilirim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
15
Favori
63.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birkaç tane var. Fiyat tam olarak bilmiyorum 1 tanesini duydum yemek falan dahil 600 ya da 750 olması lazım.
  • hboluk H kullanıcısına yanıt
    hocam internet sitesinde acmislar gibi gorunuyor ama bu sene acilma ihtimali yok mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ox-LAD Chamberlain kullanıcısına yanıt
    Linki gönderebilir misiniz ? ÖSYM kılavuzunda göremedim ben.
  • hboluk H kullanıcısına yanıt
    buyrun hocam

kilavuzu paylasabilir misiniz siz de. zahmet olmassa

• Ox-LAD Chamberlain kullanıcısına yanıt
    habertürk'ün haberi

Gönderdiğiniz linkten anladığım kadarıyla lisans eğitimi amaçlanarak açılmış değil şu an. İleride belki. Olsaydı kılavuzda da yer alırdı çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hboluk -- 2 Ağustos 2018; 17:3:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni_hayatt

Hocam ege ve GTÜ arasında çok kararsızım,size göre ikisinin artıları ve eksileri nelerdir ve şu anda olsa hangisini seçerdiniz ?
    EGE Gebzeye göre teknik eğitim açısından çok başarısız. GTÜ'nün bilgisayar lisans genel amacı mezun olan mühendislerin Linux-Low Level seviyesinde çalışmış embedded sistem geliştirebilen , operating system hakkında teknik bilgisi gelişmiş olan, network bilgisi olan , desktop application c,c++,java kısmında bilgili ve donanımla iç içe bunlar dışında da mobil uygulama geliştirme ve yazılım mühendisliği prensipleri almış mühendisler yetiştirmek.

ege'de daha çok monkey developer diyeceğişmiz .Net,C# yazan hatta kod yazmadan okul bitirebileceğiniz bölüm

# diğer konuda yazdığım mesajı alıntılıyorum aşağıda

Şöyle bakalım. GTÜ nerede ? şifa mahallesinin yanında . Etrafında olan teknoloji merkezleri
    - Gebze Teknopark
    - Tubitak Teknopark
    - İstanbul Kurtköy Teknopark
    - Kurulmakta olan GTÜ Teknopark
    - Kurtköy ve anadolu yakısında ki sayısız teknoloji firması
    - gebze teknopark dışında sayısız teknoloji firması

Avrupa yakası tarafında İTÜ ve etrafında ki sayısız yazılım donanım firması

hadi bir de egeye bakalım

- ege teknopark

???

İzmir yazılım veya bilgisayar dünyasının kalbinin attığı bir yer değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 2 Ağustos 2018; 17:17:13 >

• Hocam gtü hazırlık günlük/haftalık kaç saat? A B kuru fark ediyor mu? A kurundan girsek 2.dönem bitiyor mu hazırlık? Bir de bilgisayar mühendisliği haftalık kaç saat ortalama? Teşekkürler

• geçen sene a kuru 26 saatti sanırım b kuru daha az olabilir a kuru ya da be kuru olmanın önemi yok dönem sonunda olan hazılıkt atlama sınavından yeterince puan aldın mı geçiyorsun o sınava girebilmek içinde belli bir baraj üstü puanının olması gerekiyor a kurunun sınavları daha basit olduğundan girmesi daha kolay lakin b kruu olupda sınava giremeyen yada sınava girip geçemeyen pek duymadım.
  • Herlebauld kullanıcısına yanıt
    linkler bozuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: IT Engineer

linkler bozuk.
    hangi link
  • Hocam bende GTÜ elektronik istiyorum.Geçen sene 66.660 ile kapatmış benim sıralamam 66.223 çok istiyorum ama 2017 de bir anda 8k ileri atmış olması korkutuyor.Sizce bu sene de böyle bir şey olur mu ?
  • DefuseHostage kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey yaşansa da yaşanmasa da siz çok istiyorsanız yazın. Yaşanmazsa kazanmış olursunuz.
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Reiz ilgimin ne oldugunu bilmiorum sizce yazsam sevebilirmiyim ?

• Yavuzselim66 kullanıcısına yanıt
    Bilg. Müh. liğine bilgisayarı seviyorum sosyal medyada takılırım, oyun oynamayı severim bilgisayarla aram iyidir diyen gelmesin arkadaşlar. Bilg. Müh. liği öyle bir bölüm değil çünkü. İlginiz siz daha iyi bilirsiniz. Biz sizi tanıyamayız. Bu mühendislik ciddi sayısal zeka gerektiriyor. Programlamayı yapamadan mezun olamazsınız. Programlama ilgi isteyen bir iştir. Kendi kendine yazılmıyor kodlar. Veya dersi takip ederim geçerim diyeceğiniz dersler yok. Projeleri yapmalısınız, ödevleri yapmalısınız. GTÜ' de ödev yapmayan adam kalır. Net bir şekilde söylüyorum.
  • hocam geçen sene arkadaş imza yetkisi yok gibi bir şey demiş acaba ne kadar doğrudur.eenin imza yetkisi varken elektroniğin yok demiş bir de ilerki zamanlarda bölümün ee olması gibi bi olay olabilir mi
  • PlaToon41 kullanıcısına yanıt
    İmza yetkisinden kastınız nedir bilemiyorum ama Mühendislik Fakültesi bitirmiş bir adamın imza yetkisi olmaması biraz kafa karıştırdı. Tam yorum yapamayacağım.

İlerde bölüm ee olur mu onu da bilemiyorum.
  • Hocam hedefim bilgisayardı ancak tutmuyor gibi elektroniğe gelsem pişman olur muyum bir de yatay geçiş çap olayları nasıl oluyor son olarak elektrik elektronik ve elektronik haberleşme gibi bölümler varken elektronik mühendisliği olması dezavantaj mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlaToon41

Hocam hedefim bilgisayardı ancak tutmuyor gibi elektroniğe gelsem pişman olur muyum bir de yatay geçiş çap olayları nasıl oluyor son olarak elektrik elektronik ve elektronik haberleşme gibi bölümler varken elektronik mühendisliği olması dezavantaj mıdır?
    hayır değil , çalışacağın yerler seni tanıyor önemli olan bu
  • Çok fazla ödev verildiğinden bahsetmişsiniz. Ödevlerin içeriğinden bahseder misiniz? Ne tarz ödevler veriyorlar?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.