Şimdi Ara

Gebze Teknik Üniversitesi düşünen arkadaşlara yardım edebilirim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
15
Favori
63.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeroTeamm

58kda yım GTÜ makine veya bilgisayar gelir mi?
    Bilgisayar 40k ile kapatti bu sene 38k falan olur

Makine veya elektronik gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapaStalin

Hocam ben normalde hacettepe isitiyordum görünüşe göre olmayacak hacettepenin altında ögretim kadrosu ve eğitimi bakımından (bilgisayar mühendisliği için) en iyi uni. Gtü olduğunu düşnüyorum peki ingilizce okumadan yurt dışına çıkmak sıkıntı yaratırmı yada şöyle sorayım yurt dışı yapan çok ögrenci oluyormu mezun olduktan sonra iş için yüksek lisans için vb...

Bide hacettepe duyduğum kadarıyla ögrencileri yorsada aşırı derecede zorlayıp (ödevler ve projeler ile) gelişimlerine katkıda bulunuyormuş ki bence bu çok iyi bir şey ve yapılması gereken bir şey gtü ögrenciyi ne kadar zorluyorlar tabiki bu kişide biten bir şey ama birinin ne yapılması gerektiğini söylemesi lazım umarım ilk tercihte yerleşirim yoksa mezun :D

(Son soru asistanlar ve bazı hocaların aşırı ego yapması ve ödevler hakkı ile değelerndirmemesi konusunda bir kaç şey okudum ne kadar doğrudur her ünide vardırda bu çok ağır basan bir problem değildir umarım)
    Bilgisayar lisans hacettepeden kat kat iyi emin olabilirsin

• Opricnik kullanıcısına yanıt
    Hocam neye göre diyorsunuz bunu merak ettim. Mesela en basitinden mezunları karşılaştırsanız da emin olsak. Böyle kuru kuru konuşmak üniversite öğrencilerine yakışmıyor. Esnaf ağzı yapmayın.

• Hocam ege ve GTÜ arasında çok kararsızım,size göre ikisinin artıları ve eksileri nelerdir ve şu anda olsa hangisini seçerdiniz ?
  • LinkedIn üzerinden mezunları karşılaştırabilirsiniz. Tabiki hacettepenin türkiyedeki odtu ile beraber ilk bilgisayar mühendisliği olduğunu unutmamak lazım gtünun ilk mezunları 2006 ile verildiğini hesaba katarak son 10 senelik analiz yapabilirsiniz. Ödevlerlerde baya zorluyorlar. Ayrıca Gtü yaklaşık olarak 1 senedir %100 ingilizce program geçiş çalışmalarına yoğunlaştı sanırsam bu sene bakmadım ama %100 ingilizce oldu . Bir de geçen sene 41 k bu sene puan türü birleşti ne olur diyenler için geçen sene 41k ile bu sene 41k farkı nedir? En fazla 1 2 k oynar , ki gtünün 2015te 53k iu an 41 k olduğunu hesaba katarsanız bu oynama payıyla birlikte 38 37 k civarı ve hatta dilin ingilizce olmasıyla birlikte 35k ya düşebileceğini öngürüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeni_hayatt

Hocam ege ve GTÜ arasında çok kararsızım,size göre ikisinin artıları ve eksileri nelerdir ve şu anda olsa hangisini seçerdiniz ?
    Bana bu iki arasında tekrar seçim yap deseler ege seçerim gtüde ki gereksiz baskı stres ve belirsizlik orada yoktur diye umuyorum. Egeye gidersen daha sosyal bir yaşamın olur . İstanbuldan sonra türkiyedeki yükselme potansiyeli en yüksek 2.il olarak izmir gözümün önüne geliyor ama ege yerine izmirte iyte de tercih edilir. Gebzenin artıları ise bunlardan daha çok ama sonuçta sinir bozucu şeyler yaşatarak yıpratıyorda. Tabiki artı eksileri koyunca gebze bende ağır basıp gelmiştim . Karar senin

• Peki bu tarz üni lerdr İngilizce eğitimin çok bir etkisi var mı ? Ege İngilizce değil,GTU bu sene İngilizce eklenmiş buda kafamı karıştırıyor açıkçası

• yeni_hayatt kullanıcısına yanıt
    Gebze ingilizce değilken bile ingilizceydi. Ege de yüzde30 ingilizce olması lazım. Bana kalırsa calculus türkçe iken daha anlaşılır en azından ana dilin ama bilgisayar dersleri zaten neredeyse tamamı ingilizceydi.

• Teşekkür ler hocam

• Matematik nasıldır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prience kullanıcısına yanıt
    2. Öğretim yok hocam

• keremhopsin K kullanıcısına yanıt
    4 yıldır aldığı ikinci öğretim makına ne oluyor o zaman anlam veremedım

• quote:

Orijinalden alıntı: Prience

4 yıldır aldığı ikinci öğretim makına ne oluyor o zaman anlam veremedım
    Merhaba

Okulun twitter sayfasından o internet sitesindeki verinin yanlış olduğunu söylediler. Okulda herhangi bir ikinci öğretim bölümü yok. Yanlışıkla yazılmış bir şey olsa gerek ve makine mühendisliği geçen sene açıldı bu sene ikinci kez lisans için öğrenci alımı yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni_hayatt

Hocam ege ve GTÜ arasında çok kararsızım,size göre ikisinin artıları ve eksileri nelerdir ve şu anda olsa hangisini seçerdiniz ?
    şu anki aklım olsa egeyi tercih ederim.
    gebze iyi bir ünv. ama çok zorluyorlar
    o kadar zorlanacaksan git ege de zorlan hiç değilse sosyal bir hayatın olur
  • mehmet__666 kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun hocam ama ege deki eğitim ile gebze arasında ciddi bir fark varmıdır diye düşünmeye başladım ve ege ingilizce değil buda düşndürüyor
  • hocam kyk yurtları haricinde yurt imkanları var mı bana kyk çıkma olasılıgı yok birde bilgisyar müh tavsiye eder misiniz
  • mrrobot21 kullanıcısına yanıt
    Kimlere kimlere yurt çıktı, okulda öğrenci sayısı az. Bi süre yedek beklersin sonra yerleşirsin.
  • demonsofhe kullanıcısına yanıt
    hocam çıkana kadar civarda özel yurtlar var mı varsa fiyatlarını biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    endustri muhendisligi acildi mi bu sene lisans icin tercih edebilir miyim

• Ox-LAD Chamberlain kullanıcısına yanıt
    Endüstri müh. yok üniversitede. Cevaplara benim de katkım olsun. Bilgisayar müh. bitirdim ben de. 2011 mezunuyum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.