Şimdi Ara

Gebze Teknik Üniversitesi düşünen arkadaşlara yardım edebilirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
15
Favori
63.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: udoh_adamsin

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği düşünüyorum. Dediğiniz aile problemi yüzünden de karada çalismayı planlıyorum . İş imkanı konusunda da pek sikinti olmaz diyordum ama yine de bu işi yapana sormak biraz daha araştırma yapmak gerekli

Hocam gemide denize çıkmayacaksanız para kazanmak çok zorlaştı. Tavsiyem gemiyi tercih etmemeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeriye

hocam mimarlık fakültesi hazırlık görüyor mu. spor faaliyetleri-salonu, kulüpler falan yok mu sitede göremedim de.

Evet görüyor sınavı atlamazsanız.

Spor salonu var kapalı ve açık spor alanları.Resimlerde koymamışlar sanırım. Kulupler sitede yok onu ekletebilirlerse söylerim.

Facebook sayfalarında GTU yazarsanız genel kulupler çıkar
  • quote:

Niye geride kalıyor diğer teknik üniler arasında
    Bir kere geride kaldığı 3 okul var teknik üni

Odtü
    İTÜ
    YTÜ
    GTÜ
    İYTE
    KTÜ
    Bursa Teknik(burda bilgisayar yok sanırım)

Niye geride kalıyor hadi düşünelim. Bir kere okul bu 3 okula göre çok yeni lisansa açıldı. 1982'de kuruldu genel amacı yüksek lisanstı sonradan lisans açıldı. Yeri bu diğer okula göre daha kötü bir yerde ha diyeceksin odtü çok güzel yerde mi hayır fakat odtüye ulaşım çok daha kolay. Daha çok bölüm ve insan olduğu için talep olduğu için ulaşım daha iyi sosyal imkanı daha iyi adı daha çok duyulmuş. Çok basit bir şey .

Arz, talep ve uygulama.

GTU daha GTU olalı 2 sene oluyor adı GYTE idi bundan önce. Okul inanılmaz bir hızda gelişiyor sosyal ve diğer anlamlardan. Zaten bilgisayar,mimarlık gibi bölümleri eğitim açısından çok kaliteli oldukları için bu sorunlara rağmen puanları yüksekti.

4-5 sene önce okula kayıt için gelenleri inekler karşılıyordu afedersiniz fakat şuan her taraf modern tüm yollar bisiklet yolları havuzlar gölet kafeler çok daha modern halde. İnanılmaz bir gelişim yaşanıyor. Rektör geleli 2.5 sene oldu ve şuan Türkiyedeki açık ara en iyi rektör şaka yapmıyorum.

Hiç rektör gördün mü gelip seninle sohbet eden ilgilenen yurduna gelip akşam çay içen ne eksiğiniz var soran?

GTÜ'yü çöplükteki altın madeni gibi düşünebilirsiniz .Değeri henüz bilinmiyor. İçinde marmaray durağı var ve tamamen aktif 1 sene içinde açılacak seneye puanlar 30k seviyesine fırlar 1-2 sene içinde bölümler inşaat,endüstri,makine yaygınlaştıkça okul inanılmaz sayıda insan kazanır hatta Uçak mühendisliğide açılacak haberiniz olsun 1 seneye.

Okulda inanılmaz bir proje/ar-ge gelişimi var ve kadrolar oldukça genç yani çok yaşlı hoca bulamazsınız böyle mıy-mıy bir sesi duyulmayan.

Rektörün kendisi Tuba üyesidir.

Bilgisayar müh en zor hocalarından olan Erkan hoca Tuba üyesidir.

TUBA ne daha duymamışlardır bu arkadaşlar o yüzden pekte yorumlarını ciddiye almamak lazım.

Bir arkadaş sordu niye bu kadar iyi eğitim varken sıralaması düşük diye diğer konuda mesajımı alıntılıyorum.

• Hocam burs konusunda ben de şanssız çıktım değiştirmişlee bu sene elektronik için 40.000 ve daha iyi sıralamalar için veriyorlarmış :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Hocam gtü kimlere burs veriyor

• 45 bine gelme ihtimali nedir yok gibi

• Gebze bilgisayar mühendisliğini yazmayı düşünüyorum. Biraz bilgi verebilir misiniz?

• deejmert257 D kullanıcısına yanıt
    Önceki yorumlarda yeterince anlattık kafana takılan öğrenmek istediğin bir şey varsa sor cevap verelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreutz

45 bine gelme ihtimali nedir yok gibi

Düşük biraz siz yazın tabi belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visvisva

Hocam burs konusunda ben de şanssız çıktım değiştirmişlee bu sene elektronik için 40.000 ve daha iyi sıralamalar için veriyorlarmış :D

Şansızlık olmuş biraz :)
  • dönem uzatmadanmı 3.sınıfa geldiniz, çok zor doluğu için uzatmadan bitirebilen yok diyorlar
  • Hocam yardım edicem diyip pmye neden cevap vermiyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gigi7

Hocam yardım edicem diyip pmye neden cevap vermiyorsunuz ?

Arkadaşlar 20-25 kişi pm atıyor günde hepinize uzun uzun cevap veremiyorum cevap veremiyorsam konuda cevabı olan topiklerdir yada vaktim yoktur anlayışlı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackk001

dönem uzatmadanmı 3.sınıfa geldiniz, çok zor doluğu için uzatmadan bitirebilen yok diyorlar

Zor demek çalışınca olmuyor demek değil bir çok kişi bitirebiliyor.Dersten kalabilirsin fakat alttan alarak 4 senede bitirirsin gene sorun değil.
  • şuan staj dolayısıyla gebzede kalıyorum, ben böyle köy görmedim, normalde istanbul'da okuyorum. Eğer izmir,istanbul gibi yerlerden gelecek arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum, gidin eskişehir'de, antalya'da vs okuyun. Burası açık hava cezaevi gibi bir yer, Allah'tan staj 11 ağustosa kadar
  • Hocam yok atlastan baktim ve baska universiteye gecenlerim sayisi cok anormal geldi, bunun nedeni nedir? Baska universitelerde en fazla 3-5 kisiyken gtu'de 2014'te 14 2015'te 30 kisi baska universiteye gecmis

• Opricnik kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz yazdığım pmde de belirttim bunu ancak ilk başta hemen tel numaranızı verdiniz moleküler biyoloji ve genetik okuyan arkadaşınızla görüşmem için aracı olmak amacıyla ancak sonra cevap dahi vermediniz hiç.

• ayranmadeni kullanıcısına yanıt
    Daha öncede açıklamıştık . Okulun eğitimi cidden ağır . Okulda amerikadaki okullarda uygulanan sistem uygulanıyor . Buda bir ton ödev demek . Eğer amerikada yüksek lisans yapanlara nasıl bir eğitim gördüklerini sorarsanız yada youtube dan röportajlara falan bakarsanız aynı şeyi dediklerini görürsünüz. Sizi geliştirecek ve zorlayacak neredeyse her dersten bir ton ödev yaptırılıyor . Ve buraya ortalama bir puan diye ortalama bir eğitim bekleyenler , az çalışır geçerim kafasıyla gelen insan sayısı çok fazla . Bu kişiler okulu bitiremiyeceklerini düşünüp eğitimi çok daha kolay olan bir okula göç ediyorlar . Sebebi bu işte . Konumuna gelecek olur isek , gebze tabikide izmir yada istanbul değil fakat istanbul sınırında bir yer ve biz arkadaşlarla istediğimiz zaman tek otobüsle istanbula gezmeye gidiyoruz zaten . Yani gebzede takılmak falan zorunda değilsin. İstanbul hemen yanı başında .

• Birde büyük ihtimal okulun içinden geçen metro bu yıl sonu falan tamamlanır diye düşünüyorum . O tamamlandığında istanbula yada başka yerlere gitmek aşırı kolaylaşacak . Umarım bu sene tamamlanır tabi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigEng

Birde büyük ihtimal okulun içinden geçen metro bu yıl sonu falan tamamlanır diye düşünüyorum . O tamamlandığında istanbula yada başka yerlere gitmek aşırı kolaylaşacak . Umarım bu sene tamamlanır tabi :D

Okulun içinden geçen araç marmaray metro değil. Bu sene tamamlanacağını sanmıyorum 2018 sonlarına doğru biter sanırım 2019'a sarkmaz umarım.

Ayrıca okulu gezmeye gelenleri rektör bey bizzat gezdiriyor arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.