Şimdi Ara

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sırlamam 36666 ailem yıldız veya itüde yatay geçiş kasmama karşı ilk olarak türk alman uni düşünüyorum sonrasında gtu var dun gidip gördüm kampüs çok buyuk 2000 dönüm her bölümün ayrı binası var siz düşünün artık babam istanbulun odtü sünü kurmuş adamlar dedi (kolpa bence ) teknik ve labratuvar açıadan yeterli gözüküyor sizlerin bildikleri varsa yardımcı olabilirmisiniz

• Türk alman ida gör karar ver :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri büyük ağaçlı bir yol vardı güzeldi orası, okulun orada oturuyorum çevresi hakkında sorun olursa cevaplarım

• Bilgisayarı gerçekten çok iyi sıralamana yazık etmezsin öyle düşünme yaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulun egitimi saglam arastirdim baya ve gtüden yildiz teknige yatay gecisler oluyomus mesela 2015 te 30 kisi gtüden disariya yatay gecis yapmis okulun egitimi zor oldugu icin bayagi can sıkıyomus ama sonunda donanimli oluyomussun

• Hocam benim sıralamamda 59 k bende GTÜ Elektronik düşünüyorum 76 k kapatmış gerçi bu sene artar her gelene dereceye göre burs verecekler ama o 16 k birden artmaz diye düşünüyorum. GTÜ'yü prof.dayıma dediğimde orayı kim duymuş? Orada oluşacağına kayseri de konyada Bursada oku dedi.Kafamı karıştırdı.Yorumlarınız neler kardeşler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetcanartuk

Hocam benim sıralamamda 59 k bende GTÜ Elektronik düşünüyorum 76 k kapatmış gerçi bu sene artar her gelene dereceye göre burs verecekler ama o 16 k birden artmaz diye düşünüyorum. GTÜ'yü prof.dayıma dediğimde orayı kim duymuş? Orada oluşacağına kayseri de konyada Bursada oku dedi.Kafamı karıştırdı.Yorumlarınız neler kardeşler?

gtü varken konya bursa nedir la hiç bir haltı beğenmeyen sözlükler bile orayı övüyor

yerinde olsam giderdim oraya
  • Ben bu sene hazırlık okudum. Elektronik mühendisliği kazanmistim. Okul cok büyük ve bence Türkiyede ki sayılı üniversitelerden. Maalesef bu sene farklı bi okula gecicem. Eğitimi bence kaliteli.

• Hocam neden başka yere seçiyorsunuz madem okul güzel kaliteli.Bide hazırlık nasıl?

• Mehmetcanartuk M kullanıcısına yanıt
    Hazırlık eğitimi bence iyi ama ben zorlandım açıkçası. Başka okula geçmenin nedeni hazırlıkta kaldım. Ve 1 sene daha ugrasmak istemiyorum. Yanlış bilgilendirme yapmak istemiyorum ama duydugum kadarıyla 450 kisi felan baslamistik hazırlığa neredeyse geçenler 50-60 kişi civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: signore1905

Hazırlık eğitimi bence iyi ama ben zorlandım açıkçası. Başka okula geçmenin nedeni hazırlıkta kaldım. Ve 1 sene daha ugrasmak istemiyorum. Yanlış bilgilendirme yapmak istemiyorum ama duydugum kadarıyla 450 kisi felan baslamistik hazırlığa neredeyse geçenler 50-60 kişi civarı.

isim neydi? belki tanışıyoruzdur ben de hazırlıktaydım. bölüm elektronik

• Arkadaslar elektronik mühendisliği bölümü hakkında bilgiler alabileceğim biri varsa PM atabilir mi? Bu sene yerlesecem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gebze Tekniğin herkes Bilgisayarını övüyor elektroniği nasıl peki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.