Şimdi Ara

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TANITIM GÜNCEL 2016 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
9
Favori
21.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noktape

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

quote:

quote:

quote:

quote:

Kyk ne zaman açıklanıyor

Eylül'ül ilk haftası açıklanır. Geçen sene 4 eylülde açıklanmıştı.

Bu arada kaçıncı sınıfsın aynı bölümdeyiz

Hazırlık okudum ben bu sene 1.sınıftayım. Hazırlığı geçersn aynı sınıfta oluruz.

Ben seni bulmuşken bi kaç soru sorayım
    1.Hazırlığı geçmek istemiyorum bu yüzden sınava hiç girmeyeceğim sence ne yapayım?
    2.Geçen sene ne yaptın gezebildin mi ?
    3.İstanbul kaç saat ve kaç para tutuyor gidiş geliş ?
    4.Okul iyi mi ek tercih yapayım mı ?

Sınava girmezsen en alt kurdan başlarsın hazırlık eğitimine. Geçen sene gezebildim mi diye sorarsan ben zaten istanbulda oturuyorum rahat rahat istediğim yere gittim. İstanbulun en uzak yeri 2 saat tutuyor kendimden biliyorum avrupa yakasındayım ben. Akbil çıkartıcaksın zaten buraya geldiğinde gidiş gelişin 5 tlyi pek geçmez :) İstanbul'da devlet ünileri tutuyorsa (İTÜ.YTÜ,İÜ,MÜ..) git ama istanbula tutmuyorsa istanbula en yakın gidebileceğin en iyi okul burasıdır başka yer arama :)

Teşekkür ederim cevapların için muhtemelen girerim sınava

• Hocam avrupa yakasından ulaşımı nasıl hallettin ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kyk ne zaman açıklanıyor

Eylül'ül ilk haftası açıklanır. Geçen sene 4 eylülde açıklanmıştı.

Bu arada kaçıncı sınıfsın aynı bölümdeyiz

Hazırlık okudum ben bu sene 1.sınıftayım. Hazırlığı geçersn aynı sınıfta oluruz.

Ben seni bulmuşken bi kaç soru sorayım
    1.Hazırlığı geçmek istemiyorum bu yüzden sınava hiç girmeyeceğim sence ne yapayım?
    2.Geçen sene ne yaptın gezebildin mi ?
    3.İstanbul kaç saat ve kaç para tutuyor gidiş geliş ?
    4.Okul iyi mi ek tercih yapayım mı ?

Sınava girmezsen en alt kurdan başlarsın hazırlık eğitimine. Geçen sene gezebildim mi diye sorarsan ben zaten istanbulda oturuyorum rahat rahat istediğim yere gittim. İstanbulun en uzak yeri 2 saat tutuyor kendimden biliyorum avrupa yakasındayım ben. Akbil çıkartıcaksın zaten buraya geldiğinde gidiş gelişin 5 tlyi pek geçmez :) İstanbul'da devlet ünileri tutuyorsa (İTÜ.YTÜ,İÜ,MÜ..) git ama istanbula tutmuyorsa istanbula en yakın gidebileceğin en iyi okul burasıdır başka yer arama :)

Teşekkür ederim cevapların için muhtemelen girerim sınava

Rica ederim :)

• birşey sorucam bu ingilizce sınavı nasıl oluyor.Galiba bir kısmı test diğer kısmı Essay oluyormuş.BU test kısmında neler soruyorlar.Essay konusu nasıl belirleniyor ? Essayinde türleri var.Opinion essay | yani bi konu hakkımızdaki görüş olarak mı yazıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrearici

Hocam avrupa yakasından ulaşımı nasıl hallettin ?

Metrobüs-Tren 1saat 55 dakkada okuldayım ama ben her gün her gün bu kadar yolu çekmektense yurtta kalmak iyidir diye düşündüm.
  • quote:

quote:

Metrobüs-Tren 1saat 55 dakkada okuldayım ama ben her gün her gün bu kadar yolu çekmektense yurtta kalmak iyidir diye düşündüm.

İstanbul da hangi ilçeden gidiyorsunuz okula
  • İstanbul Üniversitesi Bilgisayar tutuyordu ancak burayı terchi ettim hiç tavsiye etmiyorlardı oranın mühendisliklerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: - VSM -

İstanbul Üniversitesi Bilgisayar tutuyordu ancak burayı terchi ettim hiç tavsiye etmiyorlardı oranın mühendisliklerini.

Nasıl yani hangi okulu tavsiye ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell_breaker

birşey sorucam bu ingilizce sınavı nasıl oluyor.Galiba bir kısmı test diğer kısmı Essay oluyormuş.BU test kısmında neler soruyorlar.Essay konusu nasıl belirleniyor ? Essayinde türleri var.Opinion essay | yani bi konu hakkımızdaki görüş olarak mı yazıcaz ?

İlk kısım test. Orta seviye bir sınav oluyor. Konu hocalara göre belirleniyor . 3 farklı kategori var . Compare and contrast-opinion-cause and effect essay oluyor sen istediğin birini seçip anlatıyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

Ya Bahçelievlerden ya Fatih'den ya da Arnavutköyden. Duruma göre değişiyor ama ulaşımda pek sıkıntı çekmiyorum artık alıştım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya Bahçelievlerden ya Fatih'den ya da Arnavutköyden. Duruma göre değişiyor ama ulaşımda pek sıkıntı çekmiyorum artık alıştım.

Hocam sana zahmet güngörenden nasıl gidebilirim oraya bir açıklarsan çok makbule geçer

• Arkadaşlar bana Bilgisayar Mühendisliğinin kesln kayıt tarihini birisi söyleyebilir mi ? kesin bir tarih var mı yoksa 3-7 Eylül arasında istediğimiz tarihte kayıt olabiliyor muyuz ? ona göre tatilimi sonlandıracağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: - VSM -

Arkadaşlar bana Bilgisayar Mühendisliğinin kesln kayıt tarihini birisi söyleyebilir mi ? kesin bir tarih var mı yoksa 3-7 Eylül arasında istediğimiz tarihte kayıt olabiliyor muyuz ? ona göre tatilimi sonlandıracağım.

3-7 arası istediğin bir tarih..
  • elektronik mühendisliği kazandım bende ama keşke bilgisayarı önce yazsaydım çok pişman oldum ben kazanamam diyodum 394 e düşmüş bilgisayar bende takmadan yazınca elektronik oldu neyse sorulara geçiyim
    1- ben ümraniye santral de oturuyorum evden gidip gelebilirmiyim
    2- elektronik müh hazırlık okurmuyum
    3- (eğer varsa)bölüm ing görünmüyodu nerden çıktı bu hazırlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: necsay

elektronik mühendisliği kazandım bende ama keşke bilgisayarı önce yazsaydım çok pişman oldum ben kazanamam diyodum 394 e düşmüş bilgisayar bende takmadan yazınca elektronik oldu neyse sorulara geçiyim
    1- ben ümraniye santral de oturuyorum evden gidip gelebilirmiyim
    2- elektronik müh hazırlık okurmuyum
    3- (eğer varsa)bölüm ing görünmüyodu nerden çıktı bu hazırlık

sınavı gecemezsen hazırlık okursun,
    ümraniyeden e5 yola cikarsan kolayca, evden okula gidip gelirsin.
    okul en az %30 ing egitimi verdiginden hazırlık zoraki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kel alaka bir sorum var. bu öğrenci formunu elle mi dolduracaz yoksa dolmuş bir şekilde çıktı mı alıcaz ?
  • KAYIT İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER
    1- Adayın mezun olduğu okuldan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli Mezuniyet Belgesi (Başarı Belgesi Mezuniyet Belgesi yerine kullanılamaz)
    2- Nüfus cüzdanının onaylı sureti
    3- Askerlik Durum Belgesi ( Askerlik çağına gelmiş Erkek Adaylar için ilgili Askerlik Şubesi’nden alınacak “ Bir Fakülte veya Yüksekokula Kaydolmasında Askerlikçe bir sakınca Olmadığına “ dair Belge)
    4- 12 adet vesikalık fotoğraf ( Fotoğraflar, son 6 ay içinde önden, başı ve boynu açık, sakalsız, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş, 4,5 X 6 cm. ebadında olmalıdır)
  • güncel arkadaşlar sorularınızı sorabilirsiniz.
  • GYTE eğitim olarak çoğu marka sayılan üniversiteden iyidir ama sosyal imkanları çok kısıtlıdır. Bu yüzden buraya gelecek arkadaşlar bunları bilerek gelsin. Elektronik mühendisliği ağırlıklı olarak haberleşme hocalarından oluştuğundan daha çok haberleşme üzerinde uzmanlaşabilirsiniz. Bu yüzden de ciddi derecede matematik gerektirir, matematik sevmiyorsanız sıkıntı yaratabilir. Bilgisayar mühendisliği olarak ta rahatlıkla yazılabilecek bir üniversitedir. Bölüm puanları olması gerekenden düşük olduğu için öğrenci seviyesi verilen eğitime göre yetersiz kalmaktadır.Eğitim olarak baz aldığı üniversiteler MIT, Stanford gibi yurt dışında kendini kanıtlamış üniversitelerdir. Bu yüzden çalışmadan geçmeniz çok zor. Piyasada marka değeri çok yüksek olmasa da okulda kendinizi iyi yetiştirirseniz mezun olmadan iş bulma şansınız yüksektir.
  • Konu günceldir arkadaşlar. Sorularınızı objektif bir biçimde yanıtlamaya çalışırım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.