Şimdi Ara

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TANITIM GÜNCEL 2016 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
9
Favori
21.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noktape

quote:

Orijinalden alıntı: eric northman

özel yurt mevcut mu? yani eğer kyk yurdu çıkmazsa bir özel yurt imkanı varmı? ve ben okulun bulunduğu civarın biraz tenha olduğunu duydum. gebze halkı nasıldır? gebze insanları yada gebze ortamı sorun yaratır mı bir öğrenciye?

KYK çıkmazsa eğer civarda cemaat yurtları var.

Gebze insanı hakkında pek iç açıcı konuşamayacağım. Halk genel olarak Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden fabrikalarda çalışmak için gelmiş daha şehir hayatına adapte olamamış insanlardan oluşuyor.

cevap için saol. cemaat yurdu düşünmüyorum. kocaeli'deki bir özel yurtta kalsak ulaşım çok sıkıntı olur mu? ya da istanbul'da? çevrede tutulabilecek uygun evler mevcut mu?

• eric northman kullanıcısına yanıt
    İlk yılı herhangi bi yerde geçirebilirsin kocaelinde kalırsan 45 dk sürer . İstanbul da o civar sürer arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

İlk yılı herhangi bi yerde geçirebilirsin kocaelinde kalırsan 45 dk sürer . İstanbul da o civar sürer arkadaşım

Peki ilk yıldan sonra kyk yurdu kesin çıkar mı? GYTE'ye yakın kocaeli'de bir özel yurt biliyormusun? Cevap verirsen kafam biraz olsun rahatlayacak. saolasın şimdiden.
  • eric northman kullanıcısına yanıt
    Kocaeli her türlü uzak istanbuldan gelmen daha kolay olur 17B nin güzergahında bi yurt bulursun ayrıca yedekleri takip et 400 e kadar geliyor zaten
  • Beni gyte tanıtımı yapıyoruz biri aramıştı ama ters zaman olduğu için katılamamıştım. Şimdi tekrar kayıtta arayın yardımcı olalım diye aradılar ama bana şüpeli geldi sizi de arayanlar oldu mu. Katıldıysanız amaç neymiş bunun. Bana çokta okulla alakalı gibi gelmedi. Bilgisi olan cevaplayabilirse sevinirim.

Bu arada kyk çıktı genel olarak tek kişiliklere mi çift kişiliklere mi yoğunluk oluyor. ben anca perşembe kayıt yaptırıp cumada sınava girmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmystery -- 2 Eylül 2013; 17:54:10 >
  • Evet beni de aradılar sonradan öğrendiğimize göre bu arkadaşların okulla alakası yokmuş,zaten ben de çok itibar etmemiştim amaçları yurtlarına öğrenci bulabilmek sanırım.İşte ben de kayıt yaptırdıktan sonra yurtlara gittim ben bir arkadaşımla kalacağım için hiç tek kişilik oda sormadım ama orda bizimle bekleyenler arasından da kimseye tek kişilk yurt vermediler
  • Eski öğrencilerden kalmaz tek kişilik oda
  • ben de o şekilde düşündüm :D bir de yurtta bizim okulun haricinde kayda gelen okullarda vardı acaba her okulu ayrı bir bloğa falan mı yerleştiriyolar bi bilgisi olan var mı bu konuda ?
  • Arkadaşlar merhaba. Bu ders programı hakkında sorularım var bilgisi olan pm atabilr mi. bölüm mimarlık.
  • arkadaşlar bu dönem için de sayfamız günceldir,istediğiniz her soruyu hem bu başlıkdan hem de özel olarak bana veya diğer arkadaşlarıma pm yoluyla sorabilirsiniz.
  • Bende bu üninin genetik bölümünü yazıcagım.Aklıma soru geldikçe buraya eklerim .
  • sizce elektronik mühendisliği bölümü nasıldır? Mezun olunca iş bulma olanakları nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boby.bloby

sizce elektronik mühendisliği bölümü nasıldır? Mezun olunca iş bulma olanakları nasıldır?

bu sorunun cevabını başka yerlerde bulabilirsin,çünkü meslek seçimine giriyor.Ancak sen elektronik mühendisliği mesleğini kafanda bitirip, gyte'de nasıldır diyorsan şöyle söyleyeyim.
    öncelikle akademik kadrosunu araştırabilirsin okulumuzun.Linkde mevcut.Diğer okullarla karşılaştırabilirsin.Tüm hocalarını ayrı ayrı google'da aratıp detaylı bilgi sahibi olabilirsin.http://www.gyte.edu.tr/kategori/350/12/akademik-kadro.aspx
    Birde şunu söyleyeyim elektronik mühendisliği demek matematik demek ve bunu gyte'de fazlasıyla hissediyorsun.Ve bu da bölümü zor kılmaya yetiyor.

Mezun olunca iş bulma konusuna gelince, iş buladabilirsin işssiz de kalabilirsin bu sana bağlı.Ama ben elektronik mühendisi olup iş bulmayan göremedim.Hayırlı tercihler dilerim sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaleli

quote:

sizce elektronik mühendisliği bölümü nasıldır? Mezun olunca iş bulma olanakları nasıldır?

bu sorunun cevabını başka yerlerde bulabilirsin,çünkü meslek seçimine giriyor.Ancak sen elektronik mühendisliği mesleğini kafanda bitirip, gyte'de nasıldır diyorsan şöyle söyleyeyim.
    öncelikle akademik kadrosunu araştırabilirsin okulumuzun.Linkde mevcut.Diğer okullarla karşılaştırabilirsin.Tüm hocalarını ayrı ayrı google'da aratıp detaylı bilgi sahibi olabilirsin.http://www.gyte.edu.tr/kategori/350/12/akademik-kadro.aspx
    Birde şunu söyleyeyim elektronik mühendisliği demek matematik demek ve bunu gyte'de fazlasıyla hissediyorsun.Ve bu da bölümü zor kılmaya yetiyor.

Mezun olunca iş bulma konusuna gelince, iş buladabilirsin işssiz de kalabilirsin bu sana bağlı.Ama ben elektronik mühendisi olup iş bulmayan göremedim.Hayırlı tercihler dilerim sana.

teşekkürler.
    peki iş bulma konusunda sakarya makinadan mezun olan mı yoksa gyte elektronikten mezun olan mı rahat iş bulabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boby.bloby -- 30 Haziran 2014; 16:56:34 >

• Güncel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakaleli

quote:

teşekkürler.
    peki iş bulma konusunda sakarya makinadan mezun olan mı yoksa gyte elektronikten mezun olan mı rahat iş bulabilir

farklı bölümler olduğu için cevap vermesi biraz garip olur fakat elektronik mühendisliği her zaman önde gelir.

• arkadaşlar aslında bilg. müh istiyordum sıralamam 68 bin zor ihtimal olduğundan elektronik mühendisliğini yazmayı düşünüyorum.elektrik elektronik mühendisliği ile elektronik mühendisliği arasındaki farklar ve iş olanakları nelerdir? bir arkadaş forumda gyte elektronikte okuyorum tavsiye etmiyorum demişti.bölümden memnun musunuz? sizce sakarya bilg mühendisliğini mi önce yazmalıyım yoksa gyte elektronik müh. mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netmonster -- 8 Temmuz 2014; 16:57:10 >
  • güncel
  • Arkadaşlar ben seneye sınava gireceğim ve gyte'yi sırf zorladıkları ve enstitü olduğu için düşünüyordum. Fakat teknik üniversiteye çevrildiğini öğrendim acaba eski eğitimi devam ediyor mu yoksa kötüleşti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi muh düşünüyorum. Gtu de okunur mu? Yurtlar nasıl yurt çıkmazsa ne yapacağım? Ve aylık ne kadar harcanır gtu de ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.