Şimdi Ara

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TANITIM GÜNCEL 2016 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
9
Favori
21.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıralamam 51 bin bilgisayar mühendisliği istiyorum. tutma ihtimali hakkında ve bölüm hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
  • Öncelikle merhaba okulunun eğitiminin yüzde 30 ingilizce olmasından dolayı aklıma 1-2 soru takıldı.
    1.Hazırlık sınıfında ingilizce eğitim nasıl? bir itü yada 9 eylülde yada özel bir üniversitede öğrenebileceğim kadar kendimde emek verirsem iyi derecede geliştirebilir miyim
    2.Dil benim için gerçekten önemli bu yüzden GYTE ile yüzde yüz ingilizce eğitim veren okul arasında ingilizce olarak ne kadar fark olacaktır?
    Birde okulun sportif faaliyetleri ne derece fakülteler arası spor müsabakaları yada üniversitenin bir basketbol futbol takımı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsesifadam -- 10 Temmuz 2013; 22:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obsesifadam

Öncelikle merhaba okulunun eğitiminin yüzde 30 ingilizce olmasından dolayı aklıma 1-2 soru takıldı.
    1.Hazırlık sınıfında ingilizce eğitim nasıl? bir itü yada 9 eylülde yada özel bir üniversitede öğrenebileceğim kadar kendimde emek verirsem iyi derecede geliştirebilir miyim
    2.Dil benim için gerçekten önemli bu yüzden GYTE ile yüzde yüz ingilizce eğitim veren okul arasında ingilizce olarak ne kadar fark olacaktır?
    Birde okulun sportif faaliyetleri ne derece fakülteler arası spor müsabakaları yada üniversitenin bir basketbol futbol takımı var mı?

Hazırlık eğitimi orta derece bir İngilizce kursunun verdiği eğitim kadardır. İş tamamen öğrencide bitiyor. Hazırlığı bitirip İngilizce konuşan da var sadece barajı geçip kurtuldum diyende var. Kısaca sana bağlı.

Bizim okul yüzde 30 İngilizce ile ders işliyor. Açıkcası dersler İngilizce olduğunda anlaşılmaz bir hal alıyor eğer İngilizcen çok iyi değilse.

Okulun sportif faaliyetine gelirse. Bu okulun profesyonel anlamda tek bir takımı var. O da kürek takımı. Fakülteler arası ne derece iyiyiz sorusuna gelirse. 'Google'a Gyte Kürek' yazman yeterli..

• Mimarlık bölümü hakkında bilgisi olan varmı?
  • Elektroniği nasıl?Sıralamam 55bin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı
  • Sonuçlar açıklandığına göre kazananlara hayırlı olsun.
  • Elektroniği kazanmışım.Hayırlısı olsun.
  • gyte yi kazananlar gecmis olsun

• arkadaşlar bende gyte de malzeme bilimi ve mühendisliği kazandım.Sanırım çayırova yerleşkesindeyiz.Yurt var mı,varsa imkanları nasıl,yurt çıkmama ihtimali ne kadar ?
  • merhaba ben gyte moleküler biyoloji ve genetik kazandım. %30 İngilizce ne olduğunu daha halen anlayamadım, bazı dersleri İngilizce bazıları Türkçe mi ya da hepsimi Türkçe işleniyor? hazırlık yeterlilik sınavı zor mu oluyor?
    bide yurt başvurusunda öncelikli genel yurt seçeneğini seçtim, bu şekilde yurt çıkar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmystery -- 30 Temmuz 2013; 23:30:32 >
  • darkmystery D kullanıcısına yanıt
    evet bazıları ingilizce bazıları türkçe

zaten tek yurt var o da yüksek ücretli aylık 153 tl artı bir de yurttan okula götüren servise vermen gereken 70 tl lik ücretle birlikte toplam 223 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubrahumes

arkadaşlar bende gyte de malzeme bilimi ve mühendisliği kazandım.Sanırım çayırova yerleşkesindeyiz.Yurt var mı,varsa imkanları nasıl,yurt çıkmama ihtimali ne kadar ?

Bölümün hayırlı olsun. Evet yurt var. Yükek ücretli kyk yurdu vardır. Yurt imkanları gayet iyidir. Çıkma ihtimali tamamen kredi yurtlar kurumu'nun belirlediği kritelere göredir o yüzden bir yüzdelik veremeyeceğim şu kadar şansın olur diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmystery

merhaba ben gyte moleküler biyoloji ve genetik kazandım. %30 İngilizce ne olduğunu daha halen anlayamadım, bazı dersleri İngilizce bazıları Türkçe mi ya da hepsimi Türkçe işleniyor? hazırlık yeterlilik sınavı zor mu oluyor?
    bide yurt başvurusunda öncelikli genel yurt seçeneğini seçtim, bu şekilde yurt çıkar mı acaba?

%30 İngilizce demek 7 dersin 2 si İngilizce demek. Eğer dersin hocası Türk ise hocayla konuşup dersi Türkçe anlattırabilirsiniz ama hoca yabancı ise o ders baştan sonra İngilizce olarak işlenir.
  • Cevap için teşekkürler
    Peki 70 tl servis dışında ulasim varmı , dolmus belediye otobüsü gibi
    Bide merak ettim servis günün bi sabah bi aksam mi sefer yapıyor yoksa belli saatlerde sürekli yurt okul arasında gidip geliyor mu?
    Şimdiden Teşekkürler

• kyk çıkmazsa özel yurt varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric northman -- 14 Ağustos 2013; 17:05:16 >
  • özel yurt mevcut mu? yani eğer kyk yurdu çıkmazsa bir özel yurt imkanı varmı? ve ben okulun bulunduğu civarın biraz tenha olduğunu duydum. gebze halkı nasıldır? gebze insanları yada gebze ortamı sorun yaratır mı bir öğrenciye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric northman

özel yurt mevcut mu? yani eğer kyk yurdu çıkmazsa bir özel yurt imkanı varmı? ve ben okulun bulunduğu civarın biraz tenha olduğunu duydum. gebze halkı nasıldır? gebze insanları yada gebze ortamı sorun yaratır mı bir öğrenciye?

KYK çıkmazsa eğer civarda cemaat yurtları var.

Gebze insanı hakkında pek iç açıcı konuşamayacağım. Halk genel olarak Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden fabrikalarda çalışmak için gelmiş daha şehir hayatına adapte olamamış insanlardan oluşuyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.