Şimdi Ara

geç açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, sony vaio vpcea4s1e model bilgisayarım var ve alalı henüz 6 ay olmasına rağmen çok yavaş açılıyor. en az 5 dakika bilgisayarın kendine gelmesini bekliyorum tarayıcıyı açması da bir o kadar sürüyor. tarayıcı açıldıktan sonra ise gayet hızlı canavar gibi çalışıyor. şu ana kadar da bilgisayara yüklediğim en ağır program Sims 3. virüs olabileceğini düşündüm ama hem avastla hem mcafee ile tarattım virüs bulmadı. teknik konulardan pek anlamam şimdiden teşekkürler. not:bilgisayar günde 5-6 saat çalışıyor.

• önbellek dolu olabilir.öncelikle cclaner dosya temizleyici kurun temizleyin daha sonra başlat arama çubuğuna msconfig yazın açılan pencerede başlatma bölümündeki bütün programları kaldırın yeniden başlatın.windows güncellemeleri ni düzgün yapıyorsunuzdur heralde sistem güncel olması açısından ekran kartınıda güncelleyin sony gereksiz programları var onlarıda kaldırsanız iyi olurdu ama sürücüleride silebilirsiniz onun için karıştırmayın.birde hw monitör kurup sıcaklıkları ölçermisin.
  • dediğiniz ne varsa yaptım yeniden başlattım yine aynı 5-6 dakikada anca açıldı. hw monitor kurdum ve pek anlamadığım için ekran görüntüsü aldım umarım sorun yoktur teşekkürler.

geç açılma sorunu
  • sıcaklıklar gayet normal.tarayıcı sayfası açılırken geç açılıyor diyorsunuz bu bütün tarayıcılarda aynı mı? bilgisayarın açılması okadar sürmemesi gerekir arkadaşımda aynı işlemciye sahip modeli var onda da 3dk kadar bir sürede açılıyordu bu işlemleri yaptıktan sonra 1dk süreye kadar geriledi.birde görev çubuğuna sağ tıklayıp göev yöneticisinden işlemcinin kullanılıp kullanılmadığına bakın uygulamalar bölümünde aktif programlar varmı performans nasıl
  • Merhaba

Ürünü tekrardan kurunuz bence en sağlıklısı o olur ondan sonra bazı programlar kaldırılıp açılışta açılan programlar kaptılarak halledilebilir.
  • Bilgisayarınızın geç açılması binlerce nedene bağlı olabilir.

Öncelikle msconfig'ten başlangıçta açılması gerekmeyen programları temizleyebilirsiniz.

Masaüstünüzü daima temiz tutun. Çok karışık bir masaüstü hazırlanmayı geçiktirir.

Yukardada belirtildiği gibi CCleaner ile kayıt defterindeki gereksiz dll ve boşlukları temizlemeni öneririm.

Antivirüs programları (Kasper,Norton,ESED) gibi makineyi çok zorlarlar en az zorlayan ama onlar kadar fayda sağlamayan avira antivir personal kurmanı tavsiye ederim.

Saygılar.
  • bencede ürünü tekrar kur ve güncelleştirmeleri yükle neete de chormedan gir aynı sorunda bende de vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürünü tekrar kurmak derken format mı? anlatın lütfen cahilim üstat :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.