Şimdi Ara

Geç algılama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu bir hevesle dün aldım ama keyfini süremedim. Sadece online maçlarda 2-3 saniyelik bir geç algılama sorunu var. Forumlarda araştırdım bu doğaldır deniliyor da. Böyle oyundan ne zevk alınır anlayamadım. Adam rahatlıkla defansı ipe diziyor. Görüyorum müdahale edemiyorum... Çok saçma bir şey eğer bunun çözümü yoksa aldığım gibi satarım..

Çözümü bilen var mı ?

• PES'in kabuslarından biri... YouTube'da Türkçe Spiker kanalında bile adam tabiri caizse oynayamıyor lagdan... En az 2 saniyelik gecikme var dediğin gibi. Sat derim. Bu sefer FIFA'ya şans ver. Serverları daha kaliteli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

PES'in kabuslarından biri... YouTube'da Türkçe Spiker kanalında bile adam tabiri caizse oynayamıyor lagdan... En az 2 saniyelik gecikme var dediğin gibi. Sat derim. Bu sefer FIFA'ya şans ver. Serverları daha kaliteli.

ben zaten 2 yıldır ultimate oynuyordum, bunun sistemini beğenmedim. Ancak oyun olarak güzel ve fiyatı da uygundu.
  • aynı sorun bende de var dün aksam aldım oyunu yanlız karıdaki adam bu lagdan etkilenmiyor gibi catır catır oynuyor anlayabilmiş değilim, aştın mı bu sorunu yoksa refund edeceğim steam üzerinden.

@ozkankrdrl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.