Şimdi Ara

Gece 2 Sabah 8 kotadan yememe olayı mobil internet için geçerli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. bulunduğum yere altyapı sorunu nedeniyle adsl çektiremiyorum. Yanımızda 2 tane telefon direği olmasına rağmen turkcell superonline'dan yaptığım adsl başvurusu şebeke olmaması talbeiyle reddedildi. Sokakta herkeste internet var bu arada. Müşteri hizmetlerinden ankastre kutuda boş port yoktur telekom ile görüşeceksiniz dediler. Gidip talepte bulunduk. Telekom uzun sürer dedi. Şimdilik avea üzerinden yeni çıkan şu tarifeden aldım.http://www.avea.com.tr/web/paketler/hizlisinirsiz2gbinternetpaketi 2 GB AKK var. Ondan sonra hız 128 kbps olacakmış. Bu devirde bu hız 512 kbit yapsalar ölürler sanki. Dediğim gibi şimdi benim kotadan yiyecek mi yemeyecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkcell in bazı paketlerinde var özellikle 50 ve üstü gb olanlarda üst hız sınırı 300mbps ve 2-8 de aln ye girmiş olsan bile geri çıkıyor

2gb a kadar 43 mbps (mümkün ise) sonra sınırsız 128kbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 27 Temmuz 2017; 4:16:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Türkcell in bazı paketlerinde var özellikle 50 ve üstü gb olanlarda üst hız sınırı 300mbps ve 2-8 de aln ye girmiş olsan bile geri çıkıyor

2gb a kadar 43 mbps (mümkün ise) sonra sınırsız 128kbps

Kotadan yiyecek yani mobil internet için geçerli değil?

• Hobaa Gece 2 ile sabah 8 arası yaptığım kullanımlar kotadan gitmemiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.