Bu şerefli görevi ailen sana vererek seni yüceltmek , onurlandırmak istemiş. Sen nasıl kalkacam diyon. Yazık
quote:
Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot
Bu şerefli görevi ailen sana vererek seni yüceltmek , onurlandırmak istemiş. Sen nasıl kalkacam diyon. Yazık
Yatmadan önce ayarlayıp hiç kalkmasan daha iyi değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: RenkPC
sabah kalkınca alsan ne degişecek?
quote:
Orijinalden alıntı: Hols
sabah kalkınca alsan ne degişecek?
Beyler adamlar çok zeki.
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
Beyler adamlar çok zeki.
Alıntıları Göster
Aferim genç.
quote:
Orijinalden alıntı: insan.
quote:
Alıntıları Göster
gece 4 e kur çalar saatini..ama eski saate goremi kuracan yeni saate goremi onu biraz dusun :)
quote:
Orijinalden alıntı: sevemem1985
gece 4 e kur çalar saatini..ama eski saate goremi kuracan yeni saate goremi onu biraz dusun :)
Alıntıları Göster
Şimdi Alsan Ne Değişçek?
quote:
Orijinalden alıntı: sevemem1985
Alıntıları Göster
Saatlerini geri alma işlemini tam dörtte yapmazsan 1 yıl boyunca 1 saat ileriden gitmek zorundasın.
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
Saatlerini geri alma işlemini tam dörtte yapmazsan 1 yıl boyunca 1 saat ileriden gitmek zorundasın.
Alıntıları Göster
şimdiden aldım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Freut Mich
şimdiden aldım
Alıntıları Göster
Harbi ya saati şimdi geri alırsak değişen ne oluyor? İlla saat 4 de mi almak gerek geriye?
quote:
Orijinalden alıntı: »LosTSouL«
Harbi ya saati şimdi geri alırsak değişen ne oluyor? İlla saat 4 de mi almak gerek geriye?
Alıntıları Göster
adam aynştayz valla
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Basyon
adam aynştayz valla
Alıntıları Göster
Birisi açıklasın ya, merak ettim. Uyumadan önce yani şimdi geriye alırsak saati ne farkı var?
quote:
Birisi açıklasın ya, merak ettim. Uyumadan önce yani şimdi geriye alırsak saati ne farkı var?
Alıntıları Göster
ya küçük aynştaynlar şimdi alın fark etmez.zaten telefonlar pcler otomatikmen alıyolar kendilerini geri
quote:
O saat uygulaması senin için yapılmıyor. Sabaha kadar çalışan şirketler,fabrikalar var onlar için enerji tasarrufu yoksa sana yansımaz
quote:
olmuyor ozaman tam guneş doğmadan 1 saat 23dk once alman lazım eksen eğikliğiyle alakalı eger şimdi geri alırsan sabah saat ileri gitmiyor geçen yıl denemıştım
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Aferim genç.
yerelması?
altyazı editörü yazmasa müdahale etmem de, aferin olacak o.
quote:
Orijinalden alıntı: Hols
quote:
olmuyor ozaman tam guneş doğmadan 1 saat 23dk once alman lazım eksen eğikliğiyle alakalı eger şimdi geri alırsan sabah saat ileri gitmiyor geçen yıl denemıştım