Şimdi Ara

Gece araç kullanmak, miyop ve astigmat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
11.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kıng365

Okumakta problem yok hocam. Ama dediğim gibi görüşüm zayif, nasil anlatsam şimdi. Yoldaki bir seti az görüyorum gibi yada yolda bir taş filan olsa gündüz gibi değil. Gündüz zerre problem yok
    Eskisine göre tabii ki fark olacaktır.Gözlüğünüzün temiz olduğuna çok dikkat edin.Eğer devam ederse gece körlüğü olabilir.Göz tansiyonunuza baktırın.A vitamini eksikliğinden de olabilir gece körlüğü.
  • Adresiniz yakınsa yarın gösterin isterseniz.
  • drknl35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Dikkate alacağım, gözlüğümü çok iyi bakıp, kolluyorum. Bu akşam arkadaşımla bir deneme yaptim. Uzaktaki bir satılık ilanı okumaya çalıştık. Onun gözleri maşallah, ben numarayı gözlüğümle okuyamadım. Tekrardan göz doktoruna gidip A vitaminine dikkat edeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıng365

Teşekkür ederim hocam. Dikkate alacağım, gözlüğümü çok iyi bakıp, kolluyorum. Bu akşam arkadaşımla bir deneme yaptim. Uzaktaki bir satılık ilanı okumaya çalıştık. Onun gözleri maşallah, ben numarayı gözlüğümle okuyamadım. Tekrardan göz doktoruna gidip A vitaminine dikkat edeceğim.
    Rica ederim. Başka sorunuz olursa veya probleminiz çözülmez ise özelden sorabilirsiniz.
  • Beyaz ampullu ve fari ayarsız soysuzlara denk gelmezsen bir de sis yakan serefsizleri saymazsan gece sürüş gayet keyiflidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim miyop 1,25e 1,75 astigmatta 0,30 Bi göz diğer gözüde tam bilmiyorum gözlüğün camı mavi ışık filtreli araba kullanmayı geçersek gece görüşünde çok şükür Bi sıkıntım olmadı araba kullanmayı neden geçiyorum çünkü dangalak beyaz ampullü ayarsız farlı birine denk gelirsen en sağlam gözde bile sıkıntı çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende astigmat yok ama miyop var. böyle bir sıkıntıyı ne gözlükle ne de lensle yaşamıyorum. çok nadir gözlük kullandığım için ara ara gördüğüm yeri seçemediğim oluyor ama sizin probleminiz gibi değil.

doktorumun bana söylediği gece göz derecesi zaten büyüyormuş, yani 1.75 miyopsunuz diyelim, 1.75 gözlük kullanıyorsunuz. gece gündüz kadar net göremezsiniz, gece gözleriniz daha ileri derecede bir gözlüğe ihtiyaç duyar demişti. bende bunu hissediyorum.

astigmatım olmadığı için bilmiyorum, görmeniz astigmatla ilgili olabilir. arkadaşlar toric lens önermiş, toric lens kullanan bir arkadaşım var. böyle sıkıntı yaşamıyordu belki iş yapabilir. gerçi oda 2 gün önce gözlerini çizdirdi, şimdilik göremiyor. lens kullanmaktan bıktım dedi.

doktorunuza danışın tekrar, isterseniz lens deneyin. 2009dan beri lens kullanıyorum memnunum şahsen. düzgün kullanmak lazım tabi. çok güzel birşey ama bilinçli kullanmak şart.

• Bende de astigmat ve miyop var. 2.25 astigmat. 85 aks..

Gözlük hiç çıkmıyor gözümden haliyle. Güneş gözlüğüm de bu numaradan. Güneş gözlüğünü sakın çok bombeli yaptırmayın. astigmatta görüntü bozuluyor. Düz olsun olabildiğince.

Ben gece sorun YAŞAMIYORUM. Sizin gözlükçülerde mi sıkıntı var acaba?

Gece ışıklar dağılmıyor. uzun yol yapabiliyorum. Ki benim gözle ışığa baya hassas. Güneş sevmiyorum anlayacağınız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.