Şimdi Ara

Gece çekimi en iyi olan telefon ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Iphone 6 plus kullanıcısıyım ve telefonumun gece,düşük ışıklı,akşam üzeri çekilmiş fotoğraf çekimlerinden (özellikle ön kamerası) hiç memnun değilim. Sırf bu yüzden ve Apple'ın yeni dönemde sevmediğim politikalarından dolayı telefonumu değiştirmeyi planlıyorum..

Planlarım arasında Note 7 mevcuttu ama yanma sorunu yüzünden onarılıp,yeniden tekrar satışa sunulması biraz düşündürüyor,ayrıca Note 5 in de neredeyse aynı özelliklere sahip olmasını gördüğümden dolayı biraz şüpheliyim (resmen tek fark suda çekim olayı ve focus özelliğindeki güncelleme)

Sizlerinde deneyimlerine ve bilgilerine dayanarak soruyorum.. Sizce gece,akşam,düşük ışıklı ortamlarda fotoğraf kalitesi en iyi olan telefon hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 5 Ekim 2016; 23:10:08 >

• Gece için note 7 mantıklı hocam, bildiğim kadarıyla en iyisi bu şuanda. Ay sonunda yeni seriler piyasada oturmuş olur. Samsung tekrar sıkıntılı cihaz piyasaya sürmez bu saatten sonra, ikinci kez sıkıntılı olursa ürünleri, bi daha kolay kolay telefon satıcak insan bulamaz. Bu riski almazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 plus alabiliyorsanız muhtemelen sıkıntı çekmezsiniz. Henüz ortaya çıkmadığı için teknik verilere bakarak muhtemelen dedim.
    Bu arada 6s plus da övgü alıyor bu konuda. Samsungun fiyat politikasından dolayı yeni çıkan samsungları pek tavsiye etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mBenJi kullanıcısına yanıt
    mvpeko kullanıcısına yanıt
    @mBenji Ama Note 7 vs Note 5 Karşılaştırma videolarına baktım.. Note 7 tek arıtısı Su altında çekim,dış etkenlere karşı (toz,kum vs.) daha korunaklı ve focus özelliği çok az daha iyi .. Sırf bu özellikleri içinde ekstra daha fazla para vermeye ve risk almaya gerek varmı bilemedim,kararsız kaldım ..

@mvpeko Apple almayı açıkcası planlamıyorum ve biliyorumki 7 plus fiyatları inanılmaz yüksek olucak ve okadarda yukarı çıkmayı hiç düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Arkadaşlar merhabalar,

Ben Iphone 6 plus kullanıcısıyım ve telefonumun gece,düşük ışıklı,akşam üzeri çekilmiş fotoğraf çekimlerinden (özellikle ön kamerası) hiç memnun değilim. Sırf bu yüzden ve Apple'ın yeni dönemde sevmediğim politikalarından dolayı telefonumu değiştirmeyi planlıyorum..

Planlarım arasında Note 7 mevcuttu ama yanma sorunu yüzünden onarılıp,yeniden tekrar satışa sunulması biraz düşündürüyor,ayrıca Note 5 in de neredeyse aynı özelliklere sahip olmasını gördüğümden dolayı biraz şüpheliyim (resmen tek fark suda çekim olayı ve focus özelliğindeki güncelleme)

Sizlerinde deneyimlerine ve bilgilerine dayanarak soruyorum.. Sizce gece,akşam,düşük ışıklı ortamlarda fotoğraf kalitesi en iyi olan telefon hangisi ?

Hocam note7 de sorunlar var deniliyor ne kadar doğru bilemem Göremediğim için ama, çekim için alınacaksa dediğiniz gibi note5 kamera özellikleri iyi telefon.iphone lardada bu arada patlamayla biliniyor doğruluk konusunda hiç bir fikrim yok kullanmadığım için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 6 Ekim 2016; 20:34:15 >

• Büyük ihtimal Note 5 alıcam arkadaşlar sanırım.

Çünkü Su altında fotoğraf çekmesi,20 fps daha hızlı video çekmesi dışında Galaxy Note 7 de 1200-1000 tl fazla para vermeye değecek birşey olduğunu düşünmüyorum (benim beklentilerim doğrultusunda) .
    Birçok test,karşılaştırma videosu izledim şu 2 gündür,Youtube yorumlarında bile insanlar şaşkınlıkla belirtmişler nasıl Note 5 sanki ''bizemi öyle geliyor yoksa dahamı iyi çekim yapıyor'' gibisinden .

Şuan sadece biran önce gidip alsam mı,yoksa birazcık daha beklesem Note 7 tekrardan piyasaya geldiğinde de bi gidip baksam,hem belki Note 5 fiyatıda düşermi diye ikilemdeyim =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 6 Ekim 2016; 21:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Büyük ihtimal Note 5 alıcam arkadaşlar sanırım.

Çünkü Su altında fotoğraf çekmesi,20 fps daha hızlı video çekmesi dışında Galaxy Note 7 de 1200-1000 tl fazla para vermeye değecek birşey olduğunu düşünmüyorum (benim beklentilerim doğrultusunda) .
    Birçok test,karşılaştırma videosu izledim şu 2 gündür,Youtube yorumlarında bile insanlar şaşkınlıkla belirtmişler nasıl Note 5 daha iyi oluyor böyle gibisinden falan.

Şuan sadece biran önce gidip alsam mı,yoksa birazcık daha beklesem Note 7 tekrardan piyasaya geldiğinde de bi gidip baksam,hem belki Note 5 fiyatıda düşermi diye ikilemdeyim =)

Hocam telefonu özelliklerine göre alacaksanız tabi note7 ama sorunlar var deniliyor.Note5 te ise özellikleri Fiyatına göre uygun bir telefon sorun falan çıkmaz.Ama riske girip note7 alacaksanız karar sizin.

• Note 7 almayın. Yeni serilerde de patlama sorunları var. Sakın bulaşmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symbianist

Note 7 almayın. Yeni serilerde de patlama sorunları var. Sakın bulaşmayın.

Haklısınız hocam söylentiler halen dolaşıyor.

• Evet Note 7 de yaşanan problem sanırım devam ediyor.. O yüzden şuan Note serisini rafa kaldırıyorum..

Başka önerileriniz varsa öğrenmek isterim arkadaşlar .. LG G5 te güzel gözükmüyor değil gerçekten (kamera açısından) .. ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.