Şimdi Ara

Gece gece keyfinizi ve huzurunuzu kaçırıyım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uyku tutmayınca telefonu karıştırayım dedim. Şimdi bi sigara yakmaya gidiyorum acı acı. Direk fotoğrafla başlıyorum. Fotoğraf içeriğinde zaten açıklama var

Bu neyin kuyruğuydu peki? Ertesi gün ne olacaktı?

Sadece 40 krş... şimdi tam tersi olsa 40 krş indirim olsa sevinir miyiz? hayır. Peki 4₺ indirim olsa sevinir miyiz? Kesinlikle hayır. 10₺ indirim olsa? Ben yine de sevinmezdim.

Değil 40 krş, 40₺ nin bile pul olduğu bir geceden saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Ağustos 2023; 2:9:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yayinda ve yapimda emegi olan siyasetçi seçmen kim varsa hepsinin burnundan fitil fitil gelsin bir kişinin inadı yüzünden ülke 50 yıl geriye gitti yazıklar olsun ulan ceske bi ülke kapılarını açsada kaçıp gitsek bu troller birbirlerini yeseler burda

• Benzin hala Avrupa'ya göre çok uygun . Ayrıca İstanbul'da trafikte hiç eksilme olmadı. Kimsenin keyfi yada huzurunun kaçtığını sanmıyorum . Bu halk gayette zengin yollar Mercedes BMW dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Ben gayet hissedilir şekilde görüyorum. 1 ay önce E5 güzergahımda 40-50 km ile ilerlerken şuan 80-90 ile ilerliyorum.

• Trafikte bir miktar azalma olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Benzin hala Avrupa'ya göre çok uygun . Ayrıca İstanbul'da trafikte hiç eksilme olmadı. Kimsenin keyfi yada huzurunun kaçtığını sanmıyorum . Bu halk gayette zengin yollar Mercedes BMW dolu

aynen kanka hatta su yerine de benzin iciyorsunuz demi, kiskancliktan catliyoruz ama iste kurulu duzen ne yaparsin...

alim gucu diye bir sey duydun mu hic?

• OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Alım gücü yerlerde hocam. Valla bende görüşmem veya gitmem gereken bi yer varsa arabayı kullanıyorum onun harici artık ev ve evin civarlarındaki kafelerdeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yollar çok kalabalık, kaç para olursa olsun millet biniyor, demek ki alım gücü değişmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Mouseson eski dostum, çok güzel özetlemişsin..para var huzur var..2 baba zam daha gelse yollar iyice boşalır, daha da rahat süreriz..Tek günler merso, çift günler BMW ile çıkıyorum..memnunuz şükür şahlanıyoruz ..sıkı tutun..

• Herkes ağlıyor ama trafikte gram azalma yok.

• celal_55 C kullanıcısına yanıt

millet rahatina duskun, yemeginden keser benzininden kesmez.

• Doğru trafiğin %80'ini boş beleş gezenlerden oluşuyor. Esnafmış, memurmuş, öğrenciymiş, lojistikmiş hak getire. Belki yılda bir kere denk gelirsiniz.

• ver mehteri

• Brent petrol 2008' de 165 dolara çıkmış. O günlerde böyle bir memnuyetsizlik var mıydı hatırlamıyorum. Demek oluyor ki bizim alım gücümüz düşmüş o günden bugüne..

• "Alma abi, alma!"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.