< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Ağustos 2023; 2:9:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Ağustos 2023; 2:9:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yayinda ve yapimda emegi olan siyasetçi seçmen kim varsa hepsinin burnundan fitil fitil gelsin bir kişinin inadı yüzünden ülke 50 yıl geriye gitti yazıklar olsun ulan ceske bi ülke kapılarını açsada kaçıp gitsek bu troller birbirlerini yeseler burda
|
Benzin hala Avrupa'ya göre çok uygun . Ayrıca İstanbul'da trafikte hiç eksilme olmadı. Kimsenin keyfi yada huzurunun kaçtığını sanmıyorum . Bu halk gayette zengin yollar Mercedes BMW dolu
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben gayet hissedilir şekilde görüyorum. 1 ay önce E5 güzergahımda 40-50 km ile ilerlerken şuan 80-90 ile ilerliyorum. |
Trafikte bir miktar azalma olduğunu düşünüyorum. |
aynen kanka hatta su yerine de benzin iciyorsunuz demi, kiskancliktan catliyoruz ama iste kurulu duzen ne yaparsin... alim gucu diye bir sey duydun mu hic? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mouseson eski dostum, çok güzel özetlemişsin..para var huzur var..2 baba zam daha gelse yollar iyice boşalır, daha da rahat süreriz..Tek günler merso, çift günler BMW ile çıkıyorum..memnunuz şükür şahlanıyoruz ..sıkı tutun.. |
Herkes ağlıyor ama trafikte gram azalma yok. |
millet rahatina duskun, yemeginden keser benzininden kesmez. |
ver mehteri |