Şimdi Ara

Gece Gece Sıcak Sıcak Itemlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

satıcam rmahta ne kadardır sizce fiyatları?

• En üstteki o kadar da iyi değilmiş gibi geldi bana. Belt için dex ve all res statlarına göre arama yap. Bot içinse dex movement speed ve yine all res için. Fiyatları kendin belirlersin zaten ondan sonra.
    Ek: Bot için dexi sabit tutup diğerleriyle tek tek magic findı değiştirerek de fiyatları kontrol edebilirsin. Ben bana göre en önemli gelen 3 statı söyledim başta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 23 Haziran 2012; 9:04:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

En üstteki o kadar da iyi değilmiş gibi geldi bana. Belt için dex ve all res statlarına göre arama yap. Bot içinse dex movement speed ve yine all res için. Fiyatları kendin belirlersin zaten ondan sonra.
    Ek: Bot için dexi sabit tutup diğerleriyle tek tek magic findı değiştirerek de fiyatları kontrol edebilirsin. Ben bana göre en önemli gelen 3 statı söyledim başta.

rmah ta yok benzerleri malesef
  • O botda biraz daha dex ve birazda vit olsa varya, üff.Belt'in RMAH'da gideceğini sanmıyorum.Claw gider ama ne kadara gider bilmiyorum.10-15€ civarıdır muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

O botda biraz daha dex ve birazda vit olsa varya, üff.Belt'in RMAH'da gideceğini sanmıyorum.Claw gider ama ne kadara gider bilmiyorum.10-15€ civarıdır muhtemelen.

bot ne kadardır peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

quote:

O botda biraz daha dex ve birazda vit olsa varya, üff.Belt'in RMAH'da gideceğini sanmıyorum.Claw gider ama ne kadara gider bilmiyorum.10-15€ civarıdır muhtemelen.

bot ne kadardır peki?

Monktan anlamam ama bot çok cazip gibi duruyor. 80 all rez, 90 dex, bir botta bence olmazsa olmaz mov speed, mf, e daha ne olsun. Tamam dex az olabilir ama bu kadar şeyden sonra bir itemda birde 200 dex olması zor bence. Güzel itemlar hayırlı satışlar diliyorum

• item satma/alma konusu var halihazırda bölümde, gereksiz başlık açmayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kötü Şeyler

item satma/alma konusu var halihazırda bölümde, gereksiz başlık açmayalım

itemi forumdan birine satmicam zaten rmahta satıcam fiyat sordum
  • quote:

quote:

bot ne kadardır peki?

Hocam eğer Cold res giten bi Monk çıkarsa 15€ filan edebilir ama çıkmazsa 5€ filan diye düşünüyorum.Sen 10-15 arası birşeye koy bakalım, belki alan bulunur.

• quote:

quote:

quote:

bot ne kadardır peki?

Hocam eğer Cold res giten bi Monk çıkarsa 15€ filan edebilir ama çıkmazsa 5€ filan diye düşünüyorum.Sen 10-15 arası birşeye koy bakalım, belki alan bulunur.

Teşekkür ettim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bot 5m eder bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m for messi

Bot 5m eder bence.

euro cinsinden ne kadar eder peki sizce?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m for messi

Bot 5m eder bence.

euro cinsinden ne kadar eder peki sizce?

1m 3-5 lira dersek 20-25 liraya denk gelen euro kaç euro oluyorsa o kadardan koy diyorum ben düz mantık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.