Şimdi Ara

Gece Mezarlıkta kalabilir misiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
3
Favori
13.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Agronak gro-Malog

Ortada iddaa varsa hertürlü mezarda kalırım. Gözümün görmediği hiçbir şeyden korkmam.

bunu, bunu alın dışarı...
  • karanlıkta oturan varsa ışıkları yaksın her an arkasında belirebilir

Gece Mezarlıkta kalabilir misiniz ?
  • Öyle adamlar varki mezarligin dibinde siselerin diplerine vuruyorlar siz neyden bahs ediyorsunuz bilader ya...
  •  Gece Mezarlıkta kalabilir misiniz ?
  • Ölüden niye korkacan biradar,canlı insandan korkacaksın bu dünyada
  • kimse korkarım demiyor ama pek inandırıcı değil tabi bu
  • Biraz daha ufak yaşlardayken evden kaçıp kalmışlığım olmuştu ama şu an yer mi ? Yok be yemez.
  • Kalamam belki de mezarlık olmasıyla hiçbir olmasıyla yani. hatta mezarlık olması diğer yerlere göre olumlu bir şey.
  • quote:

Ortada iddaa varsa hertürlü mezarda kalırım. Gözümün görmediği hiçbir şeyden korkmam.

Görmediğin şeyin ne olduğunu nasıl biliyorsun da korkmuyorsun? İnsanoğlu en çok görmediği/bilmediği şeyden korkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty

Sorgu sual melekleri en fazla bi ziyaret eder. Hesabı öder sabah eve geri dönersin. Tabi hesabı ödeyebilirsen, zira hesabı ödemeden geri dönen yok

Hesabı ödeyip de geri dönen yok.
  • 1 trilyon verirsen kalırım.
  • İddaya gerek yok yanıma kafa birini ve semaver verin sabaha kadar çay sigara sohbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Görmediğin şeyin ne olduğunu nasıl biliyorsun da korkmuyorsun? İnsanoğlu en çok görmediği/bilmediği şeyden korkar.

Bana zarar veremiyeceğini bildiğim bir şeyden neden korkayım ?
  • ya bilader yine gece gece açtınız şöyle konuyu tırstım
  • Yazın memlekete gittiğimde (bildiğiniz köy) arkadaşlarla takılacak bir yer olmadığı için köy mezarlığının ordaki musalla taşının orada oturup her türlü konu hakkında sohbet ederdik geç saatlere kadar

Bu alışkanlık hep devam etti, ta ki bir gün tarifi mümkün olmayan bir şey görmemize kadar. Yaşım o zaman 21'di, o yaşta beni o kadar korkutacak bir şey olduğunu düşünmezdim..
  • Abi mezarlıktayken birşey hareket etse altıma ederim gece gece bu konu açılır mı lan tırstım valla
  • yusuf yusuf.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Yazın memlekete gittiğimde (bildiğiniz köy) arkadaşlarla takılacak bir yer olmadığı için köy mezarlığının ordaki musalla taşının orada oturup her türlü konu hakkında sohbet ederdik geç saatlere kadar

Bu alışkanlık hep devam etti, ta ki bir gün tarifi mümkün olmayan bir şey görmemize kadar. Yaşım o zaman 21'di, o yaşta beni o kadar korkutacak bir şey olduğunu düşünmezdim..

ne gördün kardeş bende merak ettim şimdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Yazın memlekete gittiğimde (bildiğiniz köy) arkadaşlarla takılacak bir yer olmadığı için köy mezarlığının ordaki musalla taşının orada oturup her türlü konu hakkında sohbet ederdik geç saatlere kadar

ne gördün kardeş bende merak ettim şimdi ?

Valla hocam tarif edebilsem, hani ben hayal görmüş olsam arkadaş da gördü ve ikimiz de kaçtık Klişe olacak biliyorum ama, beyaz hareket eden yürüyen bir varlık..

• yok olmaz yemez ama camide rahat rahat uyurum avluda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.