Şimdi Ara

Gece Mezarlıkta kalabilir misiniz ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
13.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • poşeti suratıma geçirir selamın aleyküm der bi köşeye yatarım arkadaş miss
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Yazın memlekete gittiğimde (bildiğiniz köy) arkadaşlarla takılacak bir yer olmadığı için köy mezarlığının ordaki musalla taşının orada oturup her türlü konu hakkında sohbet ederdik geç saatlere kadar

Bu alışkanlık hep devam etti, ta ki bir gün tarifi mümkün olmayan bir şey görmemize kadar. Yaşım o zaman 21'di, o yaşta beni o kadar korkutacak bir şey olduğunu düşünmezdim..

ne gördün kardeş bende merak ettim şimdi ?

Valla hocam tarif edebilsem, hani ben hayal görmüş olsam arkadaş da gördü ve ikimiz de kaçtık Klişe olacak biliyorum ama, beyaz hareket eden yürüyen bir varlık..

Ak sakallı dededir o.

Sakal falan görmedim hatta yüz sima benzeri bir şey de görmedim ama hadi öyle olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shadow

Evet arkadaşlar konu ısınmış iyice şimdide soğutma vakti. Biryerden okuduğum ve aklımda kalanları yazacağım şimdi.

Köyün birinde her zamanki gibi bir akşam millet kahvede konuşuyorlarmış. Konu dönüp dolaşmış köyün tepesindeki mezarlığa gelmiş. Herkes başlamış bu saatte mezarlığın ne kadar korkutucu olduğu hakkında.Birbirlerine mezarlıklar hakkında korkunç şeyler anlatıyorlarmış.Aralarından biri söylenenlerin aksini ispatlamak için ben bu gece mezarlığa gidip oraya bir kazık çakacağım göreceksiniz hiçbirşey olmıyacak der. Adama yok yapamazsın falan derken bizim eleman iyice gaza gelir ve o gece gitmeye karar verir. Kahveden bu adamı gecenin bir vakti uğurlarlar ve adam tek başına mezarlığa doğru yol alır. Mezarlığa vardığında ilk başlar cool olarak takılan eleman mezarlığa geldiğinde bir ürperti hisseder. Aldırmadan devam etmek ister ama birşeyler aklını çelmeye çalışmaktadır. En sonunda kendine gelince kazığı mezarlığın ortasında biryere çakmaya başlar.Adam kazığa tokmakla her vurduğunda daha çok ürperti hisseder içinde.Adam dayanılmaz bir baskı hissetmektedir içinde nihayet kazığı dibine kadar çakmıştır. En sonunda rahatlayıp tam gidecekken birden hareket edemediğini farkeder.Gitmek ister ama gidemez birşey onu tutuyordur.Adam basbas bağırır imdat diye ama birşey onu tutup gitmesini engeller.Adam ne yapacağını şaşırır. Sabah köylüler kazığı kontrol etmeye geldiğinde birde ne görsün bizim eleman yüzü bembeyaz tırnaklarında toprak yerde ölü yatıyor. Hemen yanına gitmişler adamı kaldırmaya çalışmışlar ama adam gene kalkmamış çünkü ertesi gece adam yanlışlıkla gecenin karanlığında kazığı toprakla birlikte paltosunada çakmış. O yüzden hareket edememiş.

Herkese iyi akşamlar :D

düşünmedim

• KAzıkla gidilir mi mezarlığıa ?Mazallah...
  • Tantum draje alıp mezarlıkta tur atın adrenalin tutkunlarına tavsiyemdir.Yalnız tek başınıza yapmayın gerçek ve hayali ayırt edemezsiniz.Çünkü bilinçaltınızda gerçek olduğunu düşündüğünüz imgeler vardır ve bunlar tantum draje etkisiyle gerçek olduğunu düşündüğünüz veya olmadığını bildiğiniz nesleler karşınıza çıkabillr ama gerçek olduğunu düşündükleriniz çıktığı vakit bunun gerçekmi hayal mi olduğuna anlam veremiyorsunuz.Bunu yanındakinize sorup doğrultabilmek acısından yalnız gitmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

Hayatta olmaz

Gece Mezarlıkta kalabilir misiniz ?

mezarlığın güzelliğini bak aga, alıcan el fenerini geze geze sabaha kadar takılıcan işte burda ahsda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

Tantum draje alıp mezarlıkta tur atın adrenalin tutkunlarına tavsiyemdir.Yalnız tek başınıza yapmayın gerçek ve hayali ayırt edemezsiniz.Çünkü bilinçaltınızda gerçek olduğunu düşündüğünüz imgeler vardır ve bunlar tantum draje etkisiyle gerçek olduğunu düşündüğünüz veya olmadığını bildiğiniz nesleler karşınıza çıkabillr ama gerçek olduğunu düşündükleriniz çıktığı vakit bunun gerçekmi hayal mi olduğuna anlam veremiyorsunuz.Bunu yanındakinize sorup doğrultabilmek acısından yalnız gitmeyin.

Asıl yalnız gideceksin hocam öyle bir şey varsa. Aksiyon olur işte, film gibi olur.

@Üstteki; Orda Fener'e ne gerek var, gün gibi aydınlık zaten.

• 250 liraya 1 hafta kalırım :D
  • 1 ay için 5.000 TL + bi kaç eşya sizden olacak (laptop vınn, yastık vsvs..) en ucuzu bende.. Detayları pm den veriyorum
  • Yemez beyler dağılın
  • 3 kere cin demeyin odada belirir
  • babamın amcası öldüğünde oğlunun mezarında kalıp bi büyük içmişliği var bi şey de olmadı. ölülerden değil yaşayanlardan korkunuz zira size kötülük yapacaklar Allah'ın izni ile can vermişler değil iki yüzlü, çıkarcı insanlardır...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.