Şimdi Ara

Gece Mezarlıkta kalabilir misiniz ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
13.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Citizen

Geceliği 100 liraya yaparım.

Mezarlığı da çökertirsin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstich

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Geceliği 100 liraya yaparım.

Mezarlığı da çökertirsin artık

• Böcek falan gelir diye korkarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

tabi yemez. ama şu var, o ıssız ücra köşede geceyi geçirebileceğin en emin yer de mezarlıktır.

neden

Senden baska kimsenin bi taraflari orda olmaya yemediginden tek basina olacaksin ve basina birsy gelmeyecek.

Birde ruhani boyutu var.

Adam haklı
  • gece yarısı tanımadıgın biri evine geliyor
  • atarım 2-3 uyku hapını ne cinmiş ne hayaletmiş umrumda olmaz
  • kalırım nolucak ama sağlam bi sopa alırım yanıma oda tinercisi vs için
  • Kalırım galiba
  • mezarlığın bir kenarında bunlar toplanmış hoşgeldin diyormuş

Gece Mezarlıkta kalabilir misiniz ?
  • Ayetel kürsiyi okurum ondan sonrası yalan canlısından korkmuyomda ölüsünden mi korkacam
  •  Gece Mezarlıkta kalabilir misiniz ?

Never Alone
  • ölüden değil diriden korkucan. ha o adam olur da kalkar oradan o zaman başka.
  • kalırım tabi neden kalmayayım.korkmam için bir sebep yok.varlığı kanıtlanmamış şeylere inanmam
  • bırak geceyi ben gündüz mezarlıktan geçerken kafamı diğer tarafa çeviririm ama ona değecek bir iddia varsa zıçsamda kalırım.
  • kalsam hortlaktan vs değil ama tinercisinden dilencisinden korkarım. oldum olası korkmam öcüden möcüden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agronak gro-Malog

quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: Agronak gro-Malog

Ortada iddaa varsa hertürlü mezarda kalırım. Gözümün görmediği hiçbir şeyden korkmam.

Görmediğin şeyin ne olduğunu nasıl biliyorsun da korkmuyorsun? İnsanoğlu en çok görmediği/bilmediği şeyden korkar.

Bana zarar veremiyeceğini bildiğim bir şeyden neden korkayım ?

E biliyorsun işte. Görmediğim "hiçbir şey" derken farklı oluyor o. Bu durum için olabilir korkmazsın ama hiç görmediğin, ne olduğunu bilmediğin şeyden korkarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

quote:

Orijinalden alıntı: Bulenttt324

Yazın memlekete gittiğimde (bildiğiniz köy) arkadaşlarla takılacak bir yer olmadığı için köy mezarlığının ordaki musalla taşının orada oturup her türlü konu hakkında sohbet ederdik geç saatlere kadar

Bu alışkanlık hep devam etti, ta ki bir gün tarifi mümkün olmayan bir şey görmemize kadar. Yaşım o zaman 21'di, o yaşta beni o kadar korkutacak bir şey olduğunu düşünmezdim..

ne gördün kardeş bende merak ettim şimdi ?

Valla hocam tarif edebilsem, hani ben hayal görmüş olsam arkadaş da gördü ve ikimiz de kaçtık Klişe olacak biliyorum ama, beyaz hareket eden yürüyen bir varlık..

Ak sakallı dededir o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyurum tabi olum niye uyumayım uyumuşluğum görülmüştür yani
    ayrıca ben ölü olmasa korkarım yani hırlısı var hırsızı var sapığı var ölü adam bana ne zararı dokunabilecek ki
  • Kimya ve Matematik öğretmenlerim gece kal seni geçiririz derslerse orada yaşamaya bile başlarım gece gündüz farketmez
  • Mezarlık bana daima huzur vermiştir, orada yatanlardan dolayı. Yanıma Kur'an'ı alıp gider sabahlarım hiç sorun olmaz. Zaman zaman tırssam bile Kur'an elimde olacağından ve okuduğum zaman bana huzur vereceğinden sıkıntı yaşamadan geceyi geçiririm. Bahsedilen cin vs. gibi durumların da en büyük çözümü belli bazı duları okumaktan geçmiyor mu ? O dualar ve daha fazlası zaten Kur'an içinde yok mu ? Daha neden korkacağım ki o zaman. İti uğursuzu tinercisini yok sayıyorum tabiki onlar zarar verebilir sonuçta.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.