Şimdi Ara

Gece Mezarlıkta kalabilir misiniz ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
3
Favori
13.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç sanmıyorum. Bir kere arkadaşlar ile Foça' daki Osmanlı Mezarlığına girmiştik. Kapısı kilitli olduğu için üstten atlamıştık, bir şey olsa kaçma şansınız da sınırlı. Zifiri karanlık bir yerdi, anlamadığım bir şekilde mezarların üzerindeki o tahtalar görünebiliyordu bir tek. Huh, tüylerim ürperdi yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

İslam ilgili kaynaklar bellidir. Bu kaynaklarda da bahsettiğiniz bilgiler yok.
    Söylediğiniz şeyler halk arasında çok yaygın olan ama hiçbir delili olmayan şeylerdir. Cinci Hoca ünvanlı kişilerin para kazanmasından başka bir işe yaramaz. Amerika'nın cadıları gibi bizim de cinlerimiz var. Üzerinden türlü türlü hikayeler oluşturuyoruz.

Amerika'nın cadıları ile bizim cinlerimiz tamamen aynı şeylerdir. Bu varlıklar kuran'da belirtildiği üzere varlar, hatta Peygamberimiz bu varlıkların bizle iletişime geçmesini yasaklamıştır, iletişime geçenlerse dediğim gibi ateist olanlarıdır.

Delil arayacaksan Allah'a da inanmaman lazım, ancak ben bu cinlerin elleri altında eriyip giden insanlar gördüm. İnsanlara etki edip hayvan kılığında korkutabiliyorlar, hasta edebiliyorlar veyahut direkt olarak duygularına müdahale edebiliyorlar. En büyük günahlardan biri olan "büyü"nünde temel noktası burasıdır zaten. Seni sevmeyeni kendine saplantılı şekilde aşık edebilirsin bu varlıklara şeytan aracılığıyla taparak, tabii ki bunu yapmak için Allah'a küfür etmen dolayısıyla ebedi cehennemi göze alman gerekir. İslamiyet'e inanan bunları inkar edemez. İslamiyet'in tüm noktaları kuran'da yazmaz, ancak peygamberlerin anlattıkları açıkça bunlardır.

Çok farklı yollarda yürüyoruz. Büyü dediğin şey insanların psikolojik olarak etkilenmesinden ibaretdir. İnsan üzerinde Allah'dan başka kimsenin yaptırım gücü yoktur. Cinlerin böyle şeyler yaptığını ancak halk arasındaki dedikodulardan çıkarabilirsin.

Gayet yaptırım gücü vardır, hem de istemsiz olarak. Büyüler sadece cinler vasıtasıyla gerçekleşir. Durum bu olmasa Allaha şirk koşmak en büyük günah olmazdı. Bir kere büyü yaptın mı cennette yerin yoktur ama bu dünyada mutlu olabilirsin. Ateist cinler seni Allah'a küfür ettiğin için, Kuranı yaktığın için şimdilik mükafatlandırır. Evet bütün büyülerin temelinde Allah'a küfretmek vardır ki bu da şeytanın oyunudur. Bu konulara çok az insan vakıftır, sen de ilerde öğrenirsin herhalde. Allah'a şükür hiç böyle şeylere bulaşmadım, ama haklarında çoğu şeyi bilirim... Bu cinler dini çelik gibi olmayan insanlara karşı çook güçlülerdir... Mezarlığa filan gitmeyin yani siz de çok güçlü bir insan değilseniz..

Hocam orada dur bakalım. "Bir kere büyü yaptın mı cennette yerin yoktur." Allah kul hakkı hariç "müslümanların" tüm günahlarını affedebilir. Hatta kul hakkını bile affedebilir ama başlangıç sekilde o. Büyü yapınca dinden çıkmadığına göre, gayet de cennete gidebilir.

• beni insanın dirisi korkutur ölüsü değil
  • Ederiz duamızı gireriz.Karşılığında da 100 bin tlmi alırım tabii
  • bir gece için 1.000 TL'ye kalırım mesajları okudum herhangi bir korku durumum yok.

Kamera ve eşyaları siz taşır beni ve eşyaları oraya bırakırsınız. Semaver, yere sermek için çul üzerine minder 2 adet battaniye, 1 demlik kaçak çay(1. kalite ceylon olacak) nescafe 3 in 1 bol kahveliden, şeker, bardaklar, yemek için bisküvi ve bir adet laptopla vın'da sizden olacak tabi. Sabaha kada video ve resim çekerim. Resimleri anlık olarak upload ederim videoları ertesi gün youtubeye yükler DH'de konu çarım

edit: Bunları ertesi gün benden alır paramı verisiniz. parayı vermezseniz eşyalar bende kalır ödeşiriz.

edit2: Ciddi teklifi olanlar PM'den bana ulaşabilirlen Konya'dayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 27 Kasım 2011; 19:24:16 >
  • Evimiz mezarlığın hemen yanında (sahil kasabasında yaşadığımız için apartman falan değil müstakil ev) evin 2. Katından ve mutfaktan rahat rahat görülüyor mezarlık 7 - 8 metre ilerde. Gece kaç kere geçtim bi şey olmadı korkmadanda kalabilirim
  • Bana bu gece de uyku yok girmez olaydım şu konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

Evet arkadaşlar, sınırları ne kadar zorlayabilirsiniz ? geceyi mezarlıkta yalnız geçirebilir misiniz ? ama şehrin ortasında ki ışıklı aydınlık yol kenarındakilerde değil. kuş uçmaz kervan geçmez, gece kuşlarının uğultuları arasında ki köy mezarlıklarında geçireceksiniz geceyi. ya da ne karşılığında kabul edersiniz ?

Gece Mezarlıkta kalabilir misiniz ?

100 trilyon dolar + çelik zırh + sınırsız mermi + gece görüş + ump45+deset eagle+ak 47+herhangibir machine gun verseler birde adriana lima verseler kalırım

• Kalamam. Kalırım diyenlere de inanmam.
  • mezarlıkta kalınırmı yav.insanın ödü şeyine karışır
  • mesajım bulunsun akşam vakti okunmuyor ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 09ege09

quote:

Evet arkadaşlar, sınırları ne kadar zorlayabilirsiniz ? geceyi mezarlıkta yalnız geçirebilir misiniz ? ama şehrin ortasında ki ışıklı aydınlık yol kenarındakilerde değil. kuş uçmaz kervan geçmez, gece kuşlarının uğultuları arasında ki köy mezarlıklarında geçireceksiniz geceyi. ya da ne karşılığında kabul edersiniz ?

100 trilyon dolar + çelik zırh + sınırsız mermi + gece görüş + ump45+deset eagle+ak 47+herhangibir machine gun verseler birde adriana lima verseler kalırım

diyelim bunları aldın ve kaldın.. gecenin bi yarısı kafir bir semum (cin) karşına çıktı. sana saldırdı. ne yapacaksın? cin'e kurşun mu sıkacaksın?

• Tek basima Ben kalamam.Kalan arkadaşlarında medeni cesaretlerine hayran kalirim
  • ortada birşey yokken kalmam mal değilim evimde kalırım. maddi birşeyler karşılığında kalabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: 09ege09

quote:

diyelim bunları aldın ve kaldın.. gecenin bi yarısı kafir bir semum (cin) karşına çıktı. sana saldırdı. ne yapacaksın? cin'e kurşun mu sıkacaksın?

doğru o zaman kalsın 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999 dolar da verseniz KALMAM

• Kalamam...
  • Cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Ama hiç de sağlıklı bir davranış değil bence
  • Geçen yaz dedemle birlikte gece vakti inmiştik köyün mezarlığına hatta o sırada gökten sarı bir ışık köroğlu dağına inmişti o gün bu gündür ufoların dünyaya geldiklerine inanıyorum.Korkudan delircektim nerdeyse gece vakti mezarlığa fenerle girdiğinizi düşünün bu arada en yakın kasaba 20 km uzakta köy dağ başında
  • Geçenlerde mezarlık karşısında otobüs beklerken düşünmüştüm bende cevabım evet yatarımda kalkarımda ölüden korkmam diriden korktuğum kadar
  • Durduk yere neden öyle bi atraksyona girişiyim ki. Ama bana mezarlıkta adam akıllı uyuyacak bir yer hazırlayın kalırım bişey olmaz. Toprağın üstünde yatamayız yani :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.